Kredi Kartı Alamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

arkadaşın dediği tamamen doğru.Hatta geçenlerde burada birisi cüzi bi ücret karşılığında internetten bu puanın sorgulanabildiğininden bahsemişti (epey oldu o konu açılalı) o konuyu bulup puanını görebilirsin.E tabi puanının muhtmelen 0 dır.Tavsiyem maaş aldığın bankadan çıkart kredi kartını.Onlarda çıkarmazsa maaş kartı eksi bkiyeye geçen şeyler var (yapı kredide esnek hesap gbi) onları açtır.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

Hep düzenli ödemekten bahsetmişsin hocam, ben de iş'te üniversiteli kredi kartı var, kart hiç dolmadı ama boşalmadı da. Hep asgari ödemeyle gidiyor. Şimdi ben bu puan muhabettinde feci sıçtım galiba ?

Hocam ben yine de bilemem arkadaşın bana anlattığı bu. belki onu bile yeterli görüyor olabilir bankalar, belki de kartın var hiç kullanmıyon belki onu da yeterli görebilirler. Bilemiyorum bi bankacıya sormak lazım. sen yine de kart lazımsa başvurunu yap, başvurmak bedava :)

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

zamanında önüne gelene verdiler bi biz kaldık onun ceremesini çekiyoruz şimdi :D

Bittik biz bittik
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

arkadaşın dediği tamamen doğru.Hatta geçenlerde burada birisi cüzi bi ücret karşılığında internetten bu puanın sorgulanabildiğininden bahsemişti (epey oldu o konu açılalı) o konuyu bulup puanını görebilirsin.E tabi puanının muhtmelen 0 dır.Tavsiyem maaş aldığın bankadan çıkart kredi kartını.Onlarda çıkarmazsa maaş kartı eksi bkiyeye geçen şeyler var (yapı kredide esnek hesap gbi) onları açtır.

Evet Hocam Mesela Bak Sımdı Ben Akbank Hesabıma Gırdım , Ordan Basvurular dıyor , Ordan da Bireysel Risk Raporu diye birsey var :)

Ordan sorguladıgında bır maıl adresı yazıyorsun sana detaylı Bılgı gelıyor (Puanın , çektıgın kullandıgın kredıler , kartların , vukuatların , ödemelerın , vss vss ) 

Bunu bır dene derım ...

Yada internetten http://www.kkb.com.tr/btr/%C3%BCr%C3%BCnler/kkb-kredi-notu.aspx?gclid=CL2kqdue9LoCFS_KtAod_1EApA adresınden sorgula ...

Her ıkı taraftan da 3TL mı , 5 TL mi ne  ücretı var ... Akbank Sorgulama Ekranı ...

// JiggSaw tarafından 20/Kas/13 22:51 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

banada vermediler yurtdisindayim diye. eskiden mesajlar geliyordu almiyordum simdi kaldik öyle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Enpara kartlata kredi karti ozelligi geldi artik actirirsaniz 300 tl limitiniz oluyo.

La frat 4 kart kullandim  deniz bank gold akbank akses garanti Bonus finansbank gold.

Hepsini kapattik sukur. Simdi garantinin borcunu oduyorum onuda ay sonu kapattiracagim. Olmayan parayi harcayip bankaya para kazandirmanin ne anlami var ? Senin gibi sabit maasli biri icin bide. Iki ay kis sık disini ayni para hesabinda olacak zaten borca niye giresin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hacı hoca bankalara git asya gibi onlar verir...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

üniversiteye girdiğim sene 3 tane kredi kartı tutuşturdular elime borç batağındayım lan :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı
    antivir-US bunu yazdı

Hep düzenli ödemekten bahsetmişsin hocam, ben de iş'te üniversiteli kredi kartı var, kart hiç dolmadı ama boşalmadı da. Hep asgari ödemeyle gidiyor. Şimdi ben bu puan muhabettinde feci sıçtım galiba ?

ben 4 sene o şekildeydim yarıya inmiş puanım kart vermiyolar :d

Si vis pacem para bellum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Finansbank'a başvur akşama basar verirler..

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
Toplam Hit: 4676 Toplam Mesaj: 36