KYK Sonuçlar Belli Oldu
-
nevorapat bunu yazdı
Durumu: Uygun Yurt Yok. nedemekttir ben nerde kalıcam lan :D
otogar, tren garı, hastane bahçesi filan uygun dio :D
-
Sezpanhe bunu yazdıdyrnade bunu yazdıhocam öncelik belgesine hangisini yazdıysan onun örneğini götüreceksin. anne baba boşanmış yazmışsın sanırım. onu resmiyette belgeleyen belgeyi götüreceksin kayıt esnasında.
Öncelik belgesi dedikleri ne Anne ve Babası Boşanmış bu mu ?_
pSkpt bunu yazdıGenel yurtlarda 297. yedek çıkmışım.
Yedekler ne zaman açıklanır?
Asıl kayıtlar tamamlandıkdan sonra her hafta yedek sıradakiler alınır. haftada min 50 - 100 kişi atlar. Bu süre zarfında yani sana sıra gelene kadar gidip misafir öğrenci olarak kalabilirsin yurtta. diğer kişilerle aynı parayı vermek suretiyle. Tek eksik yanın onlara Günlük alışveriş yapacakları fiş verirler yanlış hatırlamıyorsam 5TL günlük. sen asıl kayıt yaptırana kadar bundan yararlanamazsın.
Anladım teşekkürler zahmet verdim.
-
Sezpanhe bunu yazdınevorapat bunu yazdı
Kampüsünün bulunduğu çevrede veya yakın yerlerde Devlet yurdu bulunmuyor demek :| :D
Ucuzundan bir sürelik (sözleşmesiz ucuz yollu yurtlar) a bakacaksın. Sonra eve çıkacaksın demek oluyor.
Altı çizili yere dikkat et. Bazı özel yurtlar 1 sene 2 sene sözleşme yaptırıyor. Ve çoğu kişinin başı bu yüzden fena ağrıyor :)) benden söylemesi.
hacı ev tutucaz gibi :D tskler
-
NoToLeRaNcE bunu yazdınevorapat bunu yazdı
hacı bilecik soguk yahu .D yoksa banklarda uyurdum zaten gece okucam D
-
dyrnade
Devletin yarı özel dediği,içinde buzdolabı tv olan odaları olan yurtta kalıcaksın ücreti geçen yıl aylık 130 mu neydi,bu nu aylık yatırıyosun
ve Anne baba'nın ayrı olduğunu gösteren belge götürceksin kyk'ya
pSkpt
Yedek açıklanır diye bişey yok millet bi gider gitmeyen yada yedek olursa sırayla alırlar sen ilk ay girersin büyük ihtimal
hallederi_55 tarafından 02/Eyl/12 19:32 tarihinde düzenlenmiştir -
hallederi_55 bunu yazdı
dyrnade Devletin yarı özel dediği,içinde buzdolabı tv olan odaları olan yurtta kalıcaksın ücreti geçen yıl aylık 130 mu neydi,bu nu aylık yatırıyosun
pSkpt
Yedek açıklanır diye bişey yok millet bi gider gitmeyen yada yedek olursa sırayla alırlar sen ilk ay girersin büyük ihtimal
Teşekkürler zahmet verim sizede.
-
nevorapat bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdınevorapat bunu yazdı
benden sana tavsiye. Maddi imkanı siktir et. git özel yurda ilk sene. Kendi harcamanı bütceni filan öğren. Üni hayatına alış biraz hemde okuldan olsun yurttan olsun çevre edin. 2.dönem çıkarsın eve. Yaşanmışlık konuşuyor burda.
-
dyrnade bunu yazdıhallederi_55 bunu yazdı
dyrnade Devletin yarı özel dediği,içinde buzdolabı tv olan odaları olan yurtta kalıcaksın ücreti geçen yıl aylık 130 mu neydi,bu nu aylık yatırıyosun
pSkpt
Teşekkürler zahmet verim sizede.
Ne demek,benden tavsiye okul açılmadan kalıcak bi yer ayarla özel yurt yani,ama 12 aylık sözleşme yapma,ben okulun ilk günü gittim yer yoktu,yurtta almadı misafir olarak acayip doluydu eşşek ölüsü gibi bavulla parkta yatmaya az kalmıştı,bi tanıdık filan buldukta yırttım
-
499. sıradayım bana sıra gelme ihtimali varmı cidden yav veya gidip misafir örenci olarak kalabilecekmiyim orda diğerleriyle aynı parayı ödeyerek kesin bi bilgi verebilecek olan varmı
-
Sezpanhe bunu yazdınevorapat bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdınevorapat bunu yazdı
benden sana tavsiye. Maddi imkanı siktir et. git özel yurda ilk sene. Kendi harcamanı bütceni filan öğren. Üni hayatına alış biraz hemde okuldan olsun yurttan olsun çevre edin. 2.dönem çıkarsın eve. Yaşanmışlık konuşuyor burda.
dayı zaten oraya lise arkadaşımla gidiyorum küçük ilçe 2yıl orda kalıcam özel yurtlar cematit diyorlar ondan ev şuanda cazip tabi gidelim görelim büyüklerimizden tatikleri alıcaz tabikide :)