La Casa De Papel Çıktı [SPOILERA DIKKAT]
-
yeni sezon geldi, haberi olmayan varsa diye şeyedeyim dedim.
netflixte ve bilumun dizi sitelerinde var. link koyma gereği duymuyorum.
edit: konuda spoilerlar var, dikkatli olun izlemediyseniz
yolbulucu tarafından 06/Eyl/21 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Valla merakla bekliyorduk, akşam mesai bitince gömülecez bakalım
-
oho bayağıdır bekliyordum. iyi oldu. kafam t.şşk gibi zaten biraz kafa dağıtayım
-
Ben daha başlamadım bile.İspanyadayken hem ispanyolcamda gelişir mantığıyla izleyeyim diyordum yalan ettim sattım izlemedim.
Önerir misiniz? -
317seref bunu yazdı
Ben daha başlamadım bile.İspanyadayken hem ispanyolcamda gelişir mantığıyla izleyeyim diyordum yalan ettim sattım izlemedim.
Önerir misiniz?Nairobi'nin burnu için Tokyo'nun gö*** öhömm poposu için gene izlenir :D
-
Ahh tokyooo ahhh olmadı bu...
-
joe_black bunu yazdı317seref bunu yazdı
Önerir misiniz?Nairobi'nin burnu için Tokyo'nun gö*** öhömm poposu için gene izlenir :D
hocam o totoyu gördüm de onun için izlenir mi emin olamadım yoksa bu gözler ne totolar gördü.Bu diziden önce narcosa başlasam mı diye de içim içimi yiyor 2 ispanyolca dizi var kafamda
bir tanesi totosu güzel olan ablamızın dizisi diğeri narcosedit : lan harbi burun baya etkiliyomuş yüzü ben çokta sallamazdımda ablanın burnu fena bozuyo suratını denizde köpekbalığı çıkıntısı gibi
317seref tarafından 04/Eyl/21 08:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Bitiyo mu artik bu sezon?
-
aralıkta son 5 bölüm geliyor...
arkadaş çok saçma yaptılar şimdi 3 ay bekle... hazırsa ver gitsin netflix i zengin etmek için elinizden geleni yaptınız...
-
317seref bunu yazdı
hocam o totoyu gördüm de onun için izlenir mi emin olamadım yoksa bu gözler ne totolar gördü.Bu diziden önce narcosa başlasam mı diye de içim içimi yiyor 2 ispanyolca dizi var kafamda
bir tanesi totosu güzel olan ablamızın dizisi diğeri narcosedit : lan harbi burun baya etkiliyomuş yüzü ben çokta sallamazdımda ablanın burnu fena bozuyo suratını denizde köpekbalığı çıkıntısı gibi
Hocam La Casa da Kasa ha diye capslere konu olmuş bir popodan bahsediyoruz :D
Narcos mu papel mi dersen Narcos derim o ayrı :D
Hatta Narcostan sonra El Chapo izle. devamı niteliğinde.
-
*************** spoiler ******************
Antonio malını gelir gelmez geri göndereceklerdi. Bunun bir önceki soygunda nasıl sorunlar yarattığını biliyor olmalarına rağmen yine de göz göre göre bu sorunları yaratmasına izin verdiler.
Çok zekice planlar yapmalarına rağmen, en salak insanların bile yapmayacağı hataları yapıyorlar. Rehinelerin kendi içlerinde organize olmalarına ve silahları ele geçirmelerine göz göre göre izin verdiler.
Tokyonun ölüm sahnesine anlam veremedim. Lan geri zekalı, madem 4 adet el bomban var, onlar kileri delip geçerken atsana. Öncesinde de mutfağa ilk girdiklerinde üst üste hepsini atsa, yine alayını pert ederdi. Son sahnede leon'a bağladılar.
*************** spoiler ******************