folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kredi Kartı Avantajları(Puan-Taksit)

Kredi Kartı Avantajları(Puan-Taksit)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Maximum kartı ben öğrenciyken almıştım okul bitti herifler inat etti limiti 500 lirada bıraktı. Kapatırım blöfü yaptım 50 TL puan verdiler oda hiç bir sitede geçmiyordu. :D En sonunda kapatıp geçtim.

Şuan aidatsız World Eco ve Axess Free arasındayım. Sizce hangisini alsam ?

Bu arada adına vergi levhası olanlar Enpara'dan aidatsız ticari kredi kartı alabilir. Taksitle telefon alabiliyorsunuz.

Ücretsiz kartlar pek işe yaramıyor hocam tavsiye etmem hem taksit hem puan olarak çok avantajı olmuyor. Bonus Flexi de aynı şekilde

Bi tane ücretli al ya Bonus olsun yada Yapı Kredi World aidatını çıkartıyor merak etme zaten 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    essan bunu yazdı

ziraat bankası combo 20.000 TL'ye kadar peşin harcamalara 4 taksit yapıyor. Onun dışında axess ve garanti ticari kartlar 8-12 taksit yapıyor. Dün bir arkadaş benim karttan iphone 13 aldı 8 taksitle. 

Fark almıyor mu?

hayır. teknosa da satıcı teknosa olursa vade farksız 8 taksit yapıyor axess ticari kredi kartına. Bonus karta 4 taksit yapıyor. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ücretsiz kartlarda pek birşey olmuyor evet. 3 taksit anca yapıyor bonus pek olmuyor. 2 ay önce shopfly garanti aldım şimdiden bonuslarla çıkardı parasını. tek yaptığım da normal market alışverişi ve fatura ödeme falan. 

yaptığı fazladan taksit cabası. 

Prometheus tarafından 31/Ara/23 22:36 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

10 sene kadar bonus flexi kullandım. Taksit vs hiç bir şeyden faydalanmadim. 500lira aidat vermemek için ahmaklık etmişim. 

Kredi kartını dikkatli kullanarak ciddi avantajlar sağlayabilirsiniz. Bankalar size zorla alışveriş yaptırmıyor. Limitimi neden arttirdiniz deyip bankaya yüklenen, kart kapatanlar var. Aman deyim arkadaşlar.. 

Her bankadan kart çıkartın, aldığınız kartı kullanmasaniz bile kapatmayın. Kredi notunuz için yaşlı kart çok önemli.

Kartların mümkünse hepsinin hesap kesim tarihleri farklı haftalarda olsun. Yuklu bir şey alacaksaniz uygun kartın hesap kesim tarihine denk getirirsiniz kafadan 45 gün vade.

Bankalar sizin ortağınizdir ve iyi bir ortaktır. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

10 sene kadar bonus flexi kullandım. Taksit vs hiç bir şeyden faydalanmadim. 500lira aidat vermemek için ahmaklık etmişim. 

Kredi kartını dikkatli kullanarak ciddi avantajlar sağlayabilirsiniz. Bankalar size zorla alışveriş yaptırmıyor. Limitimi neden arttirdiniz deyip bankaya yüklenen, kart kapatanlar var. Aman deyim arkadaşlar.. 

Her bankadan kart çıkartın, aldığınız kartı kullanmasaniz bile kapatmayın. Kredi notunuz için yaşlı kart çok önemli.

Kartların mümkünse hepsinin hesap kesim tarihleri farklı haftalarda olsun. Yuklu bir şey alacaksaniz uygun kartın hesap kesim tarihine denk getirirsiniz kafadan 45 gün vade.

Bankalar sizin ortağınizdir ve iyi bir ortaktır. 

Hocam sen bu alanda yetkili birine benziyorsun sana zahmet bir özet geç nasıl oluyor bu iş hangi kartı nerde kullanıyorsun örneğin markette ziraat gibi

Tek tek uygulamada avantajları takip etmek zor olmuyor mu

Ek olarak yav sanki tüm kampanyalar boş bpş göstermelik gibi duruyor benim için 

Dipnot : Vergi levham var ticari kartta alabiliyorum

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

2008 den beri işbank maximum kullanıyorum. 4 yıldır düzenli olarak her ay 500 600 maxipuan veriyor.

maximum uygulamasını indirip aylık olarak yenilenen kampanyalara katıl a tıklamanız yetterli.

bu ay migros alışverişinden (ayrı ayrı 10 tane 750 tl lik)1000 puan = 1000 tl aldım

otel i tatilbudur dan alınca 2000 - 3000 tl lik puan veriyor.

yakıt giyim vs bir sürü kampanya oluyor.

yıllık ücretide her yıl geri istiyorum sağolsunlar hiç kırmadılar.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Koçtaştan alışveriş yapacaksanız mutlaka Yapıkredi World olsun 2 ay ertelemeli +7 taksit yapıyor.

Diğer Worldler geçerli değil tek çekim yapıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    darkness_izmir bunu yazdı

2008 den beri işbank maximum kullanıyorum. 4 yıldır düzenli olarak her ay 500 600 maxipuan veriyor.

maximum uygulamasını indirip aylık olarak yenilenen kampanyalara katıl a tıklamanız yetterli.

bu ay migros alışverişinden (ayrı ayrı 10 tane 750 tl lik)1000 puan = 1000 tl aldım

aslında maximiles black kartı varmış çok avantajlıymış ama işsizim diye vermediler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    darkness_izmir bunu yazdı

aslında maximiles black kartı varmış çok avantajlıymış ama işsizim diye vermediler.

​1 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Maximiles Black ile tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri restoran ödemelerinizde %10, 4.000 TL ve üzeri ödemelerinizde %20 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor.

Bu Avantajı çok iyi bana göre zaten 4 kişilik bir aile yemeğe gitseniz en az 1500 ödersiniz. 

Çok seyahat eden tatile giden biriyseniz de çok avantajlı bu kart 

Ama Aidatı biraz fazla 750 TL

Uaçk biletlerinde zaten normal biletten pahalı satıyorlar Mil ile alıyorsunuz ama pahalı alıyorsunuz buda dezavantaj

SHaDeWRoX tarafından 02/Oca/24 23:26 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

​1 Ocak - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Maximiles Black ile tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri restoran ödemelerinizde %10, 4.000 TL ve üzeri ödemelerinizde %20 indirim ayrıcalığı sizi bekliyor.

Bu Avantajı çok iyi bana göre zaten 4 kişilik bir aile yemeğe gitseniz en az 1500 ödersiniz. 

Çok seyahat eden tatile giden biriyseniz de çok avantajlı bu kart 

Ama Aidatı biraz fazla 750 TL

Uaçk biletlerinde zaten normal biletten pahalı satıyorlar Mil ile alıyorsunuz ama pahalı alıyorsunuz buda dezavantaj

valla verseler kullanırım da işsizim diye vermiyorlar. var mı işbankasında çalışan bi arkadaş ayarlayabilecek bu meseleyi?

Toplam Hit: 6542 Toplam Mesaj: 54
kredi kartı