Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?
-
Hatta mekana git elini masaya vur ve de ki; '' Benim olduğum yerde hile hurda işlemez ulan ! ''
-
Hangi il burası ben de çok merak ettim, benim bulunduğum yerde de çok var diyorlar. Bir keresinde yanlışlıkla bir kahvehaneye girdim. Bir çay içecektim sanırım baktım sakat tipler var hemen bir adres falan sorup kaçtım :)
Valla polisler hakkında anlatılanlar doğruysa eğer kime güveneceğiz biz bu memlekette başımıza birşey gelse. Nasıl birşey bu ya akıl mantık almıyor.
-
Git sende oyna , niye şikayet ediyon.
-
DrKeworks bunu yazdı
ihbar mı edicen? et et. hurma verirler :D
:DD :DP primer agızdan mı sekonder agızdan mı yersin bilemem
dedikleri gibi bimere bildir. -
Kendini deşifre etmede ne yaparsan yap :D Ya da s.ktret hacım bırak oynasınlar...
-
Hepsini s*kerler kamil hepsini.
Adres ver geliyorum.
İçeri yumurta topuk ayakkabılarla girilir elde jackDenyılz, en iri yarı adama kaldır ulan o mabâdını denip üsûlünden bir racon konur, yerinden vinç ile kaldıracığımız bu nadide abimizin kulağı inceden alınıp kalleş kulağı yahnisi yapılır, bunu gören masadaki ürkek lavukların dibi düşer ve ihaleye ortak olursunuz namınız 2 seneye duyulunca istediğiniz polise orayı kapattırırsınız.
Haydi rast gele aslanlarım yiğodolarım nördaleylerim görim sizi. -
cemnet bunu yazdı
kumarhanenin kapısına tekme atarak içeri gir bundan sonra haracı bana vereceksiniz yoksa sizi polise söylerim de düzenli maaşa bağlarlar seni
hocam sanırım klavyede parmakların sürçtü, düzenli maşa demek istedinm herhalde :AASDF
-
uzun süredir kesmediyse neden olmasın tabi ki sakal atar, ıslak ıslakta öper. cosmic doğru demiş, o iş hallolmasa zaten yapmazlar. sen adaleti başka ülkede ara dostum.
-
-
Bence polisleri kumarhane sahibine şikayet et
daha hayırlı bi iş yapmış olursun :D