Kredi Notumu Yükseltmek Hk. Bilgi
-
Merhaba Mürid(e)ler,
13 yıllık haciz durumlarından dün son varlık şirketine borcumu ödedim borcu yoktur yazımı bekliyorum,
şuan hiç bir yere borcum kalmadı borcu yoktur yazımla birlikte dava dosyalarını kapatacağım,
sizden istediğim bilgi en hızlı ve etkili kredi notumu nasıl yükseltirim ve kredi yada kredi kartı almaya başlayabilirim ?
not yükselmeden baya beklemem gerekiyor sanırım ama ben acil kredi kartı almak istiyorum sanırım ön ödemeli kredi kartı diye birşey varmış daha önce duyduğum bunu sizce hangi bankadan yapayım ?
tabi bu ön ödemeli kredi kartıda etkili oluyormuş notun yükselmesinde en çokta o yüzden istiyorum,yukarıdaki anlattığım şekilde daha önce aynı durumları yaşanlar inş yoktur aramızda ama varsada bilgisini paylaşırsa çok sevinirim,
şimdi diyeceksiniz 13 yıl sonra neden şimdi bunu yapma isteği duydun bir 13 yıl daha devam ederdin :)
yakında evlilik planlarım olduğu için bu süreçte maalesef kredi ihtiyaçlarım doğacağını düşünerek en çok bu yüzden bu yola girdim,
13 yıl zorlanmadım diyebilirim üzerimde mal mülk olmadığı için alamadılarda borçları 13 yıldır kaldı öyle,
ama gerçekten bana alabileceğim çok şeyi kaybettirdi maalesef,
neyse 13 yıl boyunca kazandığın kadar harcamanın da kolay olduğunu öğretti birazda bana bu süreç,
ama gel gelelim ki bi yuva kurmaya gelince sıra biraz işler değişiyor,neyse siz benim derdi anladınız fazla uzatmadan fikirlerinize yada tecrübelerinize açığım,
şimdiden herkese teşekkürler. -
Findeksten danışman tut
-
-
Borcun gelecek varlıkta ise daha çok beklersin borcu yoktur yazısını ben ödeyeli 6 ay oldu hala alamadım. En son dün bddk ya şikayet ettim.
-
Herhangi bir kk alıp. Son ödeme tarihi gelmeden borcun tamamını kapat 5-6 ay. Kredi notun artar.
-
hocam güldürdün beni :) para biriktirmem lazım şuan
@mkyb
hocam en son yazdığın bi konudan hatırlıyorum bi kaç tane farklı kart modeli vardı hangisini tercih etmemi önerirsin ?
genelde karışık alışveriş yapıyorum (yemek, yakıt, amağaza ihtiyac olursa bide online vs )hocam valla haftaya pazartesi en kötü gelmezse gece gündüz ararım, yetmedi ofislerine kadar giderim,
zaten kıl oldum firmaya borç öderken banka avukatı dahi borcta sağlam indirim yaptı bu itler en yüksekten açtı kapıyı,5-6 ay dan hızlı yöntemler lazım hocam bana ramazan bayramından sonra nişanım var :D
-
Mastercard veya Visa. Troy'a hiç bulaşma sıkıntılı bir sistem yurtdışında çalışmıyor vs vs.
-
-
-
mkyb bunu yazdı
Mastercard veya Visa. Troy'a hiç bulaşma sıkıntılı bir sistem yurtdışında çalışmıyor vs vs.
troy a asla bulaşmam zaten hocam :)
sağlam kart var ihtiyaç kart var mesela sen hangisini kullanıyorsun kredi kartların ?
-
emnimax bunu yazdımkyb bunu yazdı
troy a asla bulaşmam zaten hocam :)
sağlam kart var ihtiyaç kart var mesela sen hangisini kullanıyorsun kredi kartların ?
Sağlam kart. İhtiyaç kart dediği aslında kredi verilen bir kart.
haciz banka kredi kredi not ön ödemeli kredi kartı varlık şirketleri 13yıl