folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?

Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Hocam hangi polis memuru uyusturucu ihbarina sakal atıyorsa . lütfen aramızda öyle bir polis memuru varsa :) kişi isim numara hertürlü verebilirim :)

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Aman hocam memlekette yozlaşma dizboyu, söyledikleri gibi sakal alan bir polise denk gelirsen (ki bunun olma oranı çok yüksek) feci sikertirler.

Ayriyetten ;

http://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf48

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

polis sakal atacak ha. manyak mısın olm bırak sakal atmayı kafanı kopartır. bu ülkede sisteme yardım etmeyeceksin. ezilirsin. benim şahsi görüşüm kesinlikle ihbar etme bırak ne yaparlarsa yapsınlar.

dipnot: polis sakal atmaz ama kumarhane sahibi mafya babası felan ise adamın sakalları sana fena batar :D

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Büyük paraların döndüğü ortamlardan uzak durman lazım. Öldürülürsün zaten öğrenirlerse. Illa ihbar etmek istiyorsan, açık hat + 2. el telefon ile ihbar edebilirsin. Tahminen 20-30 liraya patlar bu sana :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kontörlü telefondan 153 ibb beyaz masayı arayıp şikayet edebilirsin en kötü nereye şikayet etmen gerektiğini öğrenebilirsin.

bence şikayet et ama arkadaşlarında dediği gibi ne oolur ne olmaz ev telefonundan arayıp şikayet etme .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Sanki polisler bilmiyor ya kumar oynatılan yeri.

mahalledekıler bılıyordur ;

bimer e yaz polis değilmi hepsinin ben . 

hakkaride bayrak yakarlar bir tanesi göt korkusundan yanaşamaz burada öğrenciler yemek zammı eylemi yaparlar gider saldırırlar ezikler ;

mahalledekiler biliyordur bimer e yaz

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elmor
    elmor's avatar
    Erkek

roulet varsa adresi verirmisin ara ara takiliriz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

bu işler polisin bilgisi dahilindedir,kendileride gider takılırlar sivil'de,hatta polis iyi polis bile olsa dokunamaz o kadar net olayım,mekan sahibinin muhattapı emniyet müdürüdür veya valilikten'dir , böyle birşey yapmaya kalkışırsan başına iş açarsın sakal isterken yanağındanda olursun uyandırayım. 

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Büyük paraların döndüğü ortamlardan uzak durman lazım. Öldürülürsün zaten öğrenirlerse. Illa ihbar etmek istiyorsan, açık hat + 2. el telefon ile ihbar edebilirsin. Tahminen 20-30 liraya patlar bu sana :D

Breaking Bad yüzünden lan hep bu olaylar, sonrada kırar atarsın telefonu :D

Ayrıca tarikattaki bu vaziyet nedir böyle, sanki hepimiz şikayet etmeyi denemişte bir randıman alamamışız gibi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pm at adresini mevkilerin ben senin yerine gerekeni yapayım .

Toplam Hit: 7174 Toplam Mesaj: 58