Kulağıma Su Kaçtı, Ağrı Yapıyor Ne Yapabilirim?
-
birine emdir kulağını : )
-
resmen iltihap yapmış siz ne diyorsunuz yok taş koyyok zıpla :| git doktora sana bi damla bide hap verecek onları uygula yoksa o iltihap puff acıdan ölürsün :| bu arada minikken benimde kulağıma o salak hava çeken çeyi sokmuşlardı :|
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------cenabet cenabet is yaparsan boyle olur tabi.
su kacan kulak tarafina dogru kafani eg ve zipla
olmadi amuda kalk ne biliyim ters bisiler yap gecer
-----------------------------haklısın çok acayip bir olay.kulağımın ağrısı geçti dişim ağırmaya başladı
-
o su kacma isi falan degildir aga bi doktora gorun iltahap falan vardir belki dikkat et
-
hacı dunyadaki en kötü şeydir kulak ağrısı çekdim halada çekiyorum hemen doktora git...
-
duştayken fark edersen avcuna su al kulağını yere paralel konuma getir ve sulu avcunla kulağına pompalama işlemiyap(aynı musluklarda olduğu gibi)
-
ben 7 yaşındayken kafamı musluğun altına sokmuştum eğlencesine.sağ kulağıma su kaçmıştı.ağırıyodu acaip.o gece yatamadım ağrıdan.sağ kulağımın üstüne yattım şırıl şırıl akıyodu su.sonra geçti.
-
bi peçeteyi küçük parmağına sar. parmagını kulagına sok biraz titreşim ver :D sonra tam titreşimi kestiğin anda kulak memesinin biraz yukarısından tut aşağıya doğru çek. o sıcak su akarken orgazma yakın bi haz duyarsın zaten :D
tabi bu dediklerim su kaçtıysa geçerli, iltihap vs. gibi bi durum varsa en yakın sağlık kuruluşuna hede hödö işte :D
-
Kulağının akustiği bozulmuş olabilir. Akustiği dengelemek için bi daha banyo yap diğer kulağına da su kaçsın bu sayede dengeli bir ortam olur :=)
Şaka bi yana en yakın sağlık merkezine git derim sağlık bu nede olsa boşlamaya gelmez....
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------
resmen iltihap yapmış siz ne diyorsunuz yok taş koyyok zıpla :| git doktora sana bi damla bide hap verecek onları uygula yoksa o iltihap puff acıdan ölürsün :| bu arada minikken benimde kulağıma o salak hava çeken çeyi sokmuşlardı :|
-----------------------------
olay bundan ibarret :) iyice iltihap ilerlemeden git yoksa kulağını temizlerken ağlarsın :) öyle bi acı veriyoki çıldırıyosun :) kesinlikle bi tane antibiyotik iğne yazdır kendine ama :)