Kurtlar Vadisi Filistin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

tadinda birakilmiyor hicbirsey 3. senenin sonunda bitmeliydi dizi.. millet sıkıldı artik ayni yuzlerden benzer olaylardan..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

bi sinema filminin arkası uzakdıkça kalitesi düşüyor. adamlar artık srıf para kazanmak için abuk subuk film çekmeye başlıyorlar.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Kv'nin potansiyeli ne ki filmi ne olsun.Dizi full gaz vermek amaçlı filmi de öyle olacak tabi.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

izlemeden kötülemeyelim beyler.

ben dün gittim, güzeldi, bol çatışma sahneleri vardı.

tabiki yine saçma sahneler var ama hollywood filmi değil çok birşey beklememek lazım, senaryoda klasik kv ırak senaryosuna benzemiş. tavsiye ederim.

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Gittim filme gayette iyiydi. Tabii, polatın taramalılara karşı 14'lüyle girmesi artık geneleksel birşey oldu bir tek burası saçmaydı.

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    -----------------------------

Gittim filme gayette iyiydi. Tabii, polatın taramalılara karşı 14'lüyle girmesi artık geneleksel birşey oldu bir tek burası saçmaydı.

o bir strateji, şimdi bunu amerikanlar yada israilli askerler izleyince karın sancısı geçirecekler :) çünkü donuk suratlı bi adam size 14 lü ile müdahale edip yerle bir edebiliyo. bu Türk'ler kendilerini ne sanıyo diye sancılanacaklar. öyleyizde biz, a.koyarız kendilerinin :)

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

Daniel-Koo bunu yazdı:

o bir strateji, şimdi bunu amerikanlar yada israilli askerler izleyince karın sancısı geçirecekler :) çünkü donuk suratlı bi adam size 14 lü ile müdahale edip yerle bir edebiliyo. bu Türk'ler kendilerini ne sanıyo diye sancılanacaklar. öyleyizde biz, a.koyarız kendilerinin :)

3-5 kişilik ekip anasını ağlattı be :)

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

sinamada elektiriklerin kesilceğini bilsem yine giderim. ne derseniz deyin.

ve olumsuz eleştiri yapanlara tek bir sorum var film istediği kadar kötü olabilir dandik olabilir ama ama sadece şu soruya cevap istiyorum.

daha önce hangi Türk filmi 81. ülkede vizyona girdi?

daha önce hangi türk filmi için 10 milyon dolardan fazla bütçe ayrıldı ?

birazda paradan ziyade emeği düşünün verilen mücadeleyi takdir edin

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Sinemadan sonra "-yandım bittim mahvoldum diyen" tek millet biziz herhalde.

Arkadaş parana yazıksa söyle havale çekeyim sana böle yorumlar yapma.

Ne bekliyordun ki ? Matrix / Blade karışımı sahneler mi? Konu belli amaç belli daha neyin tantanası dönüyor.

Herhangi bir film yapımcısı bas bas bağırıp -filmimiz kötü boktan dese de giderim. Zevkine eğlencesine bu işler.  Beklentiyle gitmemek gerek.

Sonuçta senin beğeninle yapılan bişey değil adam kurgusunu sahnesini efektini yapmış koymuş ortaya. Kimse zorla sokulmuyor salonlara...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar holywood kadar olmasada aksiyon- çatışma- savaş sahneleri güzeldi,, özellikle filmin sonuna doğru baya heyecanlıydı dikkatle izledik...

Film o kadar kötü değil paramada yazık olmadı, Senaryo zayıf ama mesaj belli zaten... tavsiye ederim gidin izleyin... Almanya filmin izlenmemesi için yasak koyuyuo sonra 18 sınırı getiriyo, bizim ülkemizdeki insanlarda paramıza yazık oldu diyo.. 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 7533 Toplam Mesaj: 55