Kredi Notumu Yükseltmek Hk. Bilgi
-
Düzenli kredimi ödüyorum hatta 2-3 gün erkenden ekstre kesildimi direkt öderim
50 puan düşmüş geçen haftaya göre .d?
-
arkadaşlar az önce findeks in 1200 tl lik full paketini almıştım,
not danışmanım ile görüşme yaptım ve sizin önerdiklerinizden 1 tane bile ek birşey söylemedi,
tek aydınlattığı konu şunu kullanırsan puanın 1 ay sonra 6 ay sonra su sevıyelerde olur gibi tahminleri soyledi o kadar,
siz mesajlarınız da ne yazdıysanız adam onları soyledi sadece,
şu bankada şu kampanya var şu banka size daha hızlı kart verir şu bankanın özellikleri daha iyi gibi öneri galan sunmadı,
sordum yok biz öyle öneriler sunamıyoruz her bankanın kendine göre sartları var ben size simdi soylersem belki değişmiştir sizi yanlış yönlendirmi olurum dedi,
anlayacağınız siz ücretsiz daha iyi danışmanlık yaptınız teşekkür ederim :)gidip para veripte danışmanlık falan almayın tek artısı similasyon yapıp 1 ay sonra kredi notunuz kaç olabilir onu hesaplıyor sadece,
az kalsın unutuyordum tek bir farklı şey söyledi oda teminatlı KK yanında size kefil olacak birisi varsa kefillede KK çıkarttırabilirsiniz dedi,
bunu bankaları arayıp soracağım şimdi. -
Pikacu bunu yazdı
Bana da Ziraat Bankası 5k kk limiti verdi. Süper platin müşteriyim. Bir türlü limiti 20k yapmadı. Yeminle onun 1 TL fazlasını istemiyorum.
Ziraat bankası bana bi kart göndermiş gidip şubeden almadım sonra bankayla görüşürken abi hesabında 10 milyon üzeri nakit para varsa bu kartı verirler dedi
gel gör ki benm tüm hesaplarımı toplasan o paralar çıkmaz
aydat vs yok fln yağladı iyice ayar geçti tahminim şubede duruyor gidip almadım 2 M dedi heralde limite de
işin garibi ben neredeyse hiç şahsi kk kullanmıyorum ama o çok hızlı limit artıyor şu an %1 ini kullanııyorumdur belkio derece az harcamam
akbank iş ykredi haftada arıyorlar ihtiyacım yok diyorum
şirkete verseler anasını bellerim de onu vermiyorlar ipoteksiz teminatsız olmuyor :)
-
geçtiğimiz 3 aydır doğru düzgün ödeme olmayınca skor bugün 811'e kadar düşmüş geçen senenin ortalarında 1340 küsürdü
bu sene sonuna kadar o puanlara gelirsem ne ala allah kısmet ederse evlenicem o zaman lazım olucak :D -
Bu ay puanları kurcalamışlar, yıllardır 1850-1900 aralığındaydım, bu ay 1780 e düşmüş. Hiç geciken borç yok, niye düşürdüler anlamıyorum.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Bu ay puanları kurcalamışlar, yıllardır 1850-1900 aralığındaydım, bu ay 1780 e düşmüş. Hiç geciken borç yok, niye düşürdüler anlamıyorum.
Kredi falan çektiysen yakın dönemde o yüzden düşüyor bazen.
-
qoqo bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aynen hocam ın dediği gibi kredili ürün kullanımı o ay içinde notu düşürüyormuş ama sonrasında yükseltiyormuş
-
qoqo bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aksine kredim bitmek üzere, 2 yıllık kredinin son 2 taksidi kaldı. başka bir borca girmedim. borçlanmam azaldı diye puanımın düştüğünü söyledi biri, böyle bi durum olabilir mi acaba?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıqoqo bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aksine kredim bitmek üzere, 2 yıllık kredinin son 2 taksidi kaldı. başka bir borca girmedim. borçlanmam azaldı diye puanımın düştüğünü söyledi biri, böyle bi durum olabilir mi acaba?
yok aksine banada danışman borçlanmanız yüksek olursa puanınız yükselmekte güçlük çeker demişti yani dengeli borçlanma daha yüksek puanlanıyormuş,
geçenlerde şans oyunlarına para harçayanların puanlarına kotu etki edecek diye bi haber cıkmıstı benimde bi arakdaşımın düştü acaba bu yuzden mı,
varmı hocam sende şans oyunları ?
-
emnimax bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıqoqo bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
yok aksine banada danışman borçlanmanız yüksek olursa puanınız yükselmekte güçlük çeker demişti yani dengeli borçlanma daha yüksek puanlanıyormuş,
geçenlerde şans oyunlarına para harçayanların puanlarına kotu etki edecek diye bi haber cıkmıstı benimde bi arakdaşımın düştü acaba bu yuzden mı,
varmı hocam sende şans oyunları ?
yok hocam, mobil bankadaki şans oyunları kısmına bile girmişliğim yok.
haciz banka kredi kredi not ön ödemeli kredi kartı varlık şirketleri 13yıl