folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kredi Kartı Avantajları(Puan-Taksit)

Kredi Kartı Avantajları(Puan-Taksit)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    darkness_izmir bunu yazdı

2008 den beri işbank maximum kullanıyorum. 4 yıldır düzenli olarak her ay 500 600 maxipuan veriyor.

maximum uygulamasını indirip aylık olarak yenilenen kampanyalara katıl a tıklamanız yetterli.

bu ay migros alışverişinden (ayrı ayrı 10 tane 750 tl lik)1000 puan = 1000 tl aldım

otel i tatilbudur dan alınca 2000 - 3000 tl lik puan veriyor.

yakıt giyim vs bir sürü kampanya oluyor.

yıllık ücretide her yıl geri istiyorum sağolsunlar hiç kırmadılar.

aslında maximiles black kartı varmış çok avantajlıymış ama işsizim diye vermediler.

​1 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Maximiles Black ile tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri restoran ödemelerinizde %10, 4.000 TL ve üzeri ödemelerinizde %20 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor.

Bu Avantajı çok iyi bana göre zaten 4 kişilik bir aile yemeğe gitseniz en az 1500 ödersiniz. 

Çok seyahat eden tatile giden biriyseniz de çok avantajlı bu kart 

Ama Aidatı biraz fazla 750 TL

Uaçk biletlerinde zaten normal biletten pahalı satıyorlar Mil ile alıyorsunuz ama pahalı alıyorsunuz buda dezavantaj

çok da dezavantaj değil eğer avans mil kullanırsanız. şöyle ki: 5000₺ bilet aldım avans mil ile 4500₺'yi ödedim. 1 yıl içinde 4500₺'lik mil toplamam lazım; 1 yıl sonunda eğer tamamlayamazsam bilet bedelini benden alıyor. bugünün 5000₺'si ile 1 yıl sonraki 5000₺ aynı olmadığı için avantajlı.

ilk başta bileti alırken 5000₺ aldığınız bilet belki thy'de o esnada 4800₺ ama yine de bence avantajlı gibi..

bu arada otelde de 20k harcarsan %5 veriyor.

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek

mesajların hepsini okuyamadım da ziraat bankası süper şube mevzusu çıkmış ona geçtim bu nedir bş de platin üyeliğe yükselmem gerekiyormuş

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Çok uçuyorsanız thy hesabınızdan 6taksitle 50bin mil alın. 44binTL'ye geliyor. 44bin TL'den de miles and smiles kartla 11bin mil kazanıyorsunuz. oluyor 64.000mil. Eskiden 1tl'ye 1mil veriyordu thy alışverişlerine, şimdi 0.25mile düştü.

Yoğun sezonda paris, roma, londra biletleri tek yön 40-50bin lirayı bulabiliyor. 15bin mile tek yön alabiliyorsunuz.

Kaan tarafından 03/Oca/24 23:11 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

sabah sabah ziraat dan mesaj geldi öğrenciykeen kredi kartı limitimi 218 bin TL güncellemişler şaşırdım kullanmadığım bankaydı :) hayır olsun inşallah. nakit oluşturup kullanma planları çık aklımdan

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı

sabah sabah ziraat dan mesaj geldi öğrenciykeen kredi kartı limitimi 218 bin TL güncellemişler şaşırdım kullanmadığım bankaydı :) hayır olsun inşallah. nakit oluşturup kullanma planları çık aklımdan

Kredi kartınız çok yaşlı olursa limitiniz ve bankadaki itibarınız o kadar artar. O yüzden eski kredi kartlarını kapatmamanızı öneririm. Birde nakit giriş çıkışı olduğunda da artar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Arkadaşlar enpara da provizyonda yer alan ücreti taksit yapabiliyormuyuz ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Arkadaşlar enpara da provizyonda yer alan ücreti taksit yapabiliyormuyuz ?

ertesi gün dönemiçi harcamaya düşünce yapabiliyorsun

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

vakıfbank platinium plus world puanları otel&uçak harcamalarında x3 ile çarparak kullandırtıyor. benzin , internet alışverişi vs zaten sürekli birikiyor. Tabi geçen seneye nazaran verilen puanları kıstılar ama yine de işe yarıyor.
    vakıfbank platinium plus metal kartı alırsanız da harcarken x4 olarak kullandırtıyor, puanlar da silinmiyor birikiyor. Bu kart aidatlı sadece. 400dü ben aldığımd aşu an 600 felan herhalde ama kartla yaptığınız harcamalar 5000 tl ye ulaşınca 100tl puan veriyor zaten, onu d aharcarken 400 olarak harcayınca kendini amırti ediyor. 

İlaveten otel rezervasyonlarında world puanınız yetersiz gelirse 3000 world puan avans kullanıp 12000 tl lik indirim alıyorsunuz ve içinde bulunduğunuz sene içerisinde bu 3000 world puanı kazanarak borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.

Vakıfbank değişiklik yapmış metal kart 2.5 ile platinum plus 2 ile çarpıyor puanları. Avans çekme limiti de 2000 worldpuan ile kısıtlanmış. Platinum plus kartta aidat olmadığı için daha mantıklı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek

Vakıf Troy kart tek çekim işlemden sonra uygulama üzerinden 5 taksit yapıyor farksız. Hepsiburadadan telefon aldım 5 taksit vade farksiz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Bu kart limitleri neye göre belirleniyor.

Yapıkredi de Limit arttıtım talep ettim diğer bankalardaki limitinizi düşürün dedi

Garanti ben demeden limitimi nerdeyse 7 kat arttırdı.

Gelirin 4 katı diyor ama her banka farklı sanırım

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
Toplam Hit: 6543 Toplam Mesaj: 54
kredi kartı