Kurtlu Tekila İçtinizmi
-
o ne amk öyle lan videoyu izlerken midem kalktı :S
iyiki alkolün alt dallarıyla haşır neşir değilim :S
rakı candır can. alırsın mezeni açarsın radyonu çıkarsın teras,bahçe filan... miss....
-
Kurtlu tekilamı ? allahım allahım !
afedersinizde içine mıçılmış vodka kafa yapıyor deseler daha inandırıcı asldka -
Bende var lan kurt :d
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------:D ani alkol yüklenmesi nedir hacım şişeden içsende ağzından geçiyor gidiyor, kurdu kemirsende. Bana mantıksız geldi
-----------------------------işte tekilayı kurt içiyo. düşün ki 5 bardağı kurt içti. sen de kurdu yedi. midede kurtlar parçalanında 5 bardak aynı anda mideye giriyo.
sanırım aynı anda 5 bardak tekila içemezsin
-
Doğum günü 4 temmuz filminin bi sahnesinde görmüştüm.Tom amcam bi dikişte lüpletmişti kurtu o günden beri merak ederim nasıl bişey ama daha denk gelmedi...
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Amerikadayken Meksika mutfağını deneme fırsatım olmuştu orada denemiştim, kafa yapmasının nedeni kurt içine çekiyor tekilayı ve bunu ısırıyorunuz ani alköl yüklenmesi oluyor dişler dil vs... organlara oda direk beyne gönderiyor etkiyi hakketen bende zom olmuştum gördüğüm kabusları hatırlıyorum klimadan su akıyordu bende o suyun içinde boğuluyordum filan, böyle bi anı bıraktı bende. Senin yüzünden yeniden canlandı gözümde, ):)
-----------------------------Amerika'nin neresinde ictin hocam?
-
tekilladan soğudum ya :(
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------:D ani alkol yüklenmesi nedir hacım şişeden içsende ağzından geçiyor gidiyor, kurdu kemirsende. Bana mantıksız geldi
-----------------------------işte tekilayı kurt içiyo. düşün ki 5 bardağı kurt içti. sen de kurdu yedi. midede kurtlar parçalanında 5 bardak aynı anda mideye giriyo.
-----------------------------iyide hacı o kurdun 5 bardak içme imkanı yok :D taş çatlasa 1 shot bardağı içer
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------iyide hacı o kurdun 5 bardak içme imkanı yok :D taş çatlasa 1 shot bardağı içer
-----------------------------hacı kurdun büyüklüğüne göre değişio o
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------muhaaahahahaaaa avatarındaki adam sen misin :)