Kurtlar Vadisi Pusu 60.Bölüm Fragmanı
-
elime aldım 11mm magnumu tarlada kuş arıyom :D
-
lan memati ölürse ben bi daha izlemem bu filmi amk. :D
-
bulutun vurulma sahnesinde umarım bi bit yenigi vardır :/
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynn ya öle olsun kurtlar vadisine heycan geldi a.k bi ara oğlan dizisine çevirdiler
-
Memati ölmez... (: buluta üzüldüm :/
-
Yine güzel bir bölüm
-
Zaten kadro sıkıntısı varken sağlam bir oyuncuyu daha (Bulut) filmden çıkarttılar. Bence hiç iyi olmadı.
-
Dün kanal 7'de Polat'ı gördüm de para insanı ne hale getiriyor.
-
la o değilde cavitin gardası istanbula iyi posta koydu. a.q iskenderi bile tehdit etti herif. benm anlamadığım nokta su. önceden polatın tonla adamı vardı. bi yeri basmaya gittiğinde veya birini öldürmeye kalkıştığında adamlarıda geliyodu
bakınız: testerenin mekanını bastıkları bölüm. => en çok sevdiğim bölüm memati ilk defa polata abi demişti o bölüm.
sonra memati rusların mekanını basmaya gittiğinde tonla adamı vardı yanında.
şimdi a.q hepsi tek gezio çatışmalarda gercekci olmuyo o zaman. fragmanda izledim 8 dene adam armut gibi ortada polat hepsini vuruyor. bence gercekci değil ama önceden catısma sahneleri çok gercekciydi. ve zevkliydi...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dayı bence bulut kesin ölüyor :D neresini bit yicek kafadan indirdiler adamı :F üzüldüm ama bulut'a.. yeni yönetmende hiç icraat yok :/
bu arada mematilerde ölmez. şerefsiz cevat dayı'nın kelle'yi polatın eşine göndermiş :S