folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?

Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hatta mekana git elini masaya vur ve de ki; '' Benim olduğum yerde hile hurda işlemez ulan ! ''

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Hangi il burası ben de çok merak ettim, benim bulunduğum yerde de çok var diyorlar. Bir keresinde yanlışlıkla bir kahvehaneye girdim. Bir çay içecektim sanırım baktım sakat tipler var hemen bir adres falan sorup kaçtım :)

Valla polisler hakkında anlatılanlar doğruysa eğer kime güveneceğiz biz bu memlekette başımıza birşey gelse. Nasıl birşey bu ya akıl mantık almıyor.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Git sende oyna , niye şikayet ediyon.

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

ihbar mı edicen? et et. hurma verirler :D

:DD :DP primer agızdan mı sekonder agızdan mı yersin bilemem
    dedikleri gibi bimere bildir.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Kendini deşifre etmede ne yaparsan yap :D Ya da s.ktret hacım bırak oynasınlar...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Hepsini s*kerler kamil hepsini.

Adres ver geliyorum.

İçeri yumurta topuk ayakkabılarla girilir elde jackDenyılz, en iri yarı adama kaldır ulan o mabâdını denip üsûlünden bir racon konur, yerinden vinç ile kaldıracığımız bu nadide abimizin kulağı inceden alınıp kalleş kulağı yahnisi yapılır, bunu gören masadaki ürkek lavukların dibi düşer ve ihaleye ortak olursunuz namınız 2 seneye duyulunca istediğiniz polise orayı kapattırırsınız.

Haydi rast gele aslanlarım yiğodolarım nördaleylerim görim sizi.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

kumarhanenin kapısına tekme atarak içeri gir bundan sonra haracı bana vereceksiniz yoksa sizi polise söylerim de düzenli maaşa bağlarlar seni

hocam sanırım klavyede parmakların sürçtü, düzenli maşa demek istedinm herhalde :AASDF

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

uzun süredir kesmediyse neden olmasın tabi ki sakal atar, ıslak ıslakta öper. cosmic doğru demiş, o iş hallolmasa zaten yapmazlar. sen adaleti başka ülkede ara dostum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=gCjtokgEET8

Böyle yap :-D

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bence polisleri kumarhane sahibine şikayet et