Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?
-
Hocam hangi polis memuru uyusturucu ihbarina sakal atıyorsa . lütfen aramızda öyle bir polis memuru varsa :) kişi isim numara hertürlü verebilirim :)
-
Aman hocam memlekette yozlaşma dizboyu, söyledikleri gibi sakal alan bir polise denk gelirsen (ki bunun olma oranı çok yüksek) feci sikertirler.
Ayriyetten ;
http://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48 -
polis sakal atacak ha. manyak mısın olm bırak sakal atmayı kafanı kopartır. bu ülkede sisteme yardım etmeyeceksin. ezilirsin. benim şahsi görüşüm kesinlikle ihbar etme bırak ne yaparlarsa yapsınlar.
dipnot: polis sakal atmaz ama kumarhane sahibi mafya babası felan ise adamın sakalları sana fena batar :D -
Büyük paraların döndüğü ortamlardan uzak durman lazım. Öldürülürsün zaten öğrenirlerse. Illa ihbar etmek istiyorsan, açık hat + 2. el telefon ile ihbar edebilirsin. Tahminen 20-30 liraya patlar bu sana :D
-
kontörlü telefondan 153 ibb beyaz masayı arayıp şikayet edebilirsin en kötü nereye şikayet etmen gerektiğini öğrenebilirsin.
bence şikayet et ama arkadaşlarında dediği gibi ne oolur ne olmaz ev telefonundan arayıp şikayet etme .
-
cuneyd bunu yazdı
Sanki polisler bilmiyor ya kumar oynatılan yeri.
mahalledekıler bılıyordur ;
bimer e yaz polis değilmi hepsinin ben .
hakkaride bayrak yakarlar bir tanesi göt korkusundan yanaşamaz burada öğrenciler yemek zammı eylemi yaparlar gider saldırırlar ezikler ;
mahalledekiler biliyordur bimer e yaz
-
roulet varsa adresi verirmisin ara ara takiliriz
-
bu işler polisin bilgisi dahilindedir,kendileride gider takılırlar sivil'de,hatta polis iyi polis bile olsa dokunamaz o kadar net olayım,mekan sahibinin muhattapı emniyet müdürüdür veya valilikten'dir , böyle birşey yapmaya kalkışırsan başına iş açarsın sakal isterken yanağındanda olursun uyandırayım.
-
DevilRullz bunu yazdı
Büyük paraların döndüğü ortamlardan uzak durman lazım. Öldürülürsün zaten öğrenirlerse. Illa ihbar etmek istiyorsan, açık hat + 2. el telefon ile ihbar edebilirsin. Tahminen 20-30 liraya patlar bu sana :D
Breaking Bad yüzünden lan hep bu olaylar, sonrada kırar atarsın telefonu :D
Ayrıca tarikattaki bu vaziyet nedir böyle, sanki hepimiz şikayet etmeyi denemişte bir randıman alamamışız gibi :) -
pm at adresini mevkilerin ben senin yerine gerekeni yapayım .