KYK Sonuçlar Belli Oldu
-
Hayırlı olsun öncelikle herkese :)
ben tabi anlamıyorum bu ne demek oluyor şimdi ? Yüksek Ücretli Yurt Kazandı ?
Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Kazandı Bölge Adı: İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: GÜLBAHÇE CAD. NO:3 GÜLBAHÇE MAH. İYTE KAM. Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: URLA YURDU Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 Kayıt Sırasında Anne ve Babası Boşanmış Öncelik Belgesi Getirecek
-
Durumu: Genel Yurt Yedek Bölge Adı: İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 1762 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 bu ne şimdi hemen gelir mi la sıra
Kutengri tarafından 02/Eyl/12 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
bana ankarada genel yurt direkt çıkmış.acaba bu,burs alacağımın habercisi midir?
-
www.youtube.com/watch?v=W8SCqLkHDqw&feature=related
akmarky tarafından 02/Eyl/12 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
yok mu benim sorumla ilgili bilgisi olan :(
-
Öncelik belgesi dedikleri ne Anne ve Babası Boşanmış bu mu ?_
-
Durumu: Uygun Yurt Yok. nedemekttir ben nerde kalıcam lan :D
-
Genel yurtlarda 297. yedek çıkmışım.
Yedekler ne zaman açıklanır?
-
dyrnade bunu yazdıhocam öncelik belgesine hangisini yazdıysan onun örneğini götüreceksin. anne baba boşanmış yazmışsın sanırım. onu resmiyette belgeleyen belgeyi götüreceksin kayıt esnasında.
Öncelik belgesi dedikleri ne Anne ve Babası Boşanmış bu mu ?_
pSkpt bunu yazdıGenel yurtlarda 297. yedek çıkmışım.
Yedekler ne zaman açıklanır?
Asıl kayıtlar tamamlandıkdan sonra her hafta yedek sıradakiler alınır. haftada min 50 - 100 kişi atlar. Bu süre zarfında yani sana sıra gelene kadar gidip misafir öğrenci olarak kalabilirsin yurtta. diğer kişilerle aynı parayı vermek suretiyle. Tek eksik yanın onlara Günlük alışveriş yapacakları fiş verirler yanlış hatırlamıyorsam 5TL günlük. sen asıl kayıt yaptırana kadar bundan yararlanamazsın.
-
nevorapat bunu yazdı
Durumu: Uygun Yurt Yok. nedemekttir ben nerde kalıcam lan :D
Kampüsünün bulunduğu çevrede veya yakın yerlerde Devlet yurdu bulunmuyor demek :| :D
Ucuzundan bir sürelik (sözleşmesiz ucuz yollu yurtlar) a bakacaksın. Sonra eve çıkacaksın demek oluyor.
Altı çizili yere dikkat et. Bazı özel yurtlar 1 sene 2 sene sözleşme yaptırıyor. Ve çoğu kişinin başı bu yüzden fena ağrıyor :)) benden söylemesi.
-
cem-engine bunu yazdı
bana ankarada genel yurt direkt çıkmış.acaba bu,burs alacağımın habercisi midir?
Yurtla bursun hiç bir alakası yok. Hatta bursun hiç bir şeyle alakası yok. Ben ankaradan kalktım istanbula üniye geldim bana yurt çıktı burs çıkmadı ayriyetten anne baba boşanmış. Burada tanıdığım 10 kişiden 5 inin annesi babası ayrı değil lüks yerlerde oturuyorlar elenanın altında arabası var ama burs alıyor :D:D
Heyecan yapma denk gelirse geliyor.