Kurtlar Vadisi Filistin
-
tadinda birakilmiyor hicbirsey 3. senenin sonunda bitmeliydi dizi.. millet sıkıldı artik ayni yuzlerden benzer olaylardan..
-
bi sinema filminin arkası uzakdıkça kalitesi düşüyor. adamlar artık srıf para kazanmak için abuk subuk film çekmeye başlıyorlar.
-
Kv'nin potansiyeli ne ki filmi ne olsun.Dizi full gaz vermek amaçlı filmi de öyle olacak tabi.
-
izlemeden kötülemeyelim beyler.
ben dün gittim, güzeldi, bol çatışma sahneleri vardı.
tabiki yine saçma sahneler var ama hollywood filmi değil çok birşey beklememek lazım, senaryoda klasik kv ırak senaryosuna benzemiş. tavsiye ederim.
-
Gittim filme gayette iyiydi. Tabii, polatın taramalılara karşı 14'lüyle girmesi artık geneleksel birşey oldu bir tek burası saçmaydı.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Gittim filme gayette iyiydi. Tabii, polatın taramalılara karşı 14'lüyle girmesi artık geneleksel birşey oldu bir tek burası saçmaydı.
-----------------------------o bir strateji, şimdi bunu amerikanlar yada israilli askerler izleyince karın sancısı geçirecekler :) çünkü donuk suratlı bi adam size 14 lü ile müdahale edip yerle bir edebiliyo. bu Türk'ler kendilerini ne sanıyo diye sancılanacaklar. öyleyizde biz, a.koyarız kendilerinin :)
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Gittim filme gayette iyiydi. Tabii, polatın taramalılara karşı 14'lüyle girmesi artık geneleksel birşey oldu bir tek burası saçmaydı.
-----------------------------o bir strateji, şimdi bunu amerikanlar yada israilli askerler izleyince karın sancısı geçirecekler :) çünkü donuk suratlı bi adam size 14 lü ile müdahale edip yerle bir edebiliyo. bu Türk'ler kendilerini ne sanıyo diye sancılanacaklar. öyleyizde biz, a.koyarız kendilerinin :)
3-5 kişilik ekip anasını ağlattı be :) -
sirri bunu yazdı:
sinamada elektiriklerin kesilceğini bilsem yine giderim. ne derseniz deyin.
-----------------------------ve olumsuz eleştiri yapanlara tek bir sorum var film istediği kadar kötü olabilir dandik olabilir ama ama sadece şu soruya cevap istiyorum.
daha önce hangi Türk filmi 81. ülkede vizyona girdi?
daha önce hangi türk filmi için 10 milyon dolardan fazla bütçe ayrıldı ?
birazda paradan ziyade emeği düşünün verilen mücadeleyi takdir edin
-
Sinemadan sonra "-yandım bittim mahvoldum diyen" tek millet biziz herhalde.
Arkadaş parana yazıksa söyle havale çekeyim sana böle yorumlar yapma.
Ne bekliyordun ki ? Matrix / Blade karışımı sahneler mi? Konu belli amaç belli daha neyin tantanası dönüyor.
Herhangi bir film yapımcısı bas bas bağırıp -filmimiz kötü boktan dese de giderim. Zevkine eğlencesine bu işler. Beklentiyle gitmemek gerek.
Sonuçta senin beğeninle yapılan bişey değil adam kurgusunu sahnesini efektini yapmış koymuş ortaya. Kimse zorla sokulmuyor salonlara...
-
Arkadaslar holywood kadar olmasada aksiyon- çatışma- savaş sahneleri güzeldi,, özellikle filmin sonuna doğru baya heyecanlıydı dikkatle izledik...
Film o kadar kötü değil paramada yazık olmadı, Senaryo zayıf ama mesaj belli zaten... tavsiye ederim gidin izleyin... Almanya filmin izlenmemesi için yasak koyuyuo sonra 18 sınırı getiriyo, bizim ülkemizdeki insanlarda paramıza yazık oldu diyo..