Kredi Masraf İadesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

iadeli taahütlü olarak bankaniza şu mektubu gönderiniz düzenleyerek

……………BANKASI …………….. İLİ…………………..  ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE

………………..

Konu: Kredi masrafları iadesi Hk.

Bankanızın   …………….    numaralı kredi müşterisiyim. Her kredi işleminde bankanıza, anılan krediye ait kredi masrafını ödemekteyim.

Ancak , çeşitli  tüketici mahkemeleri ve Yargıtay kararlarıyla da  “Kredi masraflarının haksız şart niteliğinde  ve tüketicilerden tahsilinin haksız  olduğu sabitlenmiştir. “

Bu çerçevede ve yukarıdaki gerekçeler doğrultusunda;

1- On yılla sınırlı olmak üzere şimdiye kadar bankanıza yaptığım tüm kredi masrafları ödentilerinin on yıl geriye dönük olarak ve dökümünü içeren bir listenin tarafıma verilmesini,

2- On yıl geriye dönük olarak benden kesilen kredi masrafı ücretlerinin toplam miktarının yasal faizi ile birlikte defaten tarafıma iadesini,

3- Yargıtay 13. Hukuk Dairesi Karar Tarihi: 15.12.2011 Esas No: 2011/9823 Karar No: 2011/19204
    Yerel Mahkeme Ankara 7. Tüketici Mahkemesi Karar Tarihi: 14.04.2011 Esas No: 2010/858 Karar No:2011/309

Aksi taktirde alacağımın faiziyle birlikte tahsili için her türlü mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerini bankanızdan tahsil etmek üzere yasal yollara baş vuracağımı bildiririm

Saygılarımla,

../…/2012

Adı, Soyadı

ADRES :                                                                                                       İMZA

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

teşekkürler  mehmetcan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Gerçekten Geçerlimidir Mehmet Hocam?

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tüketici mahkemesine gideceğiz de bunun için nedir masrafımız :S

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

i kadar murid var , muride var  ... Hic mi bankaci yok ???

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

http://www.memurlar.net/haber/276583/ 

detaylı açıklamalar ve yönlendirmeler bu linkte... 

başvurupta geri ödeme alabilen arkadaşlar lütfen yazsın...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Az Önce Televizyon da yine çıktı haberler de alınabılıyormus arkadaslar ...
    Yapıştırın :D
    Ben yazıyorum walla hemen :D

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

arkadaslar alan varmı ?

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla alan var mı yokmu bılmem Hocam ama ben yapğıstırıyorum :)
    Çıktıyı alıp yolluyorum :D

TÜRKİYE İŞ BANKASI
    İZMİR İLİ
    AYRANCILAR  ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE

31.08.2012

Konu: Kredi masrafları iadesi Hk.

Bankanızın   93216599   numaralı müşterisiyim. Her kredi işleminde bankanıza , anılan müşteri numarasından kredi masrafını ödedim ve ödemekteyim.

Ancak , çeşitli  tüketici mahkemeleri ve Yargıtay kararlarıyla da  “Kredi masraflarının haksız şart niteliğinde  ve tüketicilerden tahsilinin haksız  olduğu sabitlenmiştir. “

Bankanız Ayrancılar Şubenizden bugüne kadar çekmiş olduğum 4 Adet Kredim bulunmakta ve kredi tutarları aşağıdaki gibidir.

- 10.000 TL     (Onbin TL)
    - 10.000 TL     (Onbin TL)
    - 15.000 TL     (Onbeşbin TL)
    - 20.000 TL     (Yirmibin TL)

Bu çerçevede ve yukarıdaki gerekçeler doğrultusun da ;

1- On yılla sınırlı olmak üzere şimdiye kadar bankanıza yaptığım tüm kredi masrafları ödentilerinin on yıl geriye dönük olarak ve dökümünü içeren bir listenin tarafıma verilmesini,

2- On yıl geriye dönük olarak benden kesilen kredi masrafı ücretlerinin toplam miktarının yasal faizi ile birlikte defaten tarafıma iadesini,

3- Yargıtay 13. Hukuk Dairesi Karar Tarihi: 15.12.2011 Esas No: 2011/9823 Karar No: 2011/19204
    Yerel Mahkeme Ankara 7. Tüketici Mahkemesi Karar Tarihi: 14.04.2011 Esas No: 2010/858 Karar No:2011/309

Aksi taktirde alacağımın faiziyle birlikte tahsili için her türlü mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerini bankanızdan tahsil etmek üzere yasal yollara baş vuracağımı bildiririm

Saygılarımla ,

31/08/2012

Süha TUNA

ADRES : 661 / 5 Sokak No:23 Buca – İZMİR                                                                  İMZA

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7532 Toplam Mesaj: 54