Kurtlar Vadisi Filistin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:
    -----------------------------

sirri bunu yazdı:

sinamada elektiriklerin kesilceğini bilsem yine giderim. ne derseniz deyin.

ve olumsuz eleştiri yapanlara tek bir sorum var film istediği kadar kötü olabilir dandik olabilir ama ama sadece şu soruya cevap istiyorum.

daha önce hangi Türk filmi 81. ülkede vizyona girdi?

daha önce hangi türk filmi için 10 milyon dolardan fazla bütçe ayrıldı ?

birazda paradan ziyade emeği düşünün

Mahsun Kırmızıgül'ün filmi 12 milyon dolar bütçe ile yapıldı... Ve şu filmden kat be kat güzel..

Ha ayrıca Irak filmi de bundan daha iyiydi.. Sırf çekmek için çekmişler, senaryo yok, kurgu yok..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

sirri bunu yazdı:

ve olumsuz eleştiri yapanlara tek bir sorum var film istediği kadar kötü olabilir dandik olabilir ama ama sadece şu soruya cevap istiyorum.

Mahsun Kırmızıgül'ün filmi 12 milyon dolar bütçe ile yapıldı... Ve şu filmden kat be kat güzel...

ben ona'da gittim güzel film ama konumuz şuanda kv filistin :)

sonuçta bunlar türk sineması için önemli adımlar

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:

NmC bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

sirri bunu yazdı:

Mahsun Kırmızıgül'ün filmi 12 milyon dolar bütçe ile yapıldı... Ve şu filmden kat be kat güzel...

ben ona'da gittim güzel film ama konumuz şuanda kv filistin :)

sonuçta bunlar türk sineması için önemli adımlar

2. yarıdaki savaş sahneleri gayet gercekci ve güzeldi bence,,, ben filmi ayrıntıyla incelemeke için değil zevk almak için gittim aldımda :)

o tank sahnesi , filistinlilerin tankı yakması içindekini öldürmesi sonraki sevinç felan güzeldi :) helikopterin yere düşüşü biraz amatör olmuş kaya gibi pat düşüyo :) 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

İnsanların duygularını sömürmek için yapıldığını düşünüyorum. Filmi izlemeyenler okumasın.

Mavi Marmara ile her yerde reklam yapıp, 1-2 dakika kadar göstermesi, sonra hiç bahsetmemesi çok garipti.
    Aksiyon sahneleri genel olarak çok iyiydi, burda hızlı sahneler, çekim teknikleri filan gayet güzeldi.

Ama senaryo, kurgu, oyuncuların seçimi bence yetersizdi. Bazı oyuncular fazla kasıntı geldi. Erdal Beşikcioğlunun bu filmde rol almasına kendisi adına üzüldüm.

Polat süpermen vs. konularına girmeyeceğim, bu filmin senaryosu iyi ve biraz daha gerçekci (bkz. aimbot kullanan polat) olsa her türlü izlenir ve takdir edilir.

Ortalık karışsın, İsrail tepki göstersin, film hep gündemde kalması ve reklam olması ümidiyle abartmışlar bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:

Daniel-Koo bunu yazdı:

Gittim filme gayette iyiydi. Tabii, polatın taramalılara karşı 14'lüyle girmesi artık geneleksel birşey oldu bir tek burası saçmaydı.

o bir strateji, şimdi bunu amerikanlar yada israilli askerler izleyince karın sancısı geçirecekler :) çünkü donuk suratlı bi adam size 14 lü ile müdahale edip yerle bir edebiliyo. bu Türk'ler kendilerini ne sanıyo diye sancılanacaklar. öyleyizde biz, a.koyarız kendilerinin :)

amerikalılar buna sadece götüyle gülüyor...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

10.000.000 dolar bütce ayırıp başrolde polatı oynatmak :)

necati şaşmaz 10 yıl değil 50 yıl yapsa bu işi öğrenemez.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Sinemadan sonra "-yandım bittim mahvoldum diyen" tek millet biziz herhalde.

Arkadaş parana yazıksa söyle havale çekeyim sana böle yorumlar yapma.

Ne bekliyordun ki ? Matrix / Blade karışımı sahneler mi? Konu belli amaç belli daha neyin tantanası dönüyor.

Herhangi bir film yapımcısı bas bas bağırıp -filmimiz kötü boktan dese de giderim. Zevkine eğlencesine bu işler.  Beklentiyle gitmemek gerek.

Sonuçta senin beğeninle yapılan bişey değil adam kurgusunu sahnesini efektini yapmış koymuş ortaya. Kimse zorla sokulmuyor salonlara...

sırf artistlik yapmak için "paranı göndereyim ağlama" tarzı yorumlar yaparak kendini bir şey zannedenlere kıl olmaktayım bir de yaptıkları şeyin doğru bir şeymiş gibi gururlanmaları bitiriyor. hayır adam gitmiş eleştiriyor eleştirisinide koyduğu parayı hakkettmediğini söylüyor.. illa olumlu eleştiri yapılmak zorunda değil.. Kurtlar vadisi'ninde durumu belli.. çakır döneminden sonra yapımcılar artık paraya düşkün hale geldiler.. nerede para, kurtlar vadisi orada bknz. kv ırak,kv filistin.. bazılarıda kv filistin'e gidin diye manşetler atıyor niye filistin'de yaşananları görün tam komedisiniz..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

trk bunu yazdı:

İnsanların duygularını sömürmek için yapıldığını düşünüyorum. Filmi izlemeyenler okumasın.

Mavi Marmara ile her yerde reklam yapıp, 1-2 dakika kadar göstermesi, sonra hiç bahsetmemesi çok garipti.
    Aksiyon sahneleri genel olarak çok iyiydi, burda hızlı sahneler, çekim teknikleri filan gayet güzeldi.

Ama senaryo, kurgu, oyuncuların seçimi bence yetersizdi. Bazı oyuncular fazla kasıntı geldi. Erdal Beşikcioğlunun bu filmde rol almasına kendisi adına üzüldüm.

Polat süpermen vs. konularına girmeyeceğim, bu filmin senaryosu iyi ve biraz daha gerçekci (bkz. aimbot kullanan polat) olsa her türlü izlenir ve takdir edilir.

Ortalık karışsın, İsrail tepki göstersin, film hep gündemde kalması ve reklam olması ümidiyle abartmışlar bence.

hocam zaten yapımcılar tarafından mavi marmaranın gösterildiği kısmın sadece 2-3 dakka olduğunu söylemişlerdi uzun zaman öncesinden

fazlasını beklediysen senin uydurman yani hocam o :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

trk bunu yazdı:

mavi marma bazı şeylerinin sömürüldüğü gibi sömürüldü ve güzelde uyduruldu. isim: kurtlar vadisi filistin ve mavi marma gündemi tutar abi! tuttuda. gidenlerde güzelcene yedi.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Nete düssün izleriz. :) Hiç para riske atmaya gerek yok. Hem okunanları görünce iyiki gitmemişim. 

Toplam Hit: 7537 Toplam Mesaj: 55