folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kulağıma Su Kaçtı, Ağrı Yapıyor Ne Yapabilirim?

Kulağıma Su Kaçtı, Ağrı Yapıyor Ne Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

bilirim hoca çok pis oluyor ağırıya başladıysa iltihap olmaya başladı demektir en yakın salık ocağına git göster kulan damlası  antibiyotik verecek kullan 2 gün sonra bişi kalmaz ama bekleme biran önce git (benim 1 hafta kulak takılı kaldı)

banyodan sonra mutlaka kulaklarımızı durulayalım soğukta bırakmayalım

hocam şimdi sağlık ocağına gittiğimde kulağıma abuk sabuk şeyler sokmaz değilmi ? ha öyleyse cidden gitmem (küçükkende kulak problemim vardı hiç unutmuyorum daha küçüğüm bi bayan doktor eline aldığı cihazını kulağıma soktu ve hiç tereddüt etmeden şiddetli bi biçimde hava çekti çok acımıştı [zaten benim doktor fobim bundan kaynaklanıyo] zaten ogünden sonra sağ kulağım sol kulağımdan daha az duydu :| )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    sana bu işte tecrübeli biri olarak geçerli olacagına kesinlik verdigim bi yöntem sunayım; yaklaşın kafan ebatında (blok halinde mermercide bulursun çok kocaman bişey olmayacak zaten parça) bi mermer parçasını ısıtıp sıcak hale getirdikten sonra üzerine bi havlu koyup tıkanmış olan kulagının altına yerleştirip sabırla yatıyosun, o kulagına kaçan su ılık ılık akacaktır, resimli anlatımıda ekliycem buraya :F

all this pain is an illusion...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

bilirim hoca çok pis oluyor ağırıya başladıysa iltihap olmaya başladı demektir en yakın salık ocağına git göster kulan damlası  antibiyotik verecek kullan 2 gün sonra bişi kalmaz ama bekleme biran önce git (benim 1 hafta kulak takılı kaldı)

hocam şimdi sağlık ocağına gittiğimde kulağıma abuk sabuk şeyler sokmaz değilmi ? ha öyleyse cidden gitmem (küçükkende kulak problemim vardı hiç unutmuyorum daha küçüğüm bi bayan doktor eline aldığı cihazını kulağıma soktu ve hiç tereddüt etmeden şiddetli bi biçimde hava çekti çok acımıştı [zaten benim doktor fobim bundan kaynaklanıyo] zaten ogünden sonra sağ kulağım sol kulağımdan daha az duydu :| )

elinde 1,5 cm lik ışıklı bir malzeme var ismini bilmıyorum onunla kulağına bakıyor..hissetmıyorsun bile 

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

yok hoca bakacak sadece birşey sokmaz merak etme :)= ama çok geciktirme

kulak yıkamaylada alakası yok iltihap olmış

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    o değil uyuyabilsem neyse. başım ağrıyo çeneme artık uyksuzluktan kramp girdi.kulak bi yandan çok kötü bi psikoloji içerisindeyim şuan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:
    o değil uyuyabilsem neyse. başım ağrıyo çeneme artık uyksuzluktan kramp girdi.kulak bi yandan çok kötü bi psikoloji içerisindeyim şuan

kulak ile başının ağrımasının bir alakası yoktur..git doktora bir damla bir de hap  vericek zaten..geciktirme çok kötü oluyor ileride

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

biliyorum hoca seni çok iyi anlıyorum :) kafa zonkluyo daha bu ağırılar geçtikden sonra kulağın tıkanacak :)

işin zor ama bana ders oldu banyodan sonra kulağıma pamuk tıkıyom 1 saat felan duruyo :) çok pis oluyo diş ağırsı gibi mübarek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

HoLyZone bunu yazdı:

kulak ile başının ağrımasının bir alakası yoktur..git doktora bir damla bir de hap  vericek zaten..geciktirme çok kötü oluyor ileride

sağolun hocam çıkıyorum şimdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Bana geçen bayramda olmuştu sızlamasından ölüyordum taksiyle doktora giderken su akmıştı ama ağrı geçmemişti.. doktorun verdiği damla kesin çözümdür..

Altan naptın oğlum :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

ayakta dur giren kulagını yana yatır zıplamaya başla :W bide kafana vur yandan yandan tamamdır . ama ahrbi zevkli oluor :D

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 10381 Toplam Mesaj: 46