Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Kupa Kızına Duyurulur!.....
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
np
-
Criminal bunu yazdı:
-----------------------------
şimdiye kadar bu siteden atılıp da böylesine yalvar yakar çağrılanı hiç görmemiştim... giden gider kalan sağlar bizimdir derdik ama seni istiyo millet. sen boyuna döşe böyle kibar küfürleri, eğlenceli oluyo okumak :)
-----------------------------
:)))
abi sanar bu konuda bir ilki başardı :))))
Helal kardeş:)))
-
artık ona bi 2500+ işlemci gönderirsin :)
-
ama amd olsun..
-
intel düsünülemez zaten..
Rene=Amd :) -
2500+ modeli acaba intelde varmı? bi onu sorun isterseniz :)
-
bu konu kapansın plsss.
bu topicin aşkla ne alakası var. geyiğe döndü yafff
bi daha buraya yasmayın pls rahatsıs oluom -
tamam tamam, sakin ol kardeşim... kapatırlar, mod.lara haber sal yeter.
-
-
sevgili kadim dostum kupa kızı : bu topic e senin adını vermeyip bizim köydeki eşeğin adını mı verseydim.hem senin arkadaşınmış biri hala fenamı birgün ondandan da ayrılırsın hali hazır da ona söveceğin bir metin yazmış oldum. konu seni alakadar ediyor kardeşim. bu sitenin müdavimleri bir kelime için beni atmıştı .kardeşim bu kadar kibarlarsa gitsinler manastır da rahibelik yapsınlar. şikayet et beni zaten giremiyorum .hani erhan güleryüz diyorya "artık çıkmıyorum istiklale "aynen öyle başka bir yerden yine girerim . o erkek arkadaşlarına sabahlara kadar sövüyorum sen bilemezsin buradan sildirsen de içimden silemezler onların zürriyetini 1071 de anadoluya alparslanın ordusuyla ayak basan ilk atalarından bu güne kadar gelen tüm sülalesini kalaycı dükkanıda kalaylanmış bakır tas a çeviriyim
Toplam Hit: 14853 Toplam Mesaj: 67