Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Fragmanı
-
yaw şöle elinde kaliteli görüntülü arşivlik olan varmı yaw :/ sevabına kargolasın lan bana heptende sevabına olmaz tabide lafın gelişi :D
-
şimdi yine alevlendi KV. Her bölümde adam ölmeye ba$ladı.Zippocu cevatıda alırlar yakında :|
-
bir kaç bölüm sonra sezon finali zaten beyler o yüzden karıştırıyorlar ortalığı.
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
bulutu yalçın piçinin öldürmesi zoruma gitti nedense bana ne oluyosa :D :D
benim de zoruma gitti dayı, o .... yalçını önceden öldürmeliydi bulut. lan koskoca bulutu o avrat kılıklı herif vuruyo :Sbulutu öldürmekle çok yanlış yaptı senaristler ölecek okadar odun vardı :S tatar oğlu ölseydi bulut ölmeseydi ,
memati öcünü almalı,
tataroğlu da fazla yaşamaz.
cavitin olayı da , bu cavit ibnesi iskendere yamuk yapmıştı, şimdi haloyu öldürdü ya, bence onu iskender aldı, polatın eline verdi. ki. arasındaki buzlar erisin diye. çünkü iskenderi de devlet dışlamaya başladı artık. iskender de polata yaklaşmak için böyle bişey yapmış olabilir.
operasyona giderlerken de takibi kestirmişti. değerimi anlasınlar diye hatırlarsanız.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
bulutu yalçın piçinin öldürmesi zoruma gitti nedense bana ne oluyosa :D :D
benim de zoruma gitti dayı, o .... yalçını önceden öldürmeliydi bulut. lan koskoca bulutu o avrat kılıklı herif vuruyo :Sbulutu öldürmekle çok yanlış yaptı senaristler ölecek okadar odun vardı :S tatar oğlu ölseydi bulut ölmeseydi ,
memati öcünü almalı,
tataroğlu da fazla yaşamaz.
cavitin olayı da , bu cavit ibnesi iskendere yamuk yapmıştı, şimdi haloyu öldürdü ya, bence onu iskender aldı, polatın eline verdi. ki. arasındaki buzlar erisin diye. çünkü iskenderi de devlet dışlamaya başladı artık. iskender de polata yaklaşmak için böyle bişey yapmış olabilir.
operasyona giderlerken de takibi kestirmişti. değerimi anlasınlar diye hatırlarsanız.
benımde zoruma gittti yaw -
1 - Bulutun ölmesi kötü oLdu senaryoyu yazanlar öyle birşey yapmıski ;
Polat Halonun Mematinin öcünü almaya kalkacak
Muro Yıldırım'ın
Tatarlar Bulut'un
iyice öc alma filmi Olmaya başladı ama beni sardı nedense :D
2 - Polat Attığın kafaya kurban :D Nası koydu la öyle... -
İskender ölüyor beyler hemde kızı tarafından bıcaklanarak, görmedinizmi kızın elindeki aleti
-
o deilde kurtlar vadisi 1.bölüm den itibaren sanırım kanal7 ' de veriliyor :)
Ben izlemiyorum polat felan bilirim öle :D Polat bu dediler sisman bi kişilik bi kibar bi kibar elif 'e iş koyuo :)
-
konu yanlış yere açılmış sadece video gösteriyor indirilemiyor :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
adamım ölüyo yaa :(...
-----------------------------bence olmuyo abı