Kur"An-I Kerim Mucize Olduğunu Bildiren Ayetler(Ödev)
-
Kurani kerimin mucize oldugunu bildiren ayetler bulması zor değil...
asıl soru şudur ki...
Uçan ineğin varlığından bahseden ve kendisinin mucize olduğunu yazan uçan inek kitabını bulsan, uçan ineğin olduğuna inanacanmı?
Sittir et sen xz nın verdiği cevabı oku, yoksa bırakırlar seni dersten:)
(Not pardon demin yanlis isim vermsiim xz olcakti )
-
Şeyhim ne derse odur sustum :|
-
bunların hepsi yalan ya..mucızeymış...........peh
-
:W:W Aslında sende yoksun bunların hepsi yalan bende yohum oğlum yohumm lann (Aklıma burhan geldi :W) Kırmızı hapmı mavi hapmı falan fıstık :W
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Kurani kerimin mucize oldugunu bildiren ayetler bulması zor değil...
asıl soru şudur ki...
Uçan ineğin varlığından bahseden ve kendisinin mucize olduğunu yazan uçan inek kitabını bulsan, uçan ineğin olduğuna inanacanmı?
Sittir et sen xz nın verdiği cevabı oku, yoksa bırakırlar seni dersten:)
(Not pardon demin yanlis isim vermsiim xz olcakti )
-----------------------------Hocam mevzu inanıp inanmama mevzusu değil ki :D Adam ödevim var demiş sormuş, kuran'a islam'a inanıyorum veya inanmıyorum dememiş ki..
-
"yok uçan ata binmiş yok ay' ı parçalamış fln fln " "öylesine söylenmek için söylenmiş zırvadan sallamalar olduğu" "neye saygı göstercem ayrıca, birilerinin kıçından sallayıpda buna din demesine mi""inanca dine laf ettiğim, hatta alaka kurduğum bile yoktu valla ama küfrettireceksiniz zorla."
xD
lafı alıp nerelerden nerelere getirirken arada bi dünya müride kaynamışsın takdir ettim bu akıl oyununu walla her ne hikmetse bi allan kuluda kalkıp oraya falanca saat banlanmıştır falan yazmamış ! adam salak demiş,hödükler sürü demiş.Tbt yönetiminin (bir kısmının) ateist oldugunu bildiğinden böyle birşeye cesaret etmiş sanırım ki arada da kaynar gider demiş.değil bir kısmı alayıda öyle olsa burda değişmeyecek bir şey ardır o da adalet ! Sen kimseye burda inandıgı birşeyden ötürü böyle laflar edip sonra da benim dine laf ettiğim yok deyip bari inanılcak şeyler anlatsalar he diycem belki olmuştur diyemezsin !
"bunu insanların inandığı dinle karıştırmasına mı hürmet etmemi bekliyorsun"
bizim birşeyi birşeyle karıstırdığımız yok bizim inandığımız zaten sana saçma gelen,birilerinin kıçından uydurduğu ayın ikiye bölünmesidir.kalkmış hala dine lefım yok diyorsun :)
"en ufak yapıcı eleştiriden bile gocunan kıyamet küfür koparan zavallılar , hödükler sürüsü" "hatta alaka kurduğum bile yoktu valla ama küfrettireceksiniz zorla."
hadi lan ordan hödük,cahilin önde gideni.iki kitap okumakla bilim insanı,tarih profu kesildin başımıza hödükmüş,allan yobazı seni.sen bu akıl oyunlarını git vb forumlarda oyna. -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------agzindan bal damlamis :) +1 deil +87349573405987390857209387529803 bile az sana :)
-
by_kamu bunu yazdı:
saolun müritler sözlüden bi 100 alalım :)
hoca sen yüz aldında millet birbirine girdi sayende :W -
Kamuran bir ödev niyetine neler olmuş. :)
-
seadog bunu yazdı:
hoca sen yüz aldında millet birbirine girdi sayende :W
-----------------------------40 yılın başı ödev yapalım dedik işleri bomb*k ettik :D yok hoca bundan sonra ödev felan yapmıcam ya