Kredi Kartı Aidatı
-
Merhaba Arkadaşlar,
Hsbc kampüs kartıma 15 tl kart aidat ücreti geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp 4077 sayılı kanuna göre bu ücret talebinin haksız olduğunu v.s. anlattım ama yok sözleşmede şu var bu var geri iade edemeyiz falan dedi. O zaman ben de tüketici hakları hakem heyetine başvuracağım deyip kapattım.
Sonra birden vücuduma hücum eden haksızlığa uğrama duygusuyla kartı kökten kapatmanın daha iyi olacağı kararına vardım. Yalnız kartı kapatınca aidat borcunun mükellefliği düşüyor mu?
Selamlar
-
hayır düşmüyor. hakem heyetine başvurmalısın. tekrar başvuru yaparsan sözleşmenin en altına elle yaz kredi kartı aidadı vermeyeceğim diyerek. kabul edip kartını verirlerse bidaha aidat ödemezsin.
-
merak etme sen ben kartı kapatmak istiyorum de nuh de peygamber deme.senden 15 milyonu almazlar üstüne 15 milyon bonus para verirler
Tecrübe konuşuyor aynen dediğimi uygula
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
merak etme sen ben kartı kapatmak istiyorum de nuh de peygamber deme.senden 15 milyonu almazlar üstüne 15 milyon bonus para verirler
çok doğru söylüyor..hatta..dahada ileri git kapatmayı düşünüyorm de.sonra sana peki o zman 2 yıl boyunca almayalım diyorlar..filan filan..hiç almıcaksınız diyince..tamm ulan tamm diyorlar :)) -
Garanti bonus kartımı sırf aidat yüzünden kapattım. 2 saat dil döktüler. aidatı bonus olarak geri verelim falan dediler. hatta 2 katını vereceklerdi. kabul etmedim kapattırdım :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle.. sen sadece kartı kapatıcam de sonra olucakları keyif ile izle : )
-
eger kredi kartı ile sürekli işlem yapmıyorsan, yani bundan bir karları yoksa "kapatıyorum" desende iplemiyorlar. Hem kapatıyor hemde kart aidatını ödüyorsun. Yok eger kart sürekli işlem görüyorsa "aman efendim kart ücreti de ne demek deyip" kaldırıyorlar.
-
2 tane kartımında asgarisini 3 aydır ödemedim nerdeyse hergün arıyorlar işin sonu nereye varacak bilmiyorum bulaşmayanlara çağrım bulaşırsanız dikkatli olun harcama yaparken...
-
scuderia bunu yazdı:
2 tane kartımında asgarisini 3 aydır ödemedim nerdeyse hergün arıyorlar işin sonu nereye varacak bilmiyorum bulaşmayanlara çağrım bulaşırsanız dikkatli olun harcama yaparken...
-----------------------------ziyaretine geliriz artık hapiste
-
jayde bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
hemen olmaz heralde öyle dava işleri falan faiz yedirirler önce demi?... -
scuderia bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
hemen olmaz heralde öyle dava işleri falan faiz yedirirler önce demi?...
-----------------------------faiz zaten çoktan binmiştirde ilk olrak üstüne ne mal varsa çökerler.baktılar bişey yok olay mahkemeye taşınır