Kurban Bayramı İçin Bayramlaşma Alanı...!!!
-
ILKER06 bunu yazdı:
hocam o nasıl ıs oole cokp toplamak falan alla alla :S sen harbı cekmıssın hocam bırakmak ıle ıyı yapmıssın sımdı ne yapıyosun hocam okuyomsun yoksa calısıyomusn
okuyorum aga yaa dedim ya bilgisayar programcılığı okuyorum krallar gibi dert yok tasa yoka.k. yaa ne o öyle kabus gibiydi bilmiyorum Düzceyi bilirmisin?
hem okul kötü hem bölüm kötü hem şehir kötü yaa heryer kötüydü
benim Sivas Cumhuriyet üniversitesinde okuyan arkım bile olum burası nasıl bi yer sen burda nasıl yaşıyosun falan demişti düşün yanii....!!
-
sımdı rahatsan sorun yok ozaman bakalım benımde bu sene bıtsın bı doneydım ankaraya okul bıtene kadar gıdemeyecem ankara-bıtlıs arası 18 saat gıt gıt bıtmıyo yol yanı bu sıkıcı yerde daha berbat bı 6 ayım var :(
-
ILKER06 bunu yazdı:
sımdı rahatsan sorun yok ozaman bakalım benımde bu sene bıtsın bı doneydım ankaraya okul bıtene kadar gıdemeyecem ankara-bıtlıs arası 18 saat gıt gıt bıtmıyo yol yanı bu sıkıcı yerde daha berbat bı 6 ayım var :(
neyse kardeşim Allah kavuştursun sıkma canınıbak bana bunu ben Düzcedeyyken çok sevdiğim bi abim söylemişti bende senin gibiydim çok sıkılıyodum falan bana:
TECAVÜZ KAÇINILMAZSA ZEVK ALMAYI BİLECEKSİN DEMİŞTİ..!
-
bütün arkadaşların bayramı mübarek olsun
-
tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutlar saglık ve mutluluk getirmesini temenni ederim hayırlı bayramlar......
-
kurban bayramımız mübarek olsun
-
Tüm kardeşlerimizin bayramı mübarek olsun.
-
bütün müslüman alemini ve tahribat'da bulunan müridlerimizin bayramı mübarek olsun
-
Ya beyler yarın İstanbulda Bayram namazı kaçta bilen varmı...???
-
Sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim
Toplam Hit: 17819 Toplam Mesaj: 63