folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kurban Bayramı İçin Bayramlaşma Alanı...!!!

Kurban Bayramı İçin Bayramlaşma Alanı...!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdı:

noel_baba bunu yazdı:

PacoRabanne bunu yazdı:

Bütün Müslüman Aleminin ve siz sevgili Tahribat üyelerinin ve değerli Admin arkadaşlarımın Kurban bayramı Mubarek olur, Hayırlara vesile olur inşallah, sevgiyle kalın...!!

(Herkes dilediğince kendi mesajını yazsın :))

Bol Şans..!

BaBaCaN sen naptın yaa, Bol Şanslar..! demişsin, yarışma mı var... neyse Bayramınızın ikinci gününü kutluyorumm... Tahribat  nic yıllara....                                                               SaYGıLaR mina kyimm...

YA ŞİMDİ BURDA O KADAR İNSAN VAR HİÇ BİRİSİ KALKIP BU LAFI ALIPTA BU ŞEKİLDE SENİN GİBİ LANSE ETMEDİ VE ABUK Bİ LAF ETMEDİ....!

ŞİMDİ GÜZEL KARDEŞİM NE ALAKASI VAR BU LAFIN YARIŞMAYLA

BEN BU "BOL ŞANS" LAFINI HER ZAMAN SÖYLERİM YANİ ANLAMSIZ MANTIKSIZ ŞEYLERİ GÜNDEME GETİRMEYİ NE KADAR ÇOK SEVİYORSUNUZ!!!!

NEYSE GÜZEL KARDEŞİM BUGÜN BAYRAM ORTAMI GERMEYE GEREK YOK SENDE BİZİM KARDEŞİMİZSİN SANA SEVGİ ÇİÇEKLERİMİ YOLLUYORUM SAĞLICAKLA KAL KARDEŞİM...!!!!

Eywallah kardeşimm.. 

SaYGıLAR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bayram geçeli yıl oldu hala bayramlaşıonuzmu a.k....

Konumuzu Depomuza kaldırıyorum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 17821 Toplam Mesaj: 63