Kürt Vatandaşlarım...
-
Abraxas bunu yazdı:
-----------------------------
Okuyun kardeşlerim. osman pamukoğlunun " ihaneti gördüm " adlı kitabını okuyun.
Eh bari birşeyler çırpınıyorsunda yazarını doğru söyle be adam.. -
Abraxas bunu yazdı:
şimdi beyler - bayanlar ,
bu ülkede devam eden pkk siyaseti kimlere yarıyor. kimler ölüyor . kimlere oy kazandırıyor hepimiz biliyoruz. kürt partisi diye de birşey yok aslında. amaçları oradaki sorunları dile getirmek isteyen insanlardan oluşuyorlar. doğudaki halk ne istiyorlarsa onu söylüyorlar , yalan mı? düşünsenize onları kapatarak DOĞUDAKİ HALKA " SUS ULAN " dedik. size de aynı şey yapılsaydı? bir " AZINLIK" olarak görülseydiniz? Lütfen düşünün. Kemalizm in milliyetçilik ve laiklik ilkeleri aklınıza gelsin.
Okuyun kardeşlerim. osman pamukoğlunun " ihaneti gördüm " adlı kitabını okuyun.
uğur mumcunun "kürt sorunu" kitabını okuyun , aziz nesin'in kitaplarını okuyun ve anlayın. ben hayatımı buna adadım.
Dinleyin kardeşlerim . ahmet kaya dinleyin , tekrar tekrar satır satır okuyun sözlerini. Bu adam neye haykırıyor? neden mezarı bile gelmedi bu ülkeye
yanlış giden birşeyler var arkadaşlar.
Abe Gerizekalı Kımsın Lan sen ? Neyı Savunuyorsun kımı Savunuyorsun ? Lan dogudakıler kımkı onlara söz hakkı tanıyalım ? Defalarca Söyledigimiz ve Bu Ülkenin Prensib 'lerini bilmiyormusun ? Bu ülkede Yasayan bu ülkede ekmek yiyen ve bu ülkede nefes alıp veren her canlı Ben Türküm Demeye Mecburdur... Demiyorsa bile Bu ülkede Bu Ülkenin Kurallarına Göre Yaşamaya Mecburdur... ve Yasadıgı Ülkede Baska bir Cumhuriyet Kurma gibi Aptalca Girişimlerini Hele Hele Türkiye Gibi Bir ülkede Yaparsa Yada Yapmaya Calısırsa Zararlı Cıkan Kendılerı Olur. -
valla bakıyorumda kürtleri kesen var, doğrayan, çocuk kadın demeden öldüren var. size sadece gülüyorum. 70 senedir sizin gibi düşünen ne insanlar geldi geçti bu memleketten. ama terör hala nefes alıyo, hala canlı. eğer sorun öldürmekle olsaydı şimdiye kadar biterdi. eğer bu tavrı sürdürdüğünüz sürece dtp kapandı, b partisi açılır. o kapanır, başka biri açılır.
ama siz öldürmeye devam edin. unutmayın şablonlar içinde sıkışanlar tarihin tozlu sayfalarında unutulup giderler.
-
Abraxas bunu yazdı:
oyum her zaman kürtlerin açtığı partilere
-----------------------------diyelimki pkk dogru olsun kürt partileri dogru olsun..mhp de diger partilerde yanlıs olsun.
peki kürt halkı neden neden polise, türk askerine, halka saldırıyor.dtp li vekiller neden deli gibi kürdistanı istiyoruz diyor.
neden kürt dili, daha fazla bagımsızlık ve özgürlük istiyor. he birde bu özgürlük ne ? özgür değilmi kürtler işkence mi var burda
kusura bakmada senin tarih dediğin şeyi biz meb yayın evlerinde okumadık.
şuanda youtubede medyada dışarda her yerde adamlar bangır bangır bağırıyorlar. bagımsız kürdistan diye..
çok mu ezildiniz ?
az bişi dürüst olsaydınız hani bırak herşeyi bir kenara. ordaki kürtler çıkıp biz böle bir devlet istemiyoruz deseydi bile bu ülke gene bağırına basardı ordaki insanları..
sense gelmişin o tarihi okudunmu diyorsun. peki sen osmanlının 600 yıllık tarihinin 6 yılını okudunmu ? ama sende kesin o bölücüler gibi kürtlerin cok eski tarihini
güzel bi şekilde anlatırsın bizlere.hatta şu bilinmeyen tarihleride anlat bize istersen.
ama görünen o ki seninde dediğin gibi pkk ya oy vermek ayrı bir devlet kurmak daha bir cazip geliyor dimi.
aslında tarih okumana gerek yok su dünyaya bak bi avrupaya bak zamanında büyük devletler bölündü ufak ufak devletlere. rusya bölündü aynı model.
eh ırakta artık iç savaş asla bitmicek.ama nedense iranda yok çin e bak birde amerikaya bak.
güç birlikten doğar.ama sizin işiniz gücünüz ihanet olmuş.
bu dünyanın sonunda ister dinsiz olsun ister kafir olsun ister müslüman olsun.en çok acıyı çekicek insanlar; hak yiyen vicdanı olmayanlar olcaktır.
bakarsın dünyanın sonunu beklemeye de gerek kalmaz.. doğru yoldasın sakın ayrılma;)
-
Burda salak sacma yorumlar yapıp kendini aciz duruma düşüren insanlara acıyorum..,
Böyle hiç bir sorunu cözemezsiniz..
Ama cözüm bulunmalı..Bu sorun bitmeli artık..
Kürtlerde ellerine silah alıp bi skim cözemiceklerini bilmeliler..
Deseler tamam lan alın su kadar km2 toprak siktirin gidin.. Yüzde 70 ide gitmez..
Onlarda ne istedklerini bilmiyolar..
Kaybeden gene bu halk oluyor..
Her sene milyarlarca dolar harcanıyor..Sonuc 0..
-
VagaTroy bunu yazdı:
aslen vanlıyım ama doğma büyüme konyalıyım. dtp nin eski millet vekilinide dtp ninde pkk nında topunun canı cehenneme. kürtlerde insan arkadaş. herkez kendimi seçiyo doğacağı yeri ? çok din var dünyada ama hakikat olan 1 tane ! kürt türk ayrımına karşıyım herkez Allah kulu !
+1 Hoca Toplumda Dışlanıyor Resmen Kürtler Arkadaşım Adam Orda Doğmuş Kendimi Seçmiş doğcağı Yeri :W -
Lan bi bok olmaz bu kürtlerden :) haberlerde yok şuranın camını döktüler, yok şu emniyet amirini rehin aldılar, yok caddeler kapandı falan filan, hiç sallamaya gerek yok. İki gün sonra verirler ağızlarına emziği, susarlar her zaman olduğu gibi. Hep bi oyun var tabi, yoksa koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti bi avuç piçi mi gömemeyecek dağa?
Herkes politika yapıyo, sonuçta kim kazanıyo, Türkiye :) En boktan hükümetin en boktan kararında bile kazanan yine Türkiye Cumhuriyeti, yine Türk milleti. Velhasılkelam hiç heyecanlanmaya gerek yok. Bi bok yapamazlar.:) Hani bu kürtlerin yerinde başka bi ırk olsaydı "belki" derdim ama bu kürtlerden bi bok olmaz :D
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=192969749905
şunu bi izlermisiniz...
-
IronEagle bunu yazdı:
VagaTroy bunu yazdı:
aslen vanlıyım ama doğma büyüme konyalıyım. dtp nin eski millet vekilinide dtp ninde pkk nında topunun canı cehenneme. kürtlerde insan arkadaş. herkez kendimi seçiyo doğacağı yeri ? çok din var dünyada ama hakikat olan 1 tane ! kürt türk ayrımına karşıyım herkez Allah kulu !
+1 Hoca Toplumda Dışlanıyor Resmen Kürtler Arkadaşım Adam Orda Doğmuş Kendimi Seçmiş doğcağı Yeri :W
-----------------------------mesele dışlanmak deil hani çoğunuz dersiniz ya '' her kürt pkklı deildir diye'' e arkadaşım değilseniz sizde TÜRK HALKI gibi meydanlara inin apo liderimiz olamaz dtp sözcümüz olamaz TÜRK-KÜRT KARDEŞTİR BU BİRLİĞİ KİMSE BOZAMAZ DİYE HAYKIRIN .... Ama yok! her kürt pkklı değildir demeyle iş bitmiyor, pkklı kürtler meydanlarda yakıp yıkıyorsa, sizlerde yapıcı olun, bu yaşa geldim görmedimki kürtler meydana insin dtp bizden deil kahrolsun apo pkk diye gösteri yaptıklarını görmedim... YEMİYORUZ ARTIK ANLIYICANIZ BU LAFLARI (:
-
hadi rojini dağa kaldıralım :)