Laptop Ekrani Patladi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

toshiba c855 ekran motor oldu kaca yaparlar bunu

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

swordfish  hocam pm at gerekli bilgileri verir sana ama bakmadan önce birşey diyemez galiba.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Murit swordfish e ulaş

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Patlama derken bildiğimiz patladı mı yoksa ekrana çarptın mı. Ya da ekrana görüntü mü gelmiyor.

Eğer görüntü gelmiyorsa ekranın değil de ekran kartın patlamış olabilir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Murit-swordfish/ swordfish arkadaşımız ilgileniyor bu işlerle konuyu görünce yazar sanırım.. olmazsa özelden pm atabilirsin hocam..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    sadece ekran catladi iste bi kismi gorumuyor , ulasayim

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hocam eğer süperslm yüksek çözünürlüklü değil standart ise orjinali var elimde 2 yıl garantili montaj vs dahil 150 tl civarı

http://www.notebookuzman.com/toshiba-satellite-c850-ekran-orjinal-2-yl-garanti-ucretsiz-montaj.html

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ben bu swordfish denen arkadasa 2 yıl oncesınde goturum saglam pcmı catlak ve hddsı bozuk bır sekılde aldım goturursen herseyını goster neyın calısıp calısmadıgını sonra ben bılmıyordum dıyor gecıyor sırf o yuzden sattım pcmı buda aklında bır fıkır olsun eger bırısı bırsey dıycek olursa ben bunu yasadım tecrube ettım arkadasımada o yuzden soyluyorum he ıyı ayrılmıs olanda olabılır bırsey demıyorum sadece bır uyarı

MeTiN_7 tarafından 12/Oca/14 21:02 tarihinde düzenlenmiştir

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

ben bu swordfish denen arkadasa 2 yıl oncesınde goturum saglam pcmı catlak ve hddsı bozuk bır sekılde aldım goturursen herseyını goster neyın calısıp calısmadıgını sonra ben bılmıyordum dıyor gecıyor sırf o yuzden sattım pcmı buda aklında bır fıkır olsun eger bırısı bırsey dıycek olursa ben bunu yasadım tecrube ettım arkadasımada o yuzden soyluyorum he ıyı ayrılmıs olanda olabılır bırsey demıyorum sadece bır uyarı

Bende Pentium 4 islemcili laptop verdim, bana i7 işlemcili olarak geri verdi.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    MeTiN_7 bunu yazdı

Bende Pentium 4 islemcili laptop verdim, bana i7 işlemcili olarak geri verdi.

benim ram de 4 ten 8 e çıktı.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ben apple ürünü gönderdim olduğu gibi geri geldi :D

beyler olur böyle seyler takmayın :F

Toplam Hit: 3612 Toplam Mesaj: 26