L-Carnitine Hakkında
-
Selam beyler L-Carnitine isimli bir yağ yakıcı varmış bayağı etkili falan diyorlar aranızda kullanan veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bir zararı varmı dır.
Ben düzenli sporla kullanıcam.
-
Likit olandan al hocam o daha etkili diyolar.
Ben kapsul olandan almistim pek duzenli kullanamadm o yuzden pek etkisini goremedim.
Kardiyo ile daha etkili sonuc alirsin bununla birlikte bu arada. -
toz l karnitin light süt ile 45 dakika önce, sıvı l karnitin 15 dakika önce alınır. cla denen birşey de var ikisini kullanırsan daha da hayrını görürsün.
-
animal cut veya hydroxycut gibi daha etkili yağ yakıcılar var , l-carnitine içerikli supplement'lar arasındada denemedim ama çok övülen bir all star ürünü var ismi lipodex , ne yabancı ne de yerli kaynaklarda çok fazla bilgi yok ama all star yapıyorsa iyidir , l-carnitine'den ziyade bu ürünlere yönelmeni öneririm.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıLikit olandan al hocam o daha etkili diyolar.
Ben kapsul olandan almistim pek duzenli kullanamadm o yuzden pek etkisini goremedim.
Kardiyo ile daha etkili sonuc alirsin bununla birlikte bu arada.Hap olanı düşünüyorum benim kafamdaki tek soru işareti eskiden bir kalp rahatsızlığı geçirdim kalbe falan bir zararı olur mu
-
Lostgun bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Likit olandan al hocam o daha etkili diyolar.
Kardiyo ile daha etkili sonuc alirsin bununla birlikte bu arada.
Hap olanı düşünüyorum benim kafamdaki tek soru işareti eskiden bir kalp rahatsızlığı geçirdim kalbe falan bir zararı olur mu
Hocam karacigerde sorun oluyo diyolar ama oda soru isareti tabi. kalpte rahatszlik gecirdiysen bisey diyemem hocam :/
Yag yakimina yardimci oldugundan + bi enerji sagliyo vucut isisini arttiriyo spor esnasinda bu tecrubemle sabit fena terletiyodu 5-6 gunden sonra, ama buda kalpte etki yaparmi bilmiyorum.
Isin ehline danismanda fayda var. -
Bu l-carnitine ve cla nasıl beraber kullanılacak kki
-
Lostgun bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıLikit olandan al hocam o daha etkili diyolar.
Kardiyo ile daha etkili sonuc alirsin bununla birlikte bu arada.Hap olanı düşünüyorum benim kafamdaki tek soru işareti eskiden bir kalp rahatsızlığı geçirdim kalbe falan bir zararı olur mu
Carnitine den önce düzenli spor a başlayacaksan geçirdiğin rahatsızlık ile ilgili doktorunu bilgilendirmeni ve tavsiyesine göre hareket etmeni ısrarla tavsiye ederim.
-
metebolizmayı hızlandırıyorsa kalbe zararlıdır bence dokdora danışmadan kullanma sakın
-
L-Carnitine ve CLA yağın yakılmasında büyük faydası olan yardımcılar , ikiside zaten ette olduğu için bir zararı yoktur vicuda, tabi aşırı hassas olmadığınız sürece.
L-Carnitine hap olanları spora başlamadan önce 45dk öncesi felan almanız gerekiyor biraz yürüyüp sonrada koşacaksınız en az 2-3km felan
vicudunuz ısındığında L-Carnitine ve CLA işe yaramaya başlar. Yani ortalama aldıktan 1 saat sonra yağları etkili yakmaya başlarsınız.
L-carnitine yine enerji için daha çok yağ göndereceği için yakılmaya kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Tabi öyle büyük bir ölçü degil.
malesef düzenli olarak kullanmaadım 1 hafta kullanabildim ev taşıma ve maddi sorunlar yüzünden spor salonunu bırakmıştım.
Likit olanlar kana daha çabuk girdiği için spordan 30dk önce almanız önerilir.
30 tanesi 36 TL mi neydi markaya göre değişiyor. CLA ise daha pahalı 80 TL civarında.
-
xxjokerxx bunu yazdı
metebolizmayı hızlandırıyorsa kalbe zararlıdır bence dokdora danışmadan kullanma sakın
L carnitin degilde yaptıgı spor kalbini çok zorluyorsa o zarar verir , bence bir doktora gitmesi şart ama l carnitin sormaya degilde spor yapıp yapamayacağı veya ne kadar yapacağı mesela biz gittiğimizde 700-800 kalori rahat yakıyorduk