Kredi Kartı Aidatı
-
aynı şekilde hsbc de benimde başıma böyle birşey geldi. alırken özellikle sordum para var mı bak yıllık ücret falan olmasın. yok falan diye yalan sıktılar. bigün faturasını görünce direk gittim bankaya, aradım müşteri hizmetlerini. 2 saat vıdı vıdı konusuyo dedim kardesim ben kartı alırken ücret yok diyorsunuz sonra oldugunu görüyorum. bu saatten sonra bu parayı ödemesemde bu kartı kullanmam falan. velhasıl kapattırdım benden kaptıkları 15 lira zehir zıkkım olsun diyorum. cardfinansın go card ı var ögrenci işi onda para almıyolar tavsiye ederim güzel avantajları falanda var.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
denizbogac bunu yazdı:
-----------------------------eger kredi kartı ile sürekli işlem yapmıyorsan, yani bundan bir karları yoksa "kapatıyorum" desende iplemiyorlar. Hem kapatıyor hemde kart aidatını ödüyorsun. Yok eger kart sürekli işlem görüyorsa "aman efendim kart ücreti de ne demek deyip" kaldırıyorlar.
-----------------------------Son 1 yıldır hiç işlem yapmıyorum. Peki ödemezsem bu ücreti faiz biniyor mu?
-----------------------------merak etme o serefsiz hsbc üçe katlar beşe katlar o parayı senden alır kıçımı zor kurtardım şerefsizlerden 10yıldır kredi kartı kullanıyorum bunlar kadar adi banka görmedim
-
yya de kapatıorum kartı ozaman:D iptal edıorlar oun
-
Sonucu söylüyorum: Kredi kartımı kapattırma talimatı verdim. Kapattılar ve parayı da yatırdılar. Yalnız kafama bir şey takıldı. İçerde 1 lira fazla para vardı. Kartın kapanmış, borcun da silinmiş olup olmadığını öğrenmek için aradığımda kartınız iptal edilmiş içerde de 1 küsür liranız var dedi. İyi de kartım kapandıysa nasıl oluyor da içerde para bulunan bir hesaba sahibim. Yoksa kredi kartı haricince bir de içerde mi hesabım var. Eğer öyleyse onu da kapattırmak istiyorum çünkü yarın bir gün bilmem ne ücreti diye geçirirler, haber de vermezler bu sefer yıllar sonra milyarlarca lira onun faizini veririz. Bu konuda ne biliyorsunuz?