Kredi Kartı Alamama
-
gel sana kredı kartımı kıralıyayım aylık borc +50 tl ısterım 5500 kredı kartım var :D ogrencı kartı sozde sureklı patlatıp duznlı odedıgım ıcın lımıtım bu garantı extra genc ben extranında exrtasıyım :D
-
telekom bunu yazdıBir sekilde ogrenci ol, aof vs. sorgusuz sualsiz al karti.
öğrenciyim zaten :/
-
Cosmic bunu yazdıtelekom bunu yazdıBir sekilde ogrenci ol, aof vs. sorgusuz sualsiz al karti.
öğrenciyim zaten :/
:| işbank'a öğrenci kartınla gitmen yeterli. Öğrenci belgesi bile değil.
1 ay önce yakın bir tanıdığım benzer bir durumla karşılaştı. Normal 1-2 başvurusu kabul edilmedi. Bandrolsüz eski öğrenci kartıyla başvurdu, kabul edildi. :) -
Bankalardan durmadan arıyorlardı gelin kart verelim diye. Şimdi devlet yeni sistem çıkarmış eğer bir bankadan maaşının 4 katı kadar kart limitin var ise diğer hangi banka gelirse gelsin kart vermiyorlar. Aramasınlar diye hep asgari ödedim sanırım puan düştü şimdi aramıyorlar :)
-
bu bankalarda ne nazlı amk yok puanın düşükmüş bilmem ne çıkartmak için götlerini yırtarlar yada naz yapip arkadaş gibi yok bokun püsürün
düşük die vermezler çıkardıktan sonrada vampir gibi emerler kodugumun bankaları.
kredi karti kullanacak arkadaslara unutmayın bankalar hiç bi zaman müşteriden zarar etmez veya bedavaya hiç bir zaman bonus chip falan
vermezler onları senden kart parasi mesaj parasi bilmem ne olarak cıkartırlar sizde o anda bonusu chipi bedava kullandım die sevinirsin :)