Kurtlu Tekila İçtinizmi
-
Müridler nette dolaşırken uzman tv de bir video ya denk geldim adamlar kafayı tam bulmak için kurtla birlikte içiyorlar tekilayı daha önceden denemiş olan varmı aramızda :)
ahanda video http://www.uzmantv.com/kurtlu-tekila-nedir
-
kurttdan dolayı kafa yaacağını sanmıyorum.
Ama bir şişe omlecanın % 80 ini tek başıma bitirdiğimi bilirim.
Tekila Candır :)
-
Vay arkadas ne kurtmus :D
-
Kurt sadece mexica da satışları arttırmak için yapılmış bir süksedir herhangi bir amacı yok :)
-
Amerikadayken Meksika mutfağını deneme fırsatım olmuştu orada denemiştim, kafa yapmasının nedeni kurt içine çekiyor tekilayı ve bunu ısırıyorunuz ani alköl yüklenmesi oluyor dişler dil vs... organlara oda direk beyne gönderiyor etkiyi hakketen bende zom olmuştum gördüğüm kabusları hatırlıyorum klimadan su akıyordu bende o suyun içinde boğuluyordum filan, böyle bi anı bıraktı bende. Senin yüzünden yeniden canlandı gözümde, ):)
-
kurtsuzunu da bulamıyoz ki
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------Kurt sadece mexica da satışları arttırmak için yapılmış bir süksedir herhangi bir amacı yok :)
-----------------------------kafa yapmasının nedeni kurt içine çekiyor tekilayı ve bunu ısırıyorunuz ani alköl yüklenmesi oluyor dişler dil vs... organlara oda direk beyne gönderiyor etkiyi sebebi bu hocam kafa yapmasının
-
:D ani alkol yüklenmesi nedir hacım şişeden içsende ağzından geçiyor gidiyor, kurdu kemirsende. Bana mantıksız geldi
-
Müthiş bir o kadarda iğrenç bi pazarlama taktiği
-
hayır arkadas 25 shot yaptıgımda bile yarım şişe votka kafası vermeyen veya baska bir deyişle 3 shot rus vodkası kafası vermeyen bir içeceğin içine kurt değil kurt
adam koysan ne yazar yine tırt yine tırt.
güzelinden iki şişe şarap için biraz dünyalı olun dünyalı toprağınızın adamı olun. terbiyesizler.
yok kurt katalım içkiye yok işeyelim sıçalım.
için şarabı hatırlamayın olanı biteni, için cigarayı replay yapın sonra da zıbarın mk.
-
uğur dündar basar orayı sonra güney afrikadan gelen muzda kurtaramaz.. salak sulak işlere girişmeyin hocalar, tamamen ilgi çekmek için. ek olarak tekila ; canandır. ( candır söylenmiş :D )