Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Fragmanı
-
olm eğer polat bu bölümde cevata sıkmaz sie 5kuruş etmez herifin teki olur çıkar
karısına laf etti haloyu öldürdu memati gil nerdeyse ölyürdu :W
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Anlaşılan bu bölümde cok heycanlı..
Bulutta hakkı rahmetine ulaşıyor.. Polatın karakolda işi ne orasını anlamadım ? anlayan ?
-----------------------------Cevatın yanına gidiyo işte :/
-----------------------------orayı bende gördüm kardeşde peki o zamn cevatın işi ne karakolda :)
-----------------------------İyi oldu hocam 10 dklık fragman ayarlasınlar bizim icin,cevat niye karakolda ? memati nasıl kurtuldu ? halonun mezarı ne oldu vs
-----------------------------orası öyle dostum ama anlayan varmı dedim ilk sorumda :)
belki bi yeri kacırmışımdır diye düşündüm
-----------------------------kacırmamıssın,yanıtı persembe aksamı görücez insallah :]
-
sanırım cevat teslim haloyu öldürdügü icin teslim olmus olabilir. ayrica polatin karisina biraktigi hediyede halonun kafası sanirim.. acaip bi bölüm olmus. yaws bulut da tahtaliköye gönderildi. benim anliyamadigim avukatin tekrardan ne işi var tataroğlunun yanında.. bu kadar ihanet etmis bi avukatın halen daha tataroğlunun yanında olmasi ne cok sacma...
-
of ya evde okulda heryerde kv konuşuluyor ve eziliyorum izlemediğim için :D
-
lan bulut koimde unut ölmesi yaa :(
mematiyle ikisi çok makaraydı :D
-
bulutu yalçın piçinin öldürmesi zoruma gitti nedense bana ne oluyosa :D :D
-
ortağım öldü :(
-
tek kelimeyle hastayım bu diziye aralıksız 40 gun 40 gece izalesem doymam. her bölüm bittiğinde dünyanın en üzgün insanı ben oluyorum
-
heyt bee attığın kafaya kurban :D
-
BULUT ÖLMEMELİ :(:(:(:(
o degilde şerefsiz cevat ne racon bilir ne başka bişey tam kaypak çıktı iyimi :)