Laptop İçin Şarjlı Modem Yapmak.. Yapmak İsteyenler Buyrun.
-
Lightsaber bunu yazdı
hocam o yeşil şeyler laptop bataryasının kapağı açılmış hali mi? ekstradan bataryadan bir şeyi sökmemiz gerekir mi? her modem için 12v luk bir batarya veya akü uygun mudur?
Kullandığın Modemin İstediği Voltaj Etiketlerinde yazar zaten... Gerekli Voltajın üzerinde Voltaj vermemeye dikkat edersen Olası Yanma yaralanma Tehlikelerine mahal vermemiş olursun.Bataryadan Şarj Takip devresi var, Onu Sökeceksin Onunla bir işimiz yok. Modeminin Adaptörünü bağlayacaksın, Ve Adaptörü bağladığın yerden de Modemine Bağlantı Vereceksin. Resimlerde Aynen olduğu gibi...
Dikkat et, Laptoptan Çıkardığın Pillerin oluşturduğu Batarya 12v. Üzeri olmamalıdır. Şayet üzeri ise, Pillerden Eksiltme yaparak İstenen Düzeye İndirmelisin. Yani Pillerin birini ikisini çıkartmalısın Bataryadan.
Pillerin Çıkış Voltajı 11.4 Vol yada benzer aralıklarda olabilir. Bunu önemseme. 12V. Üzeri olmamasına dikkat et yeter.
ShockMan tarafından 16/Mar/13 19:52 tarihinde düzenlenmiştir -
abü ya ben olayı tam çözemedim yada konuyu anlamadım.
ilk sunu düşündüm ben, modemi şarjlı yaptık kıra bayıra vurduk kendimizi , adsl nasıl olcak dedim :D
Kafam mı iyi ne oldu bana :| Sorunuma açıklık lütfen :) -
MustyKTE bunu yazdı
abü ya ben olayı tam çözemedim yada konuyu anlamadım.
ilk sunu düşündüm ben, modemi şarjlı yaptık kıra bayıra vurduk kendimizi , adsl nasıl olcak dedim :D
Kafam mı iyi ne oldu bana :| Sorunuma açıklık lütfen :)
Allah iyiliğini versin. Sesli gülmeme neden oldun. :)Yahu bu kırlar bayırlar için değil... Elektrikler gidince İnternetin kesilmesin diye. :))
-
geçen dükkana geldiğimde masanın üstünde duruyordu bende bu ne diyordum :D bilsem alırdım yanımda :D
-
ibrahimeren bunu yazdı
geçen dükkana geldiğimde masanın üstünde duruyordu bende bu ne diyordum :D bilsem alırdım yanımda :D
Ehhem Gizli Projeydi o zamanlar. :) -
ShockMan bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
Ehhem Gizli Projeydi o zamanlar. :)abi diğer dükkana geldiğimde masanın üstünde görürsem çizik atarım haberin olsun :D Böyle aletleri ortalıkta bırakmamakta fayda var :D
-
ibrahimeren bunu yazdıShockMan bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
Ehhem Gizli Projeydi o zamanlar. :)abi diğer dükkana geldiğimde masanın üstünde görürsem çizik atarım haberin olsun :D Böyle aletleri ortalıkta bırakmamakta fayda var :D
Kurban olsun ciğerime yahu, Senden Gıymetlimi. :)
-
Güzel iş ShockMan baba :) benimde aklıma gelmişti ama batarya olmadığından yapmadım eline sağlık ;)
-
R3D bunu yazdı
Güzel iş ShockMan baba :) benimde aklıma gelmişti ama batarya olmadığından yapmadım eline sağlık ;)
Eyvallah Teşekkür ederim, Cep Telefonlarının Kullanılmış Ömrü az kalmış Bataryalarından 3 Adette Bağlasan İşini Görür Haberin olsun. ;) -
Emek verip birseyler yapmak gayet güzel.:)
Eline saglik.