Kurtlu Tekila İçtinizmi
-
içtim tavsiye ederim.
-
İnsanoğlu ne garip birşey.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------:D ani alkol yüklenmesi nedir hacım şişeden içsende ağzından geçiyor gidiyor, kurdu kemirsende. Bana mantıksız geldi
-----------------------------işte tekilayı kurt içiyo. düşün ki 5 bardağı kurt içti. sen de kurdu yedi. midede kurtlar parçalanında 5 bardak aynı anda mideye giriyo.
sanırım aynı anda 5 bardak tekila içemezsin
-----------------------------Kurt midede parçalanana kadar dişler onu ağızda parçalar hocam, hap gibi yutacaz mı bu meretleri.
Benim aklıma yatmadı amk
-
aslanı kediye boğdurmayın derdi herzaman babam rakı için rakı iyidir :)
-
bira & absinthe , gerisi yalan mk ..
anlamam kurt filan, doritos 1tl
-
1950 lerde Jacobo Lozano Paez tarafindan baslanmis pazarlama calismasi disinda bir sey degil kurt.
-
kurtlu içtimmi hatırlamıyom da teknede çalışırken ne altın parçacıklısı kaldı ne yılanlısı ne akreplisi hepsinden içtim :P olayın kafa yapıp yapmama yanı bi kenara işin görseklik boyutu adama heycan veriyo :P mal turistler gelip bide foto çekiliyolar ahaha biz yılanlı içki içtik şişenin içinde altın vardı hahaha aaa diyolar da sanki bi halt oluyo :P
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------kurtlu içtimmi hatırlamıyom da teknede çalışırken ne altın parçacıklısı kaldı ne yılanlısı ne akreplisi hepsinden içtim :P olayın kafa yapıp yapmama yanı bi kenara işin görseklik boyutu adama heycan veriyo :P mal turistler gelip bide foto çekiliyolar ahaha biz yılanlı içki içtik şişenin içinde altın vardı hahaha aaa diyolar da sanki bi halt oluyo :P
-----------------------------yılanlı filan nasıl oluyor hoca