Kredi Kartı Aidatı
-
kısa zamanda ödeycez o zaman yandık...
-
denizbogac bunu yazdı:
-----------------------------eger kredi kartı ile sürekli işlem yapmıyorsan, yani bundan bir karları yoksa "kapatıyorum" desende iplemiyorlar. Hem kapatıyor hemde kart aidatını ödüyorsun. Yok eger kart sürekli işlem görüyorsa "aman efendim kart ücreti de ne demek deyip" kaldırıyorlar.
-----------------------------Son 1 yıldır hiç işlem yapmıyorum. Peki ödemezsem bu ücreti faiz biniyor mu?
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
2 tane kartımında asgarisini 3 aydır ödemedim nerdeyse hergün arıyorlar işin sonu nereye varacak bilmiyorum bulaşmayanlara çağrım bulaşırsanız dikkatli olun harcama yaparken...
-----------------------------ev arkadaşım gibi olmuşsun geçmiş olsun :)
yakında kara listeye alınacaksın ...varacağı yer bu ...
Sonra hiç bir şirketten bildiğim kadarıyla 5 yıl boyunca kredi kartı alamayacaksın ayrıca o kartında iptal olacak.
mahkemelik olacaksın bide :)hakkında dava açılacak..
sonra sana faizleri almayız diyecekler ... Toplam borç çıkartacaklar gerekirse taksit yapabilirsin..
yada bu borç fazla geliyorda ödeyemiyorsan git :) eyçesbisiye :) deki işbankasındaki kredi kartımı iptal ettireceğim borcumu ödermisin sonra o borcu şimdiki kartıma şu şu şu şartlarda ekleyin de o borçdan kurtul yeni borca gir :)
-
aidatı olmayan kredi kartı var mı? bende kredi kartımı aidatı yüzünden kapattırmak istiyorum
-
halogen bunu yazdı:
aidatı olmayan kredi kartı var mı? bende kredi kartımı aidatı yüzünden kapattırmak istiyorum
-----------------------------var reklamlarda çıkıyo ya :)
ama adını hatırlamıyom valla
-
bank asyada yok galiba. bu arada sorumu tekrarlıyorum: kart aidat ücretine faiz biner mi?
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------kısa zamanda ödeycez o zaman yandık...
-----------------------------Ben Malmüdürlüğünde memur oldugumdan memurların icra borçları maaşlarından kesilmek üzere bize bildirilir. Kart borçlarının gecikme faizleri çok yüksektir. Bu şerefsiz tefeciler (bankalar artık kanuni tefeci) yüzünden evini satanlarmı, evliligi bozulanlarmı, emekli ikramiyesine el konulanlarmı ararsın. Ne yap yap öde. İcra masrafları avukat masraflarıda sana bindiriliyor üstelik.
-
halogen bunu yazdı:
Şu anda yıllık belirli bir hesap limiti var. Eger kartlarınla yaptıgın işlemler o limitin altında kalıyorsa veya kartını ne olur olmaz diye yanında bulunduruyor fakat harcama yapmıyorsan kart ücreti alınmıyor. Veya iptal ediliyor. -
Fatih bunu yazdı:
bank asyada yok galiba. bu arada sorumu tekrarlıyorum: kart aidat ücretine faiz biner mi?
-----------------------------ödemezsen eger biner gibi biliorum. ayrıca ben de garanti bankasının kredi kartını kullanıorum. ilk etapta banada kart ücreti gelmişti. itiraz ettim şuanda kart aidatı ödemiyorum..
-
Fatih bunu yazdı:
denizbogac bunu yazdı:
-----------------------------eger kredi kartı ile sürekli işlem yapmıyorsan, yani bundan bir karları yoksa "kapatıyorum" desende iplemiyorlar. Hem kapatıyor hemde kart aidatını ödüyorsun. Yok eger kart sürekli işlem görüyorsa "aman efendim kart ücreti de ne demek deyip" kaldırıyorlar.
-----------------------------Son 1 yıldır hiç işlem yapmıyorum. Peki ödemezsem bu ücreti faiz biniyor mu?
-----------------------------Eğer bankacılarla anlaşma yoluyla veya başka bir yöntemle bu borcu silemezsen, cevap Kısa ve net "Evet Faiz Biner" :)
O değilde bu ... İş Bankasi Eft'ye fahiş fiyat uygulaması başlatmış yeni fark ettim.
Gördüğüm 1 yıldır her şeye ücret çıkarıyor, hiç hoşuma gitmedi her Eft'ye 2,5 ytl verme!!!
Bi de işcepten ücretsiz internetten ücretliymiş... Zorla sevdiriyorlar kendilerini yaaa :P :P :P