Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor !
-
Vadi kablolu olarak ptt bünyesinde aylık 5 ytl ye yayınlanacakmış.
Kablolu cekimi 7Ytl tek sefer ödüyorsunuz.Sadece alt yapı için başka hiç bi kanal yok vadi içinde her ay 5Ytl (ki feda olsun az bile a.q )ödüyecez.Yani vadi izlemek bize ilk ay için 12,takribi aylar içinse sadece 5Ytl ye mal olacak.Pana demişti zaten bi şekilde sözümüzü sölücez diye.Bu dünyada bir ilk olacak ! Pana'nın bu uygulamassından sonra bu tarifeye geçen 30Milyon izleyici rtük'e cevabını tokat gibi çarpacak ! Şimdiden haber başlıklarını görebiliyorum a.q ! -
Bir yerde yayınlansında önemi yok nerde olduğu.Biz nettende indiririz gerekirse.
-
zalak herifler vcd ile verselr öküz gibi yığılma olur rütük hiç bi bok yiyemez.
-
yuh be anlayin milliyetçilik duygularimizla oynayip parayi vurcaklar çok ayip ettiler gözleri doysun ben olsam 5 guru$ vermem
-
a.q. bizim burdan kablolu yayın yok :SSS netten indirecez anlaşıldı :))
-
En Sonunda YayınLanacak, Göreceksiniz
-
kablo tv yi geçen sene iptal ettirmiştim , şimd idyelim başvurduk 5 ytlik şeyi , KV olmadığı dönemde bomboş olan bi kanal mı olacak nasıl yani tam olarak nerden aldın kaynağı tam bi yazabilirmisin merak ettim
-
Ben çok severim çok da desteklerim ama para vermem yaw beleş izlioduk amk dwm olsn yine beleşe yada netten yayınlasınlar her hafta.
-
Bizde tam kablo tv alıyorduk.. Bunun üstüne iyi geldi..
Mantıklı birşey bence..
Deca senin dediğin gibi değil..
Hani kablolu tv var ya aylık 7 ytL ..
Sadece K.V için alanlar 5 ytl ödeyecek.. Ama kablolu tvsi olacak..
Sanırım böyle.. Ben böyle anladım şahsen =) -
amq vcd olayına girse adamlar aynı gün korsanı fırlar :D
adamlar nea yiyip içiccek+ o kadar ßütçeli dizi aq nearden gelir elde edicek.
$ahsen kaßlolu tv den yayınlasa bile akabinde fan sitelerinde ripleri down a hazır bekletilmiş oluor :D
hemen ordan çekerim :) Elhamdürillah sınırsız net takılıoz (F) (256/64kps ama olsun) -
Kaynak yok abü bu haber nette başka kımsede yok pananın yada vadinin sitesinde bile yok çunku henuz proje aşamasında olduğu için duyurmuyorlar ama bilindiği üzre vadinin bir çok oyuncusu ve Pana yapımcıları Elezığlı eee bizimde elezığda istikbaratımız var.Bu bilgiler Polat Alemdar'ın akrabalarından alındı birinci dereceden sağlam kaynaklar yani ben inanıyorum ama herşeyi zaman gösterecek tabe...
Toplam Hit: 4514 Toplam Mesaj: 43