Kredi Masraf İadesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

yaaa hocam ugrasirim ugrasmaya da qercekten alabilirmiyiz??? sorun olan bu ... yoksa ben her yere yaparim basvuryu tuketici heyetiymis , tuketici mahkemediymis vss :) arti bi de buseyi slamadogimiz gibi boeclu cikmayalim ustune :)

tam onu diecektim hocam bende 20.000 kullanmıştım 5 sene önce bende alırım almasınada her türlü uğraşırım ama bu ibnelerin sağı solu belli olmaz para alacaz diye bide bizi sikip borçlu çıkarmasınlar.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

çentik

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    suhatuna bunu yazdı

yaaa hocam ugrasirim ugrasmaya da qercekten alabilirmiyiz??? sorun olan bu ... yoksa ben her yere yaparim basvuryu tuketici heyetiymis , tuketici mahkemediymis vss :) arti bi de buseyi slamadogimiz gibi boeclu cikmayalim ustune :)

bu kart bedeli için uğraşmaya üşenenlerin hala ödemesine uğraşanlarınsa karşılığını almasına benziyo ,)) hocam sen kafana göre yapmıyosun yasayı duyup yapıyosun ,))

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yaaa yasayı duyuyuorum da işin b**ktan tarafı aynı yasanın benzerı onlar da da var :)

Artı sözlesme var ve o sozlesmeyı dedıklerı gıbı kabul edıp ımzalıyorsun :)

Gercı yanlıs analama ben bunu burada bırakmıcam dibini görücüm , nolursa olsun p.tesı tuketıcı hakem heyetı ve tuketıcı mahkemesıne uzatayım dıyorum :D

Ama ıste elımde patlamasından korkuyorum :))

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek

Bu konularda tüketici mahkemesi kredi masrafının iadesi hakkında karar verse dahi bankalar mahkemenin verdiği kararın iptali için tekrar dava açar ve bunu da bi şekilde kazanır.

İmzaladğın sözleşmelerde zaten seni haklı çıkaracak bi şey yok ki..:))

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bu tür banka aidatıdır kredi kartı aidatıdır şudur budu kredi dosya masrafı filan bunları geri almak için kaymakamlıklarda hakem heytei denien bir nane var orada da bu tür istekler için hazırlanmış dilekçe örnekleri var sen sadece boşlukları dolduruyorsun olup bitiyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

bu tür banka aidatıdır kredi kartı aidatıdır şudur budu kredi dosya masrafı filan bunları geri almak için kaymakamlıklarda hakem heytei denien bir nane var orada da bu tür istekler için hazırlanmış dilekçe örnekleri var sen sadece boşlukları dolduruyorsun olup bitiyor

Yapıcam hocam :)
    Merak etme ;)

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bu olay bitmiş borçlar içinmi yoksa taksitler/borç devam etsede başvurup alabiliyormuyuz ?

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

tüketici hakem heyetine de başvurduk 3 ay da döneriz dediler bi sonuç yok ama bi daha başvurcam nerden baksan 2 bin lira para yaw...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    sertan_06 bunu yazdı

tüketici hakem heyetine de başvurduk 3 ay da döneriz dediler bi sonuç yok ama bi daha başvurcam nerden baksan 2 bin lira para yaw...

Aynen Hocam benım de 4 Kredim var :)
    10.000 + 10.000 + 15.000 + 20.000
    Toplamda 55.000 TL ıcın her kredı de masraf aldılar :)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 7536 Toplam Mesaj: 54