Kumarhane İhbarı Yaparsam Polis Sakal Atar Mı ?
-
Öyle yada böyle kimin ispiyonladığını bulurlar, kendini vurdurmazsan iyi.
-
Citizen bunu yazdı
Malum uyuştucu zulası ihbarı olursa polis ihbarcıya malın ağırlığına göre belli bir miktar ödül veriyor.Benim oturduğum yerde Las Vegas gibi kumarhane dolu.Hatta bi tanesi evimin tam yanında.Şimdi ben bunları polise ispiyonlasam polis ödül vs verir mi ?
http://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx Emniyetin online ihbar sayfası herhangi bir ara mahalle internetinden yaparsın etrafında kamera olmayan vs. veya savcılıga yaparsın okadarda abartılacak durum olmaz ihbarlarda.
Senin bildiğin kumarhaneleri sanmaki polis bilmiyor :) emin ol sahiplerine gidenine kadar haberleri vardır.Kumarhane olayının astarı yuzunden daha pahalıdır.Emniyet kumarhaneye yaptıkları baskından dolayı zararı girmiştir.Bununla ilgili seminer ve haber vardı bulursam link koyarım.
Kumar oynamak suc değil kabahat tir bundan dolayı yapılan baskınlarda bellimikar para cezası vardır. Sadece oyanatanlara yer temin edenlere vs.suc sayılmıltır.
Yanni anlicagın ihbar edersin ordan 2 sokaka öteye giderler ve bundan dolayı sakal plaket para madalya vs. beklemeen fazla iş çıkardıgın için küfür yersin.
-
Polise bildiği şeyi söyleyeceksin ve üzerine sakalmı istiyorsun? Amerikan filmlerindeki kötü polislerden bile pisliğe bulaşmış polisler var. Hatta bir ara yakalanana kadar küfeyi doldururum diyerek polis okullarına kaydolanlar vardı.
Sana tavsiyem televizyonlara git. Hatta halk tv gibi polise bok atmaya! -ki çoğunlukla özel çaba gerektirmeyen bir eylemdir, kendiliğinden malzeme olacak polis bulunabilir- kanallara haber ver. içerde kumar oynayan polisleri de çekerler.
Sanırım erdal inönü demişti. Polis istesin tüm suçluları bulur gibi bir söz var.
Sana uğur dündar lazım da bıraktı o işleri diye biliyorum. -
cuneyd bunu yazdı
Sanki polisler bilmiyor ya kumar oynatılan yeri.
-
adam akasya duraginda taksici
-
Adam kumarda büyük kaybetmiş beyler
-
HolyOne bunu yazdı
Adam kumarda büyük kaybetmiş beyler
Bari sen yapma abi :/
-
senin oynayacağın kumar daha büyük
-
üç beş kuruş için rahatını huzurunu bozucan açık ederlerse yerini adamına göre ölebilitende var dayak yiyebilitende var .
Küfür yüzünden adam öldüren olduğuna göre, bu nedenlede öldüren olabilir.
Ha ucuz dandik bir mekansa bilemem ama benim bayağı önce sadece görüntü amacıyla gittiğim biryer vardı mehmet alierbil bile oradaydı ramazanları :D her akşam ordaydı illegal tipler vardı yani eğer öyle biryerse siki tutabilirsin
srsr_mnyk tarafından 17/Eyl/13 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Göt kadar kahvelerde bile oyun uzadımı kapıda biri erketeye yatıyor ki sen las vegas gibi kumarhane kurmuş diyorsun adamlar,oturduğun yeride merak ettim açıkcası :) Ayrıca gelicek poliste onlardan olur merak etme.Sakalı bilmem ama bir arkadaş tavsiyesi vereyim,adamın götünü keserler o yüzden bulaşma.
Nibun tarafından 17/Eyl/13 21:05 tarihinde düzenlenmiştir