Kurban Bayramı İçin Bayramlaşma Alanı...!!!
-
cümlemizin bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallahhh
-
yok hocam aılem ankarada ben bıtlısteyım bu onlardan ayrı gecırdıgım ılk bayram ne bılıyım yaw ıste berbat durumdayım her bayram babam durterek uyandırırdı
kalk ılker! namaza hadı '
ne bılyım sımdı yok ınsan eksık hıssedıyo
-
ILKER06 bunu yazdı:
yok hocam aılem ankarada ben bıtlısteyım bu onlardan ayrı gecırdıgım ılk bayram ne bılıyım yaw ıste berbat durumdayım her bayram babam durterek uyandırırdı
kalk ılker! namaza hadı '
ne bılyım sımdı yok ınsan eksık hıssedıyo
Kardeş acını anlıyorum Allah kavuştursun :((bu arada okuyomusun sne bitlis'te?
-
ewet hocam okuyorum bılgısayar programlama bolumu 2.sınıf hocam sanada tesekkur ederım destek oldun cok saolasın hocam
-
ILKER06 bunu yazdı:
ewet hocam okuyorum bılgısayar programlama bolumu 2.sınıf hocam sanada tesekkur ederım destek oldun cok saolasın hocam
NE DEMEK KARDEŞİM BENİM, BENİMDE BÖLÜMÜM BİLGİSAYAR PROGRAMLAMACILIK.BENDE GEÇEN SENE BAŞKA BİR ÜNİVERSİTEDE OKUYODUM DÜZCEDEYDİM AMAN ALLAHIM REZALET VE İĞRENÇ Bİ YER YANİ DAHA SONRA KAYDIMI ALDIRDIM OKULDAN KABUS GİBİYDİ O YILLAR :((((((
-
hayırlı ve nice bayramlara inşallah...
-
şimdiden bayramınız mübarek olsun nice bayramlara birlikte inşallah
-
ewet hocam gurbet te yasamak zor ıskence gıbı gelıyo adama az kaldı ama ıste boyle onemlı gunde ınsan aılesının yanında olmak ıstıyo benım az kaldı bu sene bıtıyo dıye avutmaya calısıyom kendımı olmuyo :'((
-
ILKER06 bunu yazdı:
ewet hocam gurbet te yasamak zor ıskence gıbı gelıyo adama az kaldı ama ıste boyle onemlı gunde ınsan aılesının yanında olmak ıstıyo benım az kaldı bu sene bıtıyo dıye avutmaya calısıyom kendımı olmuyo :'((
Ya kardeşim sen varya yat kalk haline şükret geçen sene varya biz YEMİN EDERİM okulda çöp taşırdık, elimizde kazma kürekler toprak eşerdik realet bi yer benim geçen seniki fakültem ve 1 sene bile dayanamadım hemen kaçtım yaaa
DÜZCE TÜRKİYENİNİ EN KÖTÜ ŞEHRİ VE ORDAKİ ÖĞRENCİLERİN %99.87'Sİ NEFRET EDERDİ ORDAN GERÇEKTEN REZALET VE İĞRENÇ Bİ YER ORASI...!!!!
-
hocam o nasıl ıs oole cokp toplamak falan alla alla :S sen harbı cekmıssın hocam bırakmak ıle ıyı yapmıssın sımdı ne yapıyosun hocam okuyomsun yoksa calısıyomusn