Kredi Kartı Avantajları(Puan-Taksit)
-
Kredi kartlarını iptal ettiğimden beri çok mutluyum. Hayatım ve cebim düzene girdi. Şimdi tadilat için bitane açtırdım ama işim bitince ondan da kurtulup hiç girmeyeceğim bu mevzulara.
-
essan bunu yazdı
ziraat bankası combo 20.000 TL'ye kadar peşin harcamalara 4 taksit yapıyor. Onun dışında axess ve garanti ticari kartlar 8-12 taksit yapıyor. Dün bir arkadaş benim karttan iphone 13 aldı 8 taksitle.
Fark almıyor mu?
-
EnableTurk bunu yazdı
Kredi kartlarını iptal ettiğimden beri çok mutluyum. Hayatım ve cebim düzene girdi. Şimdi tadilat için bitane açtırdım ama işim bitince ondan da kurtulup hiç girmeyeceğim bu mevzulara.
Hocam kredi kartı candır. Doğru kullanıldığında mucizevi bir icat.
Neredeyse tüm bankaların kredi kartını kullanıyorum.
-
Kaan bunu yazdı
Isbankasi maximum kart sağlam indirimler veriyor.
Ne gibi avantajlar var hocam göze çarpan
-
Maximum kartı ben öğrenciyken almıştım okul bitti herifler inat etti limiti 500 lirada bıraktı. Kapatırım blöfü yaptım 50 TL puan verdiler oda hiç bir sitede geçmiyordu. :D En sonunda kapatıp geçtim.
Şuan aidatsız World Eco ve Axess Free arasındayım. Sizce hangisini alsam ?
Bu arada adına vergi levhası olanlar Enpara'dan aidatsız ticari kredi kartı alabilir. Taksitle telefon alabiliyorsunuz.
mkyb tarafından 30/Ara/23 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdı
bende bir dönem tüm kredi kartlarımı kapatıp tüm kredi borçlarımı ödemiştim sonuç olarak kred puanım düştü ve neredeyse hiç gecikmede ürünüm borcum olmasa bile bankalar 5.000 tl yi bile vermez oldu.
önce gidip akbank ve işbankasında kredi kartı çıkardım sonra ardı arkası kesilmedi
işbankası benim hayatımda kullandığım bir kredi veya limit talebine hep olumlu yanıt veren tek banka oldu ne zaman ihtiyacım olsa limitimi hep arttırdı
iki ay önce araç kredisi için başvurdum gene şak diye verdi.
fakat avans hesap ve kredi kartı limitlerimin anasını ağlattım
2024 deki planlarım tüm avans hesapları kapatmak kredi kartını teke düşürüp kredi kartından sadece fayuraları otomatik ödemeye vermek , tamamen yok etmek istemiyorum bu sefer olası bi ihtiyaçta kredi bile vermiyor bankalar.
-
2002 de ilk kredi kartımı Tansaş ta çalışıyorken bonus maskotu olarak millete şaklabanlık yaparken bize de vermişlerdi.o karttan 2013 yılına kadar kart aidatı yüzünden iğrendim ve kurtulamadım fakat kullandım işlerimi de gördüm.2013 yılında iş Bankası na gittim bana bir kart verin ama aidat almıyacaksınız dedim tamam olur dediler o gün bugündür maksimum kullanıyorum kafam rahat.daha öncesinde Amerikan express,bonus,axxes kullandım maksimum en baba şu an puan konusunda da en başarılı olanlarından.ilgili olduğun alanlar da ki kampayalara katılıp takip ederek avantajlardan faydalanılıyor.
-
SquarT bunu yazdıKaan bunu yazdı
Isbankasi maximum kart sağlam indirimler veriyor.
Ne gibi avantajlar var hocam göze çarpan
Hocam restoran harcamalarına %10 indirim veriyor.
Bazi otoparklarda otopark ücretini iade ediyor.
Cok yerde indirim imkani buldum.
-
7 bankada müşteriyim.
Kuveyt Türk ü kızımın bes hesabı için kullanıyorum.
Kredi Kartı konusunda Yapı Kredi ve Garani Bankası tercih ediyorum ki, 2023 senesinde Garanti den en az 1500tl bonus almışımdır.
Kredileri de iş bankası ve fiba bankadan takip ediyorum. Geçen gün iş değişimi sebebi ile Yapı krediden maaş müşterisi oldum, faizsiz 6 aya kadar 20k Kredi verdiler onu da kullanmış bulundum.
Ziraati Zborsa için kullanıyorum basit geliyor.
Sanırım bir tek Akbank boşta. Zamanında kredi almıştım.
Nakit geçmiyor benim elime yav artık nakit para kalksın bence.
-
TheBattal bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
vakıfbank platinium plus world puanları otel&uçak harcamalarında x3 ile çarparak kullandırtıyor. benzin , internet alışverişi vs zaten sürekli birikiyor. Tabi geçen seneye nazaran verilen puanları kıstılar ama yine de işe yarıyor.
vakıfbank platinium plus metal kartı alırsanız da harcarken x4 olarak kullandırtıyor, puanlar da silinmiyor birikiyor. Bu kart aidatlı sadece. 400dü ben aldığımd aşu an 600 felan herhalde ama kartla yaptığınız harcamalar 5000 tl ye ulaşınca 100tl puan veriyor zaten, onu d aharcarken 400 olarak harcayınca kendini amırti ediyor.Ben bunu bir iki otelde sordum da puan kullanamıyoruz falan dediler, nasıl işliyor süreç anlatır mısın?
Otelden yapmayacaksın hocam işlemi.Aşağıdaki linkte yazıyor detaylar, oradaki nuamrayı arayıp alacaksın uçak veya oteli. Setur ile çalışıyorlardı sanırım, setur.com dan oteli seçip sonra o numarayı ararsan çözerler 2 dakikada.
https://www.vakifkart.com.tr/kartlarimiz/platinum/platinum-plus-metal-326