Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor !
-
kaldiramayan izlemessin zorla deil sehit ailelerin dernegin baskani aramis rtüku aileler izlemek istiyor diye sen ordan herkes için böylesi iyi diyemessin seçim hakki diye bisi var
-
peki o zaman niye izlemek isteyenler ile izlemek istemeyenler arasında bir seçim yapılmadı? neden direk yayın engellendi ben bunda bi puştulk ararım işte 3 kişi istemiyorsa 4 kişi istiyordu elalemin bindir gecesi var tabi onda hiçbi sikim iş olmuyor dimi? 150 bin dolar isterken karı verecekmi vermeyecekmi olaylarını merak ediyor tabi halk ! anca Türk milleti uçkurunu düşünür teröre döktümüz paradan bizene demi bende şehit yakınıyım nasıl öldüğünü nasıl öldürüldüğünü biliyormusun? siz gidip aliye bindirgeceyi izleyin siz sadece onlarla bişeyler öğrenebilirsiniz ya !
-
Kv güzel bir dizi isteyen izler kimse zorlanmıyor. Dizide insanları olumsuz yönde etkileyen şiddetten bahsediyor ve bu bütün tvlerde olay oluyor anlatılıyor. Birisi kavga etse hemen kv ismi geçiyor ve dizinin olumsuz olduğundan bahsediliyor.
Şöyle bir olay var bilmem hatırlar mısınız; Perili sihirli diziler kv den daha fazla tehlike içeriyor. Onlara özenipte kendisini uçucam diye balkondan aşşağıya atıp ölen çocuk var. En son olaydada ben kendimi şimdi boğacam sonra tekrar canlanıcam diye veledin teki kendisini asıyor. Bunu gibi onlarca olay oluyor ama bunlar hiç manşet olarak yer almıyor yayın organarında. Acaba bunlar çok mu normal yada daha az tehlikeli. Eğer bir denetleyici varsa bu hassasiyeti tüm programlarda göstermeli. 3. şahısların çıkarları için dizi kapatılmamalıdır. Bu dizide er yada geç yayına girecek ve bir şekilde izlenecektir. Önemli olan halkın istediği bir şeyi asla engelleyemeyeceklerini bilmeleridir. -
Ya ne yaparlarsa yapsınlar resmen suyu çıktı işin.Biri şöyle der biri böyle der.Bir dizi seyredecektik bku çıktı resmen.Hiç heyecanı falan kalmadı bu işin.Yayınlasınlar yayınlamasınlar umrumda değil artık açıkçası.Böyle zihniyetin olduğu bir ülkede iş yapılmaz.Mehmet alileri,meriçleri istiyoruz biz onlara layığız.
-
youtube ıcın herseye deger para onemli deil bence :P
-
alp olm öyle deme mehmet aliyi örnek alacak kişiler var, adam ne yapıyorsa genç nesil için yapıyor canlı yayında don indirmezse sik görmeyen(ler) nasıl görüp öğrenecek?
-
Kurtlar vadisine tam desteğim var, 10 ytl bile olsa alıcağım çünkü seyrediyorum hoşuma gidiyor elemanlar, hayal dünyalarında yapmışlar,isteyen inansın istemeyen inansın :))
-
Ben demişim youtube için herseye deger haha :D
youtube dilime dolandı
Kurtlar vadisi için her seye deger yazcaktım
Stifler haklısın ama malesef ulkemizde vurdum kırdım film'leri tutuluyor ama bir gercek war güzel yanı misal Deli Yurek bayagı tutuldu onda da vurdum kırdım wardı sonra Memoli wardı oda izlenırdı vs.... -
ruh hastasi biri biçak almis adamin birisini öldürmüs, devlette demis bundan sonra biçak kullanmak yasak, bu karardan da herkes zarar görmüs ama olsun böylece kimse kimseyi biçaklayamaz.. ama ruh hastasi gitmis testere bulmus yine adam öldürmüs..
yasaklarla bu memleket düzelmez insanlari BILINÇLENDIRMEK lazim !! -
walla graywolf doru dio yasak yasak nereye kadar? Biliçli Bireyler Olsalar abartmasalar sorun çıkmaz ama gel gör ki liselerde yok polat mış yok mematiymiş yok bilmemkim... bunlarda kişilik bozuklugu olanlarda var oldugunu sanıyorum kendini başkasının yerine koymaya çalışıyorlar...
Toplam Hit: 4948 Toplam Mesaj: 43