Kulağıma Su Kaçtı, Ağrı Yapıyor Ne Yapabilirim?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bilirim hoca çok pis oluyor ağırıya başladıysa iltihap olmaya başladı demektir en yakın salık ocağına git göster kulan damlası antibiyotik verecek kullan 2 gün sonra bişi kalmaz ama bekleme biran önce git (benim 1 hafta kulak takılı kaldı)
banyodan sonra mutlaka kulaklarımızı durulayalım soğukta bırakmayalım
-----------------------------hocam şimdi sağlık ocağına gittiğimde kulağıma abuk sabuk şeyler sokmaz değilmi ? ha öyleyse cidden gitmem (küçükkende kulak problemim vardı hiç unutmuyorum daha küçüğüm bi bayan doktor eline aldığı cihazını kulağıma soktu ve hiç tereddüt etmeden şiddetli bi biçimde hava çekti çok acımıştı [zaten benim doktor fobim bundan kaynaklanıyo] zaten ogünden sonra sağ kulağım sol kulağımdan daha az duydu :| )
-
sana bu işte tecrübeli biri olarak geçerli olacagına kesinlik verdigim bi yöntem sunayım; yaklaşın kafan ebatında (blok halinde mermercide bulursun çok kocaman bişey olmayacak zaten parça) bi mermer parçasını ısıtıp sıcak hale getirdikten sonra üzerine bi havlu koyup tıkanmış olan kulagının altına yerleştirip sabırla yatıyosun, o kulagına kaçan su ılık ılık akacaktır, resimli anlatımıda ekliycem buraya :F
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bilirim hoca çok pis oluyor ağırıya başladıysa iltihap olmaya başladı demektir en yakın salık ocağına git göster kulan damlası antibiyotik verecek kullan 2 gün sonra bişi kalmaz ama bekleme biran önce git (benim 1 hafta kulak takılı kaldı)
-----------------------------hocam şimdi sağlık ocağına gittiğimde kulağıma abuk sabuk şeyler sokmaz değilmi ? ha öyleyse cidden gitmem (küçükkende kulak problemim vardı hiç unutmuyorum daha küçüğüm bi bayan doktor eline aldığı cihazını kulağıma soktu ve hiç tereddüt etmeden şiddetli bi biçimde hava çekti çok acımıştı [zaten benim doktor fobim bundan kaynaklanıyo] zaten ogünden sonra sağ kulağım sol kulağımdan daha az duydu :| )
-----------------------------elinde 1,5 cm lik ışıklı bir malzeme var ismini bilmıyorum onunla kulağına bakıyor..hissetmıyorsun bile
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yok hoca bakacak sadece birşey sokmaz merak etme :)= ama çok geciktirme
kulak yıkamaylada alakası yok iltihap olmış
-
o değil uyuyabilsem neyse. başım ağrıyo çeneme artık uyksuzluktan kramp girdi.kulak bi yandan çok kötü bi psikoloji içerisindeyim şuan
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
o değil uyuyabilsem neyse. başım ağrıyo çeneme artık uyksuzluktan kramp girdi.kulak bi yandan çok kötü bi psikoloji içerisindeyim şuan
-----------------------------kulak ile başının ağrımasının bir alakası yoktur..git doktora bir damla bir de hap vericek zaten..geciktirme çok kötü oluyor ileride
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------biliyorum hoca seni çok iyi anlıyorum :) kafa zonkluyo daha bu ağırılar geçtikden sonra kulağın tıkanacak :)
işin zor ama bana ders oldu banyodan sonra kulağıma pamuk tıkıyom 1 saat felan duruyo :) çok pis oluyo diş ağırsı gibi mübarek
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------kulak ile başının ağrımasının bir alakası yoktur..git doktora bir damla bir de hap vericek zaten..geciktirme çok kötü oluyor ileride
-----------------------------sağolun hocam çıkıyorum şimdi
-
Bana geçen bayramda olmuştu sızlamasından ölüyordum taksiyle doktora giderken su akmıştı ama ağrı geçmemişti.. doktorun verdiği damla kesin çözümdür..
-
ayakta dur giren kulagını yana yatır zıplamaya başla :W bide kafana vur yandan yandan tamamdır . ama ahrbi zevkli oluor :D