Kullandığınız Cloud Depo/Yedek Sistemleri
-
Kendi bulutunu kursana. Bu işler çok ucuzladı. 4tb lik bir sistemi 1000tl nin altında ki bit fiyata kurarsın. Paranın çoğu da disk parası yoksa cihazlar 150$ a bile var.
Kendi bulutun candır. Heleki uzaktan erişimde kulllanmak üzere hızlı da internetin varsa oh beybi.
-
1 TB'lık (bir ara kampanyası vardı ibnelerin) 14 tane mail.ru hesabım var. Şimdilik sikintim yok.
-
14 tane 1 tb hesap nedir yahu, kendi bulutumu kurmam da aşırı fantazi :D bin lira çok
-
Rabinski bunu yazdı
1 TB'lık (bir ara kampanyası vardı ibnelerin) 14 tane mail.ru hesabım var. Şimdilik sikintim yok.
ben şöyle 100 gb lık bi depolama alanı bulsam yandexin ki gibi kafam kulagım rahat olacakta yandex 10 gb veriyor be :(
-
TheAvenqer bunu yazdıRabinski bunu yazdı
ben şöyle 100 gb lık bi depolama alanı bulsam yandexin ki gibi kafam kulagım rahat olacakta yandex 10 gb veriyor be :(
Şu an mail.ru cloud 100GB beybi
-
Dropbox ve yandex disk ama asıl verilerimi her zaman harici hdd' imde tutarım.
-
O değil de benim istediğim şey. Şu an ki cloudumda 50 küsür gb dosya var. Bunu bilgisayarıma almadan başka bir cloud a da yedekleyebilme imkanım var mı? cloud to cloud yani. ücretli de olur.
-
Rabinski bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıRabinski bunu yazdı
Şu an mail.ru cloud 100GB beybi
mail.ru ne derece güvenilir bilmediğim için şuan almak istemiyorum eğer siz güvenilir diyorsanız hemen alayım
-
Olgunisik bunu yazdı
Kendi bulutunu kursana. Bu işler çok ucuzladı. 4tb lik bir sistemi 1000tl nin altında ki bit fiyata kurarsın. Paranın çoğu da disk parası yoksa cihazlar 150$ a bile var.
Kendi bulutun candır. Heleki uzaktan erişimde kulllanmak üzere hızlı da internetin varsa oh beybi.
usb host destekli bir modem + 1tb disk aynı işi görür sanırım ?
-
http://www.asustor.com/service/nas_selector
Caliber tarafından 17/Eyl/15 16:58 tarihinde düzenlenmiştir