Kredi Masraf İadesi
-
suhatuna bunu yazdı
yaaa hocam ugrasirim ugrasmaya da qercekten alabilirmiyiz??? sorun olan bu ... yoksa ben her yere yaparim basvuryu tuketici heyetiymis , tuketici mahkemediymis vss :) arti bi de buseyi slamadogimiz gibi boeclu cikmayalim ustune :)
tam onu diecektim hocam bende 20.000 kullanmıştım 5 sene önce bende alırım almasınada her türlü uğraşırım ama bu ibnelerin sağı solu belli olmaz para alacaz diye bide bizi sikip borçlu çıkarmasınlar.
-
çentik
-
suhatuna bunu yazdı
yaaa hocam ugrasirim ugrasmaya da qercekten alabilirmiyiz??? sorun olan bu ... yoksa ben her yere yaparim basvuryu tuketici heyetiymis , tuketici mahkemediymis vss :) arti bi de buseyi slamadogimiz gibi boeclu cikmayalim ustune :)
bu kart bedeli için uğraşmaya üşenenlerin hala ödemesine uğraşanlarınsa karşılığını almasına benziyo ,)) hocam sen kafana göre yapmıyosun yasayı duyup yapıyosun ,))
-
Yaaa yasayı duyuyuorum da işin b**ktan tarafı aynı yasanın benzerı onlar da da var :)
Artı sözlesme var ve o sozlesmeyı dedıklerı gıbı kabul edıp ımzalıyorsun :)
Gercı yanlıs analama ben bunu burada bırakmıcam dibini görücüm , nolursa olsun p.tesı tuketıcı hakem heyetı ve tuketıcı mahkemesıne uzatayım dıyorum :D
Ama ıste elımde patlamasından korkuyorum :)) -
Bu konularda tüketici mahkemesi kredi masrafının iadesi hakkında karar verse dahi bankalar mahkemenin verdiği kararın iptali için tekrar dava açar ve bunu da bi şekilde kazanır.
İmzaladğın sözleşmelerde zaten seni haklı çıkaracak bi şey yok ki..:))
-
bu tür banka aidatıdır kredi kartı aidatıdır şudur budu kredi dosya masrafı filan bunları geri almak için kaymakamlıklarda hakem heytei denien bir nane var orada da bu tür istekler için hazırlanmış dilekçe örnekleri var sen sadece boşlukları dolduruyorsun olup bitiyor
-
SeRDaR bunu yazdı
bu tür banka aidatıdır kredi kartı aidatıdır şudur budu kredi dosya masrafı filan bunları geri almak için kaymakamlıklarda hakem heytei denien bir nane var orada da bu tür istekler için hazırlanmış dilekçe örnekleri var sen sadece boşlukları dolduruyorsun olup bitiyor
Yapıcam hocam :)
Merak etme ;) -
Bu olay bitmiş borçlar içinmi yoksa taksitler/borç devam etsede başvurup alabiliyormuyuz ?
-
tüketici hakem heyetine de başvurduk 3 ay da döneriz dediler bi sonuç yok ama bi daha başvurcam nerden baksan 2 bin lira para yaw...
-
sertan_06 bunu yazdı
tüketici hakem heyetine de başvurduk 3 ay da döneriz dediler bi sonuç yok ama bi daha başvurcam nerden baksan 2 bin lira para yaw...
Aynen Hocam benım de 4 Kredim var :)
10.000 + 10.000 + 15.000 + 20.000
Toplamda 55.000 TL ıcın her kredı de masraf aldılar :)