Kpss Tercih Sonuçları Açıklandı
-
MaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdı
cemaatçi değilim ama her şeyi adamlara yıkmayın be amk. şu puanla atanadım falan diyenler bir baksınlar http://osym.gov.tr/belge/1-13839/kpss-20122-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilg-.html surdan nereleri yazdıgına, kaç puanla atadıklarına, kendileri o tercihi kacıncı sıradan yaptıgına sonra suç atın be abicim :|
tartışmayla tamamen alakasız olarak söylüyorum, tercih sırası vs gibi şeylerin kpss yerleştirmesinde hiçbir önemi yok. öss gibi işlemiyo yani olay.. bilgisayar en yüksek puanı alandan başlıyo yerleştirmeye "en üstte ve uygun(yani kontenjan varsa boş)" olan tercihine yerleştirip bir alttaki adaya geçiyo, 1.sıradan başlayıp böyle böyle son adaya kadar gidiyor.
doğrudur eyvallah.
-
nights_judge bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdı
cemaatçi değilim ama her şeyi adamlara yıkmayın be amk. şu puanla atanadım falan diyenler bir baksınlar http://osym.gov.tr/belge/1-13839/kpss-20122-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilg-.html surdan nereleri yazdıgına, kaç puanla atadıklarına, kendileri o tercihi kacıncı sıradan yaptıgına sonra suç atın be abicim :|
tartışmayla tamamen alakasız olarak söylüyorum, tercih sırası vs gibi şeylerin kpss yerleştirmesinde hiçbir önemi yok. öss gibi işlemiyo yani olay.. bilgisayar en yüksek puanı alandan başlıyo yerleştirmeye "en üstte ve uygun(yani kontenjan varsa boş)" olan tercihine yerleştirip bir alttaki adaya geçiyo, 1.sıradan başlayıp böyle böyle son adaya kadar gidiyor.
doğrudur eyvallah.
bende tercih sırası önemlidir heralde diyodum, sonradan tesadüfen gördüm bu yazıyıda okudum :D konusu açılmışkende söyleyeyim dedim :)
sanada eyvallah :D -
MaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdı
doğrudur eyvallah.
bende tercih sırası önemlidir heralde diyodum, sonradan tesadüfen gördüm bu yazıyıda okudum :D konusu açılmışkende söyleyeyim dedim :)
sanada eyvallah :Dben de geçerli sanıyordum iyi oldu ogrendiğim ;)
-
Mert_648 bunu yazdıMaTRiXe bunu yazdıMert_648 bunu yazdı
Tercih yaptirmamak icin ellerinden geleni yaptilar site kapandi , sirada bekledik internette :) daha dicek hic bisey yok 77 ile olmadi adam benden 5 puan,asagi ve bnm yazdigim yere yerlesmis daha hic bisey denmez,amk.
gözünü seveyim caps ver sana inanmadığımdan değilde caps ver sıralama falan koyma ama hocam fişlerler a.q ben bunalrın
Cocuktan sifresini isticem haci verirse hd resmini koyacamBen ortaogretim listesine baktım ama web bölümünden mezun olupta veya herhangi bir ortaogretim kurumundan mezun olupta 72 73 puanla bir yere yerleşeni görmedim??nereye yerleşmiş bu arkadasın senin? hangi kurum??
-
KPSS-2012/2 Devlet Personel Başkanlığı bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına 2. yerleştirme sonuçlarına göre en büyük ve en küçük puanlar
Lisans bölümü için Tıklayın
Önlisans bölümü için Tıklayın
Ortaöğretim bölümü için Tıklayın
1241533 TÜRKİYE ELEKTRİK TİCARET VE TAAHÜT A.Ş. DAĞITICI ANKARA Merkez 1 0 100,00000 100,00000
100 tam puanla dağıtıcı olmuş eleman.. böyle bir dünya yok amk !!
-
MaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdı
KPSS 2012/2 Tercih Kılavuzu 5. sayfada 4.5. madde
4.5 Yerleştirme işleminde adaylar puanlarına ve tercih sıralarına bakılmak suretiyle kadro ve pozisyonlara
yerleştirileceklerdir.Hocam sen tercih sırasının önemi yok diyorsun ama ösym var diyor :)
-
-
amg bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdı
KPSS 2012/2 Tercih Kılavuzu 5. sayfada 4.5. madde
4.5 Yerleştirme işleminde adaylar puanlarına ve tercih sıralarına bakılmak suretiyle kadro ve pozisyonlara
yerleştirileceklerdir.Hocam sen tercih sırasının önemi yok diyorsun ama ösym var diyor :)
Arkadaş yukarıda açıklamış, atıyorum 4. sıradaki tercihine yerleşme imkanın varken 13. tercihine atanmazsın. O cümleyle onu kast ediyor.
Atıyorum aynı yeri yazan 1049 kişi var 8 kişi alınacak. Bu 1049 kişiden bu yeri kimi ilk sıraya, kimi 3. sıraya, kimi 8. sıraya,kimi 16. sıraya vs vs diye yazmıştır.
O yeri seçen en yüksek puanlı 8 kişi atanır, kimin kaçıncı sıraya yazdığına bakılmaz. Umarım açıklayıcı olmuştur.
AnaMuhalefet tarafından 01/Ara/12 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdınights_judge bunu yazdıcemaatçi değilim ama her şeyi adamlara yıkmayın be amk. şu puanla atanadım falan diyenler bir baksınlar http://osym.gov.tr/belge/1-13839/kpss-20122-yerlestirme-sonuclarina-iliskin-sayisal-bilg-.html surdan nereleri yazdıgına, kaç puanla atadıklarına, kendileri o tercihi kacıncı sıradan yaptıgına sonra suç atın be abicim :|
Sonuçta Bilgisayar İnsan İcadı Değilmi. Yeğenleri Elle Yerleştirdikten sOnra Bi Tuşa Basarlar OTOMATİK DİZ Tuşuna Basarlar Bizede Balta Sapı Kalır:))
-
kaygusuz bunu yazdı
torpil yok diyenin ...
edit. sHocam kastın tercihlereyse bu kılavuzla yapılan atamalarda işin torpille uzaktan yakından alakası yok.
Puanla alakası var. En yüksek alan yerleşir bu kadar basit.