Kredi Notumu Yükseltmek Hk. Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Merhaba Mürid(e)ler,

13 yıllık haciz durumlarından dün son varlık şirketine borcumu ödedim borcu yoktur yazımı bekliyorum,
    şuan hiç bir yere borcum kalmadı borcu yoktur yazımla birlikte dava dosyalarını kapatacağım,
    sizden istediğim bilgi en hızlı ve etkili kredi notumu nasıl yükseltirim ve kredi yada kredi kartı almaya başlayabilirim ?
    not yükselmeden baya beklemem gerekiyor sanırım ama ben acil kredi kartı almak istiyorum sanırım ön ödemeli kredi kartı diye birşey varmış daha önce duyduğum bunu sizce hangi bankadan yapayım ?
    tabi bu ön ödemeli kredi kartıda etkili oluyormuş notun yükselmesinde en çokta o yüzden istiyorum,

yukarıdaki anlattığım şekilde daha önce aynı durumları yaşanlar inş yoktur aramızda ama varsada bilgisini paylaşırsa çok sevinirim,
    şimdi diyeceksiniz 13 yıl sonra neden şimdi bunu yapma isteği duydun bir 13 yıl daha devam ederdin :)
    yakında evlilik planlarım olduğu için bu süreçte maalesef kredi ihtiyaçlarım doğacağını düşünerek en çok bu yüzden bu yola girdim,
    13 yıl zorlanmadım diyebilirim üzerimde mal mülk olmadığı için alamadılarda borçları 13 yıldır kaldı öyle,
    ama gerçekten bana alabileceğim çok şeyi kaybettirdi maalesef,
    neyse 13 yıl boyunca kazandığın kadar harcamanın da kolay olduğunu öğretti birazda bana bu süreç,
    ama gel gelelim ki bi yuva kurmaya gelince sıra biraz işler değişiyor,

neyse siz benim derdi anladınız fazla uzatmadan fikirlerinize yada tecrübelerinize açığım,
    şimdiden herkese teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Findeksten danışman tut

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kuveyt Türk puan düşük olsa bile kredi kartı veriyordu ona bi bak istersen. Yalnız asgari ödeme muhabbeti yok. Ne harcadıysan direk onu ödemek zorundasın.

Hatta şuan 500 TL kampanyaları var. İkimizde 500 TL kazanırız. 

Referans Kodum: GK822869

mkyb tarafından 29/Oca/26 11:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali27
    Mali27's avatar
    Erkek

Borcun gelecek varlıkta ise daha çok beklersin borcu yoktur yazısını ben ödeyeli 6 ay oldu hala alamadım. En son dün bddk ya şikayet ettim. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Herhangi bir kk alıp. Son ödeme tarihi gelmeden borcun tamamını kapat 5-6 ay. Kredi notun artar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

@LaNCeLoT

hocam güldürdün beni :) para biriktirmem lazım şuan 

@mkyb

hocam en son yazdığın bi konudan hatırlıyorum bi kaç tane farklı kart modeli vardı hangisini tercih etmemi önerirsin ?
    genelde karışık alışveriş yapıyorum (yemek, yakıt, amağaza ihtiyac olursa bide online vs )

@Mali27

hocam valla haftaya pazartesi en kötü gelmezse gece gündüz ararım, yetmedi ofislerine kadar giderim,
    zaten kıl oldum firmaya borç öderken banka avukatı dahi borcta sağlam indirim yaptı bu itler en yüksekten açtı kapıyı,

@DrKill

5-6 ay dan hızlı yöntemler lazım hocam bana ramazan bayramından sonra nişanım var :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mastercard veya Visa. Troy'a hiç bulaşma sıkıntılı bir sistem yurtdışında çalışmıyor vs vs.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

tr de ki kredi skorumuzu nasil ogreniriz? kac puan iyidir kac puan kotudur ? 10 yildir kredi kartlari falan kullaniyorum turkiyeden ama hic anlamiyorum turkiyede ki kredi sisteminden.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

tr de ki kredi skorumuzu nasil ogreniriz? kac puan iyidir kac puan kotudur ? 10 yildir kredi kartlari falan kullaniyorum turkiyeden ama hic anlamiyorum turkiyede ki kredi sisteminden.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Mastercard veya Visa. Troy'a hiç bulaşma sıkıntılı bir sistem yurtdışında çalışmıyor vs vs.

troy a asla bulaşmam zaten hocam :)

sağlam kart var ihtiyaç kart var mesela sen hangisini kullanıyorsun kredi kartların ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

troy a asla bulaşmam zaten hocam :)

sağlam kart var ihtiyaç kart var mesela sen hangisini kullanıyorsun kredi kartların ?

Sağlam kart. İhtiyaç kart dediği aslında kredi verilen bir kart.