Kulağıma Su Kaçtı, Ağrı Yapıyor Ne Yapabilirim?
-
Pazar akşamı yatmadan duşa girdim, girmez olsaydım. kulağıma su kaçtı ve ağrı yapıyor + başım ağrımaya başladı + uykusuzum 2 gündür psikolojim bozuldu müridler ne yapabilirim
-
saç kurutma makinesini hafiften hafiften kulağına doğru tut, kurutmayı dene..
en yakın polikliniğe git.Geçmiş olsun..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------saç kurutma makinesini hafiften hafiften kulağına doğru tut, kurutmayı dene..
en yakın polikliniğe git.Geçmiş olsun..
-----------------------------sağol denedim :) ama mübarek sanki bi boka yaramıyo içerdeki suyu kaynatıyo öyle diyim
-
Su kaçmış kulağının üzerine gelecek şekilde kafanı koy bekle :> Dünyadaki en büyük zevklerden birisidir ılık ılık su akar :p
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
Su kaçmış kulağının üzerine gelecek şekilde kafanı koy bekle :> Dünyadaki en büyük zevklerden birisidir ılık ılık su akar :p
-----------------------------sapık :D ama bencede boyle yap :D
-
mantıken decanın dediğinin tersini yaparsan da mağralardaki şıp şıp sesini duyabilirsin sandımca :|
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------hocam akmıyo artık sadece acayip sesler çıkıyor. bir ilaç öneren yokmu acaba? içerdeki suyu temizleyen bişey duydum adını bulamadım
-
bilirim hoca çok pis oluyor ağırıya başladıysa iltihap olmaya başladı demektir en yakın salık ocağına git göster kulan damlası antibiyotik verecek kullan 2 gün sonra bişi kalmaz ama bekleme biran önce git (benim 1 hafta kulak takılı kaldı)
banyodan sonra mutlaka kulaklarımızı durulayalım soğukta bırakmayalım
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------decameron bunu yazdı:
-----------------------------hocam akmıyo artık sadece acayip sesler çıkıyor. bir ilaç öneren yokmu acaba? içerdeki suyu temizleyen bişey duydum adını bulamadım
-----------------------------kulağını yıkattır yıkayan kuruluyodur heralde demi :|
-
kaşıntı yoksa rahatsın..adam akıllı bi KBB uzmanına gidilir muayene olunur 1 tane damla 1 tane hap alınır..kaşıntı varsada muayeneden sonraki hafta kulaklarını temizleyeblir.
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------decameron bunu yazdı:
-----------------------------kulağını yıkattır yıkayan kuruluyodur heralde demi :|
-----------------------------tarzan pek tavsiye etmem tecrübem var bu konuda :P