Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Kupa Kızına Duyurulur!.....
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
Helal olsun yaw çok ii valla günlük hayatta kulanmak lazım bunları kimse bipok anlamaz nasılsa
-
sevgili arkadaşım donanımcı : nick imi zaten değiştirdim. ama hususi(özel ) bilgisayarımdan bu siteye giremiyorum .sitenin girişin de şöyle yazıyor."Tahribat .com.a giriş izniniz yoktur."
bilmiyorum şuçum neydi ama atılmama neden olan yazı iki gündür yazdıklarımın yanın da sinek vızırtısı kalırdı. sanki ben bunların :ümm ü lerliyle cima yaptım bana öyle davrandılar bu yazılar onlar a az bile -
muhterem kardeşim seni ben banlamadım.. lakin şuanda banını ben açamıyorum.. inan şu nacizane bedenim bunun için can atmaktadır ama nafile.. biraz beklemelisin..
-
Way be herkese kaptirdi eleman acizane dilimizi
Allah seni magfur eyleye. -
şimdiye kadar bu siteden atılıp da böylesine yalvar yakar çağrılanı hiç görmemiştim... giden gider kalan sağlar bizimdir derdik ama seni istiyo millet. sen boyuna döşe böyle kibar küfürleri, eğlenceli oluyo okumak :)
-
bu kadar güldünüs..yeter.cıddı şeyler konuşalım.pekı bu çoçuu kım banladı? hangı admın..öğrenebılırmıyısss acabaaaa
--------------------------------------------------------------------------------
Ölüm Meleği - Dr.Mengele
bani atan atmıstır. bu forumda yada neden atıldıgı solenmez ben yada jeru yada dark yada holy abi ws ws .. -
peki benim ne sucum var neden benim ismim gecen bi topic acılıo.
bu benı rahatsıs edio belki -
adminlere pm at yada konun baglı buldugu bolumunmoduna ben su su olaylardan dolayi rhatsiz oluyorum .... diye konuyu kıtlermisiniz wb gibi .. yada admınlere pm at sole sole nedenelrden adam benm hakkımda we bnm kıslıgımı zedelıck sekılde bir konu acmıstır .. ws ws bildir sorunu...
-
arti konu ac bolumunde yer alıyor geyik muhyabbetine dondu ...
-
tamam tşk
Toplam Hit: 14854 Toplam Mesaj: 67