folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kürtlere Yapılan Yersiz Baskı - Haksızlık



Kürtlere Yapılan Yersiz Baskı - Haksızlık

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2012
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
     

    Sen kaçıyla ilişkide bulundun?

    Seviyesizlik yapma. Tartışıyoruz burda.


    Anarsistherif...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek

    yahu bu insanlardaki meleklik nereden geliyor anlamıyorum heralde sadece bizim millete mahsus bi durum... yahu kardeşim Kürtlere baskı kuran kim ? ben batıda muğlada yaşıyorum sen bi marmarise dalyana bi git gör kim kime baskı kuruyor... geçin bu ezilmiş millet ayaklarını onlar önce %75 kaçak elektriğin verilmeyen vergilerin hesabını versinler ... bunları da mı pkk yapıyor !


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo

    neyse

    0x656e tarafından 14/Oca/13 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2007
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ataturkcu1 bunu yazdı

    Hocam,bu ulkede siddetin en dorukta oldugu seviyelerde kurtler basbakan cumhurbaskani oldular.Kurtlere bir baski yapilmiyor ki,her sey olabiliyorlar memlekette,paraya hukmedebiliyorlar,bakan olabiliyorlar,ne dedim,cumhurbaskani dahi olabiliyorlar.Bir insandan iyilik gormen o insanin ait oldugu toplulugun komple iyi olmasina delalet mi?Yapma Allah askina.

    ABD'den sonra belki de en cok farkli topluluklardan insanlarin basa gectigi bir ulke burasi.Bu ulkede Turk milliyetciligine karsiyim,Ben Gurcuyum karim da Arap diyen adam iktidar oluyor hem de yuzde elli oyla.Bir yanim kurttur diyen adam hem basbakan hem cumhurbaskani oldu.Vallahi Apoyu ozledik diyen adamlara haksizlik yapiliyor dendi,neler de neler.Hala kurtlere haksizlik yapiliyor dersen ayip edersin hoca,cahilligine veriyorum biraz Turkiye tarihi oku.

    Bu ulkede sorun kurtlerin hala Turkiye Cumhuriyeti vatandasligini ve ust kimligi benimseyememesidir.Hala kulturumuzu benimseyememeleridir.Bu ulkede herkesle dalga gecilir,herkesin bir ozelligine atifta bulunur.Soz gelimi Lazsan kafan 12den sonra calismaz,Cerkezsen inatcisindir,Gurcuysen komunistsindir vs vs.Oz Turk diye bir sey yok memlekette,ama oz be oz Turkum diyen adam(irk anlaminda)la da dalga gecilir.Forumda konusu bile var asagilamayalim artik kendimizi diye.Velhasili,yukarida saydigim topluluklari masaya koy bir masada yemek yerler cay icerler.Sohbet bittikten sonra ertesi gunu herkes isine gucune hayat gailesine duser.Kurt ne yapar,asagilaniyorum eziliyorum ben der,kurde ne denmistir peki?Sen pkkya militan gonderiyosun,sen kendi vatandaslarini dahi olduruyorsun,sen her yerde tavsan gibi uruyorsun,sen vergi kaciriyorsun ivir da zivir.Kurt de bunlari duyunca asagilandigini dusunur,neresi asagilama neresi yalan arkadas?Kurtlerin arasinda bunu yapanlar vardir,sen de uzerine aliniyorsan ya yapiyorsundur ya da cahilsindir.Bunu kendisinin yapmadigini dusunen,yapanlari kinayan kurtler zaten topluma entegre olmuslardir,onlar ailemizdeki enistelerimiz,yengelerimiz,kadinlarimiz kocalarimiz olmuslardir.Bizden olmuslardir,otekileri de dagda les ovada domuz olarak yasamaya devam ediyorlar zaten.

    Kurtlerin onunde bir ayrim vardir,ya sofrada diger arkadaslariyla birlikte yemegini yiyecek cayini icecek arkadaslariyla dalga gececek ve arkadaslarinin kendisiyle dalga gecmesine izin verecek, ya da dovlet bize bahmiy deyip dagda geberecektir.Ilkinden olanlara hosgeldin,ikincisinden olanlara canin cehenneme diyorum.

    Son olarak kurtlere sesleniyorum,ne zaman asagilanmaktan (!) kurtulursunuz?Aslinda hic kimsenin birlikte olmadan bir bok yapamayacagini,herkesin birbirini sevdigini/sevmek zorunda oldugunu veya saygi duymak zorunda oldugunu anladiginiz zaman,temel ve dursun fikralarini anladiginiz zaman,cerkez inadini,gurcu gominisligini anladiginiz zaman.Turk tembelligini,kaypakligini anladiginiz zaman.Sohbet bittikten sonra ertesi gunu Turkun(!) isci,Gurcunun memur,Cerkezin ciftci,Kurdun is adami oldugu zaman.Son ornek aklima rastgele geldi,olayi kisisellestirmeyin can sikmayin.

    Hadi eyvallah.

    haci su masada oturup birbirleriyle dalga gecme olayini yazmasaydin iyiydide neyse.Genel olarak dogru solemis.

    Bide konuyu acana bir sorum var sen harbiden neye bakarak biz kurtlere baski yada haksizlik yapiyoruz diyorsun ?

    Hocam oyle ama,olayin kurtlere kalmasini anlayamiyorum,ben Amasyaliyim diye kac defa Alevisin sen dendi,mumsondu dendi.(Burada degil,reelde)Temel ve Dursun fikralarini Lazlar ciddiye alsalardi ugras ugras dur.Lazlar da sozumona asagilaniyorlar(!).Turk kismina hic girmiyorum herhalde en cok Turk diye kendimizi asagiliyoruzdur :)Turkiye boyle bir yer,ertesi gunu herkes unutur isine gucune bakar,Kurtler nedense bi entegre olamadi gitti.


    Pragmatism&Realism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    Hayretler içinde yazılan yorumlara bakıyorum. Biz Kürtler ne cahilmişiz ya. Tüh tüh. Farkında bile değiliz bak. Iyi ki söylediniz. Bilmiyorduk, öğrendik.

    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek

    adamlara paletli ambulanslar gidiyor, ambulans helikopter gidiyor, kaçak elektiriğin , suyun hasını kullanıyorlar, Türkiyenin en zenginleri bunlardan çıkıyor, şehirlerine git batının bir çok şehrinden bakımlı... herşeyi geç Adapazarı depreminde 18 bin kayıp var Van depreminde 600 toplanan parayı bi karşılaştır önce eziliyor diye söylemeden önce... onlar ne yaptı kaşılığında bizi 7.2 yıkamadı T.C. mi yıkacak dedi... Ahde vefalı olsa insan onu orada açanı linç eder polisi değil !!!


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    İyiliğin kötülüğün ırk ile bir alakası yok tamamen kültür ve yetişme tarzı ile alakası vardır sonuçta herkes ettn ve kemikten
    Kürdünde iyisi vardır kürdünde Kürdün teröristi varda Türkün yok mu? kürdün tecavüzcüsü olabiliceği gibib Türkünde vardır.

    he bir yazı paylaşmış oranlar neden kürtlerde daha fazal diye tamamen cahillikten başka bir şey demiyorum cahil bilgisiz demek birine onu aşağılamak değildir var olan durumu belirtmektir hakaret hiç değildir biride kalkmış Nietzsche kitapları var baş uçlarında demiş bir yürür git işine yaa
    kalkıp tüm kürtler cahil denmesine kızıyorsun bende bir kaçının baş ucunda Nietzsche kitabı var diye hepsi bilgili aydın insan denmesine kızıyorum bunun kürtlükle alakası yok dediğim gibib o bölgeye has yetişme tarzı eğitimsizlik
    gerek siyasi yönden gerekse devlet politikaları gereği cahil bırakımış bir toplum söz konusu benim görüşüm gereği size soruyorum suç suçlu oranı bakıldığında yüksek terör de  akıllı insalarda bilgili insanlarda bu oran sizce yüksek olur mu olmaz demek ki var bir şey  bir bilgisizlik sonucu bu oran yüksek

    bilgisizlik ve bu kötü kültür öyle almış başının gitmiş ki önüne geçilemiyor işte eğitimin çok fazla artırılması sonucunda ancak insalarda huy değişikliği sağlanabilir.... başka bir şekilde değil

     HE hal böyle olunca elbete birileri genelleme yapıyor yapılıyor yani

    SeRDaR tarafından 14/Oca/13 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2008
    Erkek

    haco şimdi şöyle bir durum var. Şimdi  10 yıl önce bana baskı yüzünden yapılıyor bunlar deseydin inanırdım. Ama bugün bu adamlar devletin verdiği tavizler yüzünden terörist olmayı bir ayrıcalık sanıyor. Mersinde fuhuş gasp kumar ne kadar boktan iş varsa doğudan gelenler yapıyor. Geçen akşam dolmuşta giderken otobüsü taşladılar. Dolmuşu treni belediye otobüsünü taşlayanlar hep oralardan gelenler. Adamın biriyle muhabbet ettim o mahalleden adam diyorki aileleri bilerek gönderiyor. Örgütün elemanları arkadan izliyor taş atanların ailelerine para veriyorlar... Eve para alıyor adamlar baskı filan hikaye artık. Bazıları da para almadan yapıyor. Adamlar artık çekinmiyorlar. Her yerde apo diye hönkürüyorlar. Taş atınca da bir cezası olmuyor onuda gördüm. Devlet besliyor hepsini devletin bunlara aldığı ayakkabıların kıyafetlerin bizzat listesini gördüm aga adamlar forum Mersin'den adidas nike marka kıyafetler giyiyor devletin parası ile. Ama ne oluyor ? ? Akşam tekrar polise saldırıyorlar. Ama baskı yok bu taraflarda. 

     

    Haaaa sen nerden bileceksin diyenlere de diyorum ki ben Şanlıurfa'lıyım :) Daha önceden bunlar Şanlıurfa'nın 1 2 iki yerinde gizliden vardı ama bir son 3 4 yıldır kürt olmayanlar bile bişz kürdüz diyip polise saldırıyor askere saldırıyor. Ben hepsini katmıyorum kürt arkadaşlarımda var ama adamlar gidipte kansızlık yapmıyor... Polis asker taşlamıyor onlarda baskı var diyip yapabilirler ama herşey cibiliyet soy meselesi bence... Misafir perverlik konusuna gelince o konuda haklısın doğuda Türk'te kürt'te Arap'ta herkes misafire tanrı misafiri gözü ile bakıyor. Batıdaki gibi direk hırısz uğursuz gözü ile bakmıyor... 


  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2011
    Erkek

    hocalar haksızlık konusuna gelirsek bu ülkede ilk isyanı başkaldırmayı biz yapardık

    bizmi kimiz aleviler..

    her yerde bi küçük görme bi aşağılama senelerce kimliğimiz gizlendi saklandı..

    ama bişey demedik silahları elimize alıp dağa çıkmadık.

    bu ülke bizim sayemizde ayakta..

    bunuda çok açık ve net söylüyorum

    onlar kendilerine haksızlık yapıldığını söylüyolar halt yemişler

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek
    Irkın iyisi kötüsü olmaz.
    İnsanın iyisi kötüsü vardır.  Ayrımcılık kadar lanetlenesi başka bir şey var mı.
    Yazılarda "Türk" kelimesinin ilk harfini büyük yazınca bir zahmet "Kürt" kelimesinin de baş harfini büyük yazınız.
    Irkçılık hastalıktır.

    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 13527 Toplam Mesaj: 125