Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Kupa Kızına Duyurulur!.....
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
Hayat ne garip vapurlar felan...
-
Hayat ne garip vapurlar felan...
-
lan yarıldım gülmekten ya :))))))))))))))))
Eşeret-ül amel aşka meyil edenin, yoktur bir küfrü inkişâfı..
yani..
Kim ki sanar nickiyle aşk bölümünde arapça bir şeyler yazsın, o bizden değildir.
-
bu ne yaa sabah sabah gülme kırizine soktun ben :))))))))))))))))))) helal sana ama gene gönderilme durumun olabilir haberin olsun ula nerden buldun bu sözleri epey sözlük mü karıştırdın ne yaptın sen :))))))))))) ama ortalığı dağıtmışsın bakıyom genede tebrik doğrusu
-
bu kesinlikle bi beddua deil hani deler ya seni gelmişi,geçmişini,yedi ceddini...öle bişi işte
-
süper yaw... bunu kimse silmesin..
KUpa_kızı ayrıca bu saydıkları sana değil senin sallamadığın eski erkek arkadaşlarına... o yüzden takmana gerek yok.. bence sende tebrik et :) -
designer o iki kişiden birisi hala benim çıktığım insan.benim erkek arkadaşım. o kendini bilmez şahısta ileri geri konuşmasın.beni sinir etmesin.
-
eheheheh allam ya dun gece oldum gulmekten bugun yine devam muyhahahahaah
-
sorulara cevaplarım : segili arkadaşlar eski nick im sahruh
hakili eksan nın mana i celili şu yani ölüp adı sanı anılmayan yakınları . yazdıgım yazı şuydu:
Bir gülü sevdim dikeni battı
seni sevdim "makatın " kalktı .
bir daha makat yerine o meshum cümleyi kulanmayacağım gördüğünüz gibi bu kez atılmadım ama
hususi bilgisayarımdan giremiyorum sohbetinize katılamadığım için bağışlayın anlayış bekliyorum
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
designer o iki kişiden birisi hala benim çıktığım insan.benim erkek arkadaşım. o kendini bilmez şahısta ileri geri konuşmasın.beni sinir etmesin.
-----------------------------
sorry... kusura bakma o zaman...
Toplam Hit: 14864 Toplam Mesaj: 67