folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kur"An-I Kerim Mucize Olduğunu Bildiren Ayetler(Ödev)

Kur"An-I Kerim Mucize Olduğunu Bildiren Ayetler(Ödev)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    google a inanıyorum diye beni de dışlıyorlar :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

@nikoteen @zorkaya 

ben starwars a inanıyorum belki ne bilcen ? ama çıkıp biri yok olm o film olmaz öyle şey dese üstünemi yürüyeyim adamın, dinime jedi'ıma laf etti münafık köpek diye terörize mi ediyim ortalığı , aynen sizin yaptığınız gibi kavga mı çıkarayım. ama müslümanlar kör testereyle keserler ellerinde olsa, kazığa bağlar yakarlar, derisini yüzüp çarmıha gererler ...  ki örnekleri var halen olmakta böyle olaylar. islam var oluş tarihinde kaç kere başka bir dine / dinsizliğe saygı göstermiş de ... 

ayrıca adminleride tanımam görüşlerini de bilmem. ama herhangi bir din ve görüşe sizin kadar saplantılı bir bağlılıkları olsaydı böyle bir site olmazdı yada bu site böyle olmazdı,  çünkü hiçbirşey konuşulmaz hale gelirdi, müslüman olmaları da şart değil bknz: nihalatsız.org , her ne dersen de banlanırsın, hatta yakalanırsan sopayıda yersin o sitede ( arap çapulcusu olduğu için, ülkücü çapulcu olduğu için, ahmak olduğu için ... banlanan çoook üye var ) ama öyle siteler girilipte iki satır yazılmayı / okunmayı haketmiyor.

basit bir iddiadan bile bu kadar nem kapıyosanız bence bir doktora gözükün takıntılımıyım acaba ve bu takıntılar hayatı bana zindan mı ediyor diye ?tüm insanların görüşleri farklıdır aynı dine inanan ,aynı partiyi / ideolojiyi fanatikçe savunanların görüşleri bile farklıdır , ne kdar insan varsa o kadar din / yol vardır kimi sana küfredecek kimi bana kimi hepimize . elevator noktayı koymuş mesela paranoyada yahudiler , hristiyanlar budistler ve ateistler islama karşı birlik oldular diyor - emin ol öyle oldu hatta uzaylılarla bile iş birliği içindeler haberin yok senin. 

assalarda kesselerde sözlerimin arkasındayım , tanrılar insanları yarattığı insandan çok insanların yarattığı tanrılar yaşamış dünya üzerinde kendilerine inanlarla birlikte de ölmüşler , ilahi kudretlerini göstermek için mucizeler icat etmişler hatta  , mucizeye inanmayanlarıda kazığa bağlayıp yakmışlar - e madem inandık diyelim olmuş sonuç

paranoya diyorsun ..

En azından susmayı becerebilir islam hakkındaki yetersizliğini gölgeleyebilirsin ..

İslamı bilmeden islamı eleştiriyorsun diğer dinlerin islama karşı birlik olmalarıyla ilgili ayet mevcuttur.

el kol kesme olayına gelince, "Kesin" derken belirli bir iz bırakmada olabilir kazada iki elini kaybedenler var bunlara hırsızmı diyeceğiz ?

devlet adalet içersinde yönetilmiş halkına en iyi hizmeti sunmuş, aldığı vergilerle tüm halkına hizmet etmişse; kişi tüm sosyal haklardan yararlanmış ise ama yinede gözü çalmakta ise sence haketmemişmidir  bir leke almayı?

vatana hainlik etmiş, karısıyla yetinmeyip 10 yaşında çocuğa veya 40 yaşındaki  kadına tecavüz etmişse haketmemişmidir darağacını?

İslam zannetiğin gibi inanmayanları asın kırbaçlayın kesin demiyor ..bu konuda iranda yaşayan yezidleri veya diğer dinden insanları araştırabilirsin.

elbetteki inanmasanda haklı olduğun bir konu  var..

İnanmıyor olman sana hakaret etme hakkını vermez kimseye . ama tartıştığın insanlarında senin gibi genç olduklarını ve bazen öfkeye kapıldıklarını unutma .

yaşanan yada yaşatılmak istenen İslam  gerçek anlamdaki İslam olmayabilir, bunu dine maletmek hata olur .

ladin e kızıp dinden soğumak gavura kızıp oruç bozmaya benzer.

Ayrıca Allah ile tanrı arasındaki fark çok büyüktür Allah denince her insanın aklına sadece tek bir şey gelir " Yaratıcı"

kimse gök allahımı su allahımı ataş allahı mı diye düşünmez Allah insanları yarattı insanlarsa dediğin gibi belkide kendi sayılarından çok tanrıları ..su tanrısı gök tanrısı ateş tanrısı vs vs vs.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    xz
    hem daha muhattap olmam senle diyorsun hemde hala laf yetiştirmeye çalışıyorsun.Ben dediğimi dedim extraya gerek yok sen bişeyler öğrenme niyetinde olsaydın zaten hala aynı kafayla benzer satırlar yazmazdın ama burada kimseye hakaret etmeyeceksin ! mesele senin neye inandıgın meselesi değil hala bunu almıyor ki kafan..

@underzero
    Bence sende bir arıza var hocam ya okudugnu anlama kıtlığı var yada dediğim benim hakkımda olan düşüncelerini benim düşüncelerimmiş gibi görüyorsun.Kaldı ki ben "ban" lafını ağzıma bile almamışken elmanın kendisine yaptığı Galileo beznetmesine sen o kadar hak vermişsin ki sizin adalet anlayışınız karşı görüşlerinizin banlanmasından ibaret gibi ipe sapa gelmez,konuyla ilgi ve alakası olmayan laflar etmişsin şimdi ya önyargılı davrandığını kabul et yada benim hakkımdaki görüşlerinin benim kendi düşüncelerimmiş gibi empoze etmekten ve anlamadıgın mesajlara laf yetiştirmekten vazgeç bu konuyu okuyanların aklını karıstırmaktan başka birşeye yaramıyor zira.

@computerwolf
    sende mi brutus diyesim geldi sadece.. ben adamın neyden cesaret almış olabileceğini söylüyorum ama böyle de olsa burası tbt burda adalet vardır diyorum kalkmış halen ANLAMIYORSUNUZ,ALMIYOR BASMIYOR BASMIYOR... burda deca sırf kendi kişisel oalyından ötürü nickimin altın o.ç çocuğu yazıp banladığında banı mı kim açtı ? kim karşı çıktı bu adaletsizliğe ? ben nickimin altına o.ç yazlıp banlandıgım biryere neden tekrar geleyim ? çünkü halen tarafsız davranabilen adminleri gördüğüm için,çünkü meydanı kimseye bırakmamak kendi düşüncelerimi elimden geldiğince kimseyi kırıp incitmeden (bana karsı yazılanalra aynı şekilde cevaplar vermem hariç) yazmak,paylaşabilmek başkalarınında olaylara benim baktığım yerlerden bakabilmesini varsa yanlışım görmesini varsa eksiğim tamamlamasını sağlayabilmek için geldim.Gavura kızıp oruç bozmadım.Kapalı kapılar ardında hakkımda edilmiş laflardan bihaberim de sanmayın birileri burada hakaret feryat figan bi dünya boy boy giderken adminin tekinin çıkıp sadece benden ve polecattan alıtnılar yaparak herşeyi okumadığını da ekleyerek şamar oğlanı gibi postlarında dümdüz gitmesine de seyirci kalacağımı bekliyorsanız daha çok beklersiniz..adam hâlâ ateistlikle adaletin ne alakası var diye soruyor herkes görmek istediği,anlamak istediği gibi anlıyor zihnini açık bırakmış insanı ara ki bulasın.. ama sana şaşırdım sana gerçekten çok şaşırdım..

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

at bişeyler kardeşim sende geçen muhammedin ejderhayla kapışmasını anlatan birşey okudum, sonra ali de yardıma gelmiş hatta, yok uçan ata binmiş yok ay' ı parçalamış fln fln , e sonra yeniden birleştirmek daha büyük mucize değil mi ? herneyse demek oluyomuş böyle şeyler bizamanlar ejderhalar elfler goblinlerde varmış ... 

salla gitsin hiç çekinme dibine kadar saçmalanmış zaten bu konuda bir iki şey sende eklesen bişey çıkmaz, muhammedi bulup soracak hali yok heralde.  kaynak sorarlarsa  bknz : kıçım  demede onada buhari ibn batuni nin vesvesnamesi dersin  hatta cüz 75 paraf 5 gibi dip notta ekle

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

at bişeyler kardeşim sende geçen muhammedin ejderhayla kapışmasını anlatan birşey okudum, sonra ali de yardıma gelmiş hatta, yok uçan ata binmiş yok ay' ı parçalamış fln fln , e sonra yeniden birleştirmek daha büyük mucize değil mi ? herneyse demek oluyomuş böyle şeyler bizamanlar ejderhalar elfler goblinlerde varmış ...

salla gitsin hiç çekinme dibine kadar saçmalanmış zaten bu konuda bir iki şey sende eklesen bişey çıkmaz, muhammedi bulup soracak hali yok heralde. kaynak sorarlarsa bknz : kıçım demede onada buhari ibn batuni nin vesvesnamesi dersin hatta cüz 75 paraf 5 gibi dip notta ekle

La inandığın bişi söle bende onun ismine hakaret edicem lütfen... 

bre gafil insan gibi oku yazdıkları mı ! hakaretle ne ilgisi var şindi bunun , yalanmı dini hikayelerin yarısından çoğunun "en azından", kaynağının birilerinin kıçı olduğu;  öylesine söylenmek için söylenmiş zırvadan sallamalar olduğu - ejderha muabbetinde ciddiyim hakkaten varmış böyle bişi geri kalan mitolojik teranelerin türlü fantastik hikayelerin haddi hesabı yok ztn yok sadece muhammed ile ilgili olanlarda değil, isa musa, buda konfiçyus ... ve sadece dini kahramanlarda değil alper tunga dan Atatürk e tüm milli kahramanlar ve tüm milletlerin milli kahramanları hakkında anlatılan sallamasyonları bir düşün. Atatürk uçtu deseler yok mk uçmaz Atatürk diyince Atatürk karşıtımı olunuyor ah benim salak kardeşim ? Hatta bir bilim dalı var tüm bu dini milli folklorik sallamasyon hikayelerin kaynağını felsefi sosyolojik yönünü araştıran adına da mitoloji diyorlar... 

neye saygı göstercem ayrıca, birilerinin kıçından sallayıpda buna din demesine mi , bunu insanların inandığı dinle karıştırmasına mı hürmet etmemi bekliyorsun . bari inanılcak şeyler anlatsalar he diycem belki olmuştur. inanca dine laf ettiğim, hatta alaka kurduğum bile  yoktu valla ama küfrettireceksiniz zorla.

birşeye inanacaz diye her bişeyden , en ufak yapıcı eleştiriden bile gocunan kıyamet küfür koparan zavallılar , hödükler sürüsü haline geldiniz peygamberiniz yaşayıp şu sefil halinizi göreydi eminim içi kan ağlardı 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

"yok uçan ata binmiş yok ay' ı parçalamış fln fln " "öylesine söylenmek için söylenmiş zırvadan sallamalar olduğu"  "neye saygı göstercem ayrıca, birilerinin kıçından sallayıpda buna din demesine mi

"inanca dine laf ettiğim, hatta alaka kurduğum bile yoktu valla ama küfrettireceksiniz zorla."

xD

lafı alıp nerelerden nerelere getirirken arada bi dünya müride kaynamışsın takdir ettim bu akıl oyununu walla her ne hikmetse bi allan kuluda kalkıp oraya falanca saat banlanmıştır falan yazmamış ! adam salak demiş,hödükler sürü demiş.Tbt yönetiminin (bir kısmının) ateist oldugunu bildiğinden böyle birşeye cesaret etmiş sanırım ki arada da kaynar gider demiş.değil bir kısmı alayıda öyle olsa burda değişmeyecek bir şey ardır o da adalet ! Sen kimseye burda inandıgı birşeyden ötürü böyle laflar edip sonra da benim dine laf ettiğim yok deyip  bari inanılcak şeyler anlatsalar he diycem belki olmuştur diyemezsin !

"bunu insanların inandığı dinle karıştırmasına mı hürmet etmemi bekliyorsun"

bizim birşeyi birşeyle karıstırdığımız yok bizim inandığımız zaten sana saçma gelen,birilerinin kıçından uydurduğu ayın ikiye bölünmesidir.kalkmış hala dine lefım yok diyorsun :)

"en ufak yapıcı eleştiriden bile gocunan kıyamet küfür koparan zavallılar , hödükler sürüsü"  "hatta alaka kurduğum bile yoktu valla ama küfrettireceksiniz zorla."

hadi lan ordan hödük,cahilin önde gideni.iki kitap okumakla bilim insanı,tarih profu kesildin başımıza hödükmüş,allan yobazı seni.sen bu akıl oyunlarını git vb forumlarda oyna.

ben kimseye küfretmedim görülen gerçekleri söyledim sadece , sana ejderhalarla savaşmak gök cisimlerini parçalamak  ölüleri diriltmek suyun üstünde yürümek denizleri yarmak gibi şeyler makul hatta olağan geliyor olabilir ama ben biraz uydurma olduğunu düşünüyorum affına sığınarak (!)

"hadi lan ordan hödük,cahilin önde gideni..."   demek hakaret değil zaten, cevap veremeyince de banlayın bu üyeyi hatta kazığa bağlayıp yakın dimi ? nese daha fazla münakaşa etmenin de bi manası yok inanca saygılıyız , seni hayallerinle ve fantastik düşüncelerinle başbaşa bırakayım en iyisi . 

arkadaş bu ödevi nasıl yapacam dediydi bende yol gösterdim , ben olsam kesin öyle yapardım çünkü. böyle ödeve böyle tarak artık. konuyu başka yerlere çekmeyelim lütfen ... 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

@nikoteen @zorkaya 

ben starwars a inanıyorum belki ne bilcen ? ama çıkıp biri yok olm o film olmaz öyle şey dese üstünemi yürüyeyim adamın, dinime jedi'ıma laf etti münafık köpek diye terörize mi ediyim ortalığı , aynen sizin yaptığınız gibi kavga mı çıkarayım. ama müslümanlar kör testereyle keserler ellerinde olsa, kazığa bağlar yakarlar, derisini yüzüp çarmıha gererler ...  ki örnekleri var halen olmakta böyle olaylar. islam var oluş tarihinde kaç kere başka bir dine / dinsizliğe saygı göstermiş de ... 

ayrıca adminleride tanımam görüşlerini de bilmem. ama herhangi bir din ve görüşe sizin kadar saplantılı bir bağlılıkları olsaydı böyle bir site olmazdı yada bu site böyle olmazdı,  çünkü hiçbirşey konuşulmaz hale gelirdi, müslüman olmaları da şart değil bknz: nihalatsız.org , her ne dersen de banlanırsın, hatta yakalanırsan sopayıda yersin o sitede ( arap çapulcusu olduğu için, ülkücü çapulcu olduğu için, ahmak olduğu için ... banlanan çoook üye var ) ama öyle siteler girilipte iki satır yazılmayı / okunmayı haketmiyor.

basit bir iddiadan bile bu kadar nem kapıyosanız bence bir doktora gözükün takıntılımıyım acaba ve bu takıntılar hayatı bana zindan mı ediyor diye ?tüm insanların görüşleri farklıdır aynı dine inanan ,aynı partiyi / ideolojiyi fanatikçe savunanların görüşleri bile farklıdır , ne kdar insan varsa o kadar din / yol vardır kimi sana küfredecek kimi bana kimi hepimize . elevator noktayı koymuş mesela paranoyada yahudiler , hristiyanlar budistler ve ateistler islama karşı birlik oldular diyor - emin ol öyle oldu hatta uzaylılarla bile iş birliği içindeler haberin yok senin. 

assalarda kesselerde sözlerimin arkasındayım , tanrılar insanları yarattığı insandan çok insanların yarattığı tanrılar yaşamış dünya üzerinde kendilerine inanlarla birlikte de ölmüşler , ilahi kudretlerini göstermek için mucizeler icat etmişler hatta  , mucizeye inanmayanlarıda kazığa bağlayıp yakmışlar - e madem inandık diyelim olmuş sonuç

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7748 Toplam Mesaj: 48