Kum Torbasına Vurarken Bilek Burkulması
-
yenimi çalışmaya başladın bilmiyorum ama düz vurmayı öğrenmelisin her zaman her pozisyonda bilek ve kol düz olmalı bide torbanın sağına soluna değil tam ortasına çalış bir müddet sonra istemesende alışıcaktır vücut, ondan sonra burkmassın bileğini
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
yenimi çalışmaya başladın bilmiyorum ama düz vurmayı öğrenmelisin her zaman her pozisyonda bilek ve kol düz olmalı bide torbanın sağına soluna değil tam ortasına çalış bir müddet sonra istemesende alışıcaktır vücut, ondan sonra burkmassın bileğini
-----------------------------Kum Torbasini 3 5 calismada icine göcerten bi mürid :))) dikkate al hahaha :D
-
kremi vardır onun bi süre fazla yorma muayne ol
-
1. elini pro bandaja alıo msn ?
2.yumruklarında direk yada kroşe bileğini bükmemen ve tam darbe vurman lazım vurmuo msn yada vuramıyo msn?
3. amatör olarak mı yapıosun yani kendi kafana göre mi ?
4. kesinlikle doktora git..
-
bence o kadar takma geçen ay sinirlendim yumruk çaktım aksilikte karton piyermiş kalın olmasına rağmen kırıldı biçimsiz vurduğumdan elimi kullanamadım 1-2 hafta sonra geçti mühim olan tamamen iyileşene kadar bidaha vurmaman yoksa aynısı gibi olur hatta daha kötü olur iyileştiğini hissettiğin zaman kum torbasının tam ortasına vura vura çalışırsan bişey olmaz çünkü en çok bileğe zarar veren kenarlarına vurmak
-
hocam yumruk atarken yumruğunu sektir.sektir derken :| yumruğunu torbanın kenarlarına doğru vur.vurduğunda elin torbadan ayrılsın.dik vurursan burkulur tabi.
-
Bileklerin zayıf olduğundandır bence. Eldiven tarzı bir şeyi var onun; burkulmaması için.
-
benim hiç kum torbam olmadı biliyomusunuz
-
kum torbasına vurdukdan sonra geri gelirken vurma ! belki biliyorsundur ama ne bileyim söyleyim dedim :)
-
emre_gss bunu yazdı:
-----------------------------
kum torbasına vurdukdan sonra geri gelirken vurma ! belki biliyorsundur ama ne bileyim söyleyim dedim :)
-----------------------------bilmiyodum vala hacım ondan olabilir tşkrler