Kredi Kartı Alamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Olm öğrenciye 1000 lira limitli kart veren banka seninki bedevi olayı resmen :D Reddedildiğin bankaya git sebebini sor söylerler. Ben bi kere reddedildim gittim sordum acaba sebebi nedir. Kullandığım kartların borcunu ödüyorum cart curt. Dedi sistemde bi kartınızı 1 ay geciktirmişsiniz. Banka ismini göremiyoruz ancak sistemde bu var. Bu sebepten böyle dedi. Dedim o olay 3 ay öncesinin şeysi ve gecikme 1 ay değil sadece 4-5 gün. Son ödeme tarihini geçirdiysen 1 ay olarak yansıyor falan dedi. Bu şekilde düzenli ödemeye devam ederseniz 3 ay sonra yani sistemde - puan aldıktan 6 ay sonra sistem sizi tekrar + puan yapacak ozaman başvurup alabilirsiniz dedi. Bende bilgilendirme için teşekkür ettim ve siktirdim gittim :D

Sonrada kredi kartı ihtiyacım kalmadı bende almadım :D Şimdi onlar arıyo istemiyom diyom :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ulan ne tuaf bi sistemleri var, benide sürekli olarak arıyorlar kart gönderelim şu kadar puan yükleyelim ne olur kullanın diye,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Maaş aldıgın yerde sorun olmuyor. Yapıkredi bizim kurumun içine geldi stand açtı. Başvurdum. Bordro istedi. Yürüyün gidin dedim. Hem zorla form doldurtuyorlar hemde göndermiyorlar. Vakıftan çekiyorum maaşı. Ne bi kesim ne bisi. Başka bankaya eft-havalede bile para kesilmiyor. Arkadaşlarımın kart ödemelerini ben yapıyorum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

denizbank finans bank çok arıyordu istemiyordum bankasyaya başvurdum kabul edilmedi

sonra paraf çıktı zaten halk ile çalışıyordum çokta memnundum başvurdum kabul edildi 1000 tl limit koymuşlar limit 1 ayda doldu amk :) aradım yükseltin diye 3 günde yükseltiler

memnunum şuan sıkıntımız yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

İşin şakası ama, bankalarda adına çekilmiş kredi vs de olabilir. Bir araştır istersen. Nolur nolmaz.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Öğrenciyim, okula kayıt olurken 500 lira limitli İş bankası kredi kartı verdiler. Bu sene okul kartları ile vakıf bank kredi kartlarını birleştirdiler 2si bir arada 800 tl limitli bir kredi kartı daha oldu . 3-4 hafta önce de yanlışlıkla teb kredi kartına başvurduk onlar da sabah akşam arıyorlar bir kart da o oldu. 

Öğrenci adama nasıl bir mantıkla 3 tane kredi kartı veriliyor anlamıyorum, artık düzenli ödemeyeceğim borçları 1 er gün geciktirsem bir daha kart vermezler herhalde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

İşin şakası ama, bankalarda adına çekilmiş kredi vs de olabilir. Bir araştır istersen. Nolur nolmaz.

öyle bir durum olsaydı borcunuzu ödeyin diye avukat arayıp dururdu heralde. bakalım bu sabah finansbanka başvurdum orasıda olmazsa artık sayısal oynamaya başlıycam. koyup parayı gezicem tek tek bankaları, kredi kartı vermediğiniz bir genç vardı bildiniz mi diye :D :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bir sekilde ogrenci ol, aof vs. sorgusuz sualsiz al karti.

vatandaşa kafam girsin!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Ulan ne tuaf bi sistemleri var, benide sürekli olarak arıyorlar kart gönderelim şu kadar puan yükleyelim ne olur kullanın diye,

babam kartını iptal ettirdi, bu başka versiyon diye başka kart yolladılar o kadar peşini bırakmıyolar milletin, kartı da aldım ben kullanıyom :)

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Allah allah. Ben de hayatımda ilk defa geçen hafta kredi kartı başvurusu yaptım garanti bankasından. Platinyum istemiştim. Gold çıkartmışlar. 4.000 tl de limit belirlemişler. Çalışmıyorum, aylık sabit bir gelirim de yok.

...
Toplam Hit: 4289 Toplam Mesaj: 36