Kurtlar Vadisi Filistin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

volkan bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

volkan bunu yazdı:

sonuç olarak dünyaya filistin halkının neler çektiğini gösterdiler     yok senaryo cıncık mıncık diyonuz kim takar...

O yönden bakıyorsak, filistin halkının içindeki hamas'ı göremedik ?

bütün ayrıntılara giriyosan israil totoşunun filistin cocuklarını evden kaçırıp abd böbrek ticareti yaptığını vss sinide göremedik şaka gibisin ..

Filistin halkının neler çektiğini gördün ya en azından.Bende diyorum ki görmedin aslında neler çektiğini.İsrail'in kalleşliği yetmiyormuş gibi, hamas'ın camileri, okulları siper etmesini, canlı bomba olup kendi filistin halkını da katletmesini tek kare görmedin!!! Ben ayrıntılardan bahsetmedim.

onları biliyoruz güzel kardeşim benim demek istediğim  mesela dier filimlerdede filistini mavi marmarayı konu ediniyolar ama  öyle masumane bişekilde geçişiriyolar beyaz perdeye vadinin taşıması çok daha değişik duygular sergiler ni tekim vadiden başka bir filimde israil pijinin nekadar insanlıktan yoksun bir toppluluk oldugunu sergilemez..

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

volkan bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

volkan bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

volkan bunu yazdı:

sonuç olarak dünyaya filistin halkının neler çektiğini gösterdiler     yok senaryo cıncık mıncık diyonuz kim takar...

O yönden bakıyorsak, filistin halkının içindeki hamas'ı göremedik ?

bütün ayrıntılara giriyosan israil totoşunun filistin cocuklarını evden kaçırıp abd böbrek ticareti yaptığını vss sinide göremedik şaka gibisin ..

Filistin halkının neler çektiğini gördün ya en azından.Bende diyorum ki görmedin aslında neler çektiğini.İsrail'in kalleşliği yetmiyormuş gibi, hamas'ın camileri, okulları siper etmesini, canlı bomba olup kendi filistin halkını da katletmesini tek kare görmedin!!! Ben ayrıntılardan bahsetmedim.

onları biliyoruz güzel kardeşim benim demek istediğim  mesela dier filimlerdede filistini mavi marmarayı konu ediniyolar ama  öyle masumane bişekilde geçişiriyolar beyaz perdeye vadinin taşıması çok daha değişik duygular sergiler ni tekim vadidan başka bir filimde israil pijinin nekadar insanlıktan yoksun bir toppluluk oldugunu sergilemez..

Mavi marmaradan hiç bahsetme zaten.Sanki öyle bir gemi yokmuş gibi 2 dakika gösterildi.Göstermesini geçtim filmde hiç ismi geçmedi.En azından diye başlayan cümleleri sevmem.Bu bir film.Hemde olmayan şeyleri, olan şeylerle birleştirip kırılan onurumuzu yükseltmeye çalışan, bunu yapmaya çalışırkende berbat bir iş ortaya çıkartan insanların yaptığı bir filmdir benim gözümde.Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez.Ben eleştiri hakkımı kullanıyorum ve gömüyorum filmi.Gidin izleyin o zaman...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Mavi marmaradan hiç bahsetme zaten.Sanki öyle bir gemi yokmuş gibi 2 dakika gösterildi.Göstermesini geçtim filmde hiç ismi geçmedi.En azından diye başlayan cümleleri sevmem.Bu bir film.Hemde olmayan şeyleri, olan şeylerle birleştirip kırılan onurumuzu yükseltmeye çalışan, bunu yapmaya çalışırkende berbat bir iş ortaya çıkartan insanların yaptığı bir filmdir benim gözümde.Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez.Ben eleştiri hakkımı kullanıyorum ve gömüyorum filmi.Gidin izleyin o zaman...

Filme 10dk kadar geç girdim, mavi marmara muhabbetini bekledim, film boyunca geçmedi :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

sinamada elektiriklerin kesilceğini bilsem yine giderim. ne derseniz deyin.

ben de senin gibi diyordum ama sinemada izlemeye değmezmiş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

ben acıkcası begenmedim senaryo acısında hiç birşey yok amatör bir sinema filmi olmuş gibiydi bu kadar olmaz aksiyon varda hava civa ben begenmedim yinede ortada br emek söz konusu bir kurtlar vadisi ırak a bak bir bumerang cehennemine bak nasıl fil senaryo anlayışıdır anlamadım gitti

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Sinemadan sonra "-yandım bittim mahvoldum diyen" tek millet biziz herhalde.

Arkadaş parana yazıksa söyle havale çekeyim sana böle yorumlar yapma.

Ne bekliyordun ki ? Matrix / Blade karışımı sahneler mi? Konu belli amaç belli daha neyin tantanası dönüyor.

Herhangi bir film yapımcısı bas bas bağırıp -filmimiz kötü boktan dese de giderim. Zevkine eğlencesine bu işler.  Beklentiyle gitmemek gerek.

Sonuçta senin beğeninle yapılan bişey değil adam kurgusunu sahnesini efektini yapmış koymuş ortaya. Kimse zorla sokulmuyor salonlara...

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bu Diziyi izleyenlere Şaşıyorum Ne Var Saçmalıktan Başka Çuval Olayından sonra Kurtlar Vadisi irak Çekildi Her Kes Konuştu Şöyle Güzel Böyle Güzel 2-3 Ay  Sonra Memlekte Giderken Otobüste Koydular Saçma Sapan Birşey Sözde Çuvalın Öcünü Almışlar Necati Şaşmaz Vede Sülalesi Bu Saçmalıklarla Zengin Oldu Ukra inşaati Kurdu Tirilyonluk Binalar Yaptı Binaların Adını Da Polat Alemdar Sitesi Koyarsa Kapış Kapış Olur Nede Olsa Bizim Halkımız Sahte Kabadayılara Sahte Kahramanlara Çok Meraklı..Kendini Sömürtmeye Çok Meraklı

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hepimiz polatız :|

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

ben ilk günü gittim çok güzel tavsiye ederim

Hayat paylasmaktır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

av mevsimi kadar boktan diyorsun yani

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 7534 Toplam Mesaj: 55