folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Laptop İçin Şarjlı Modem Yapmak.. Yapmak İsteyenler Buyrun.

Laptop İçin Şarjlı Modem Yapmak.. Yapmak İsteyenler Buyrun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

hocam o yeşil şeyler laptop bataryasının kapağı açılmış hali mi? ekstradan bataryadan bir şeyi sökmemiz gerekir mi? her modem için 12v luk bir batarya veya akü uygun mudur?

Kullandığın Modemin İstediği Voltaj Etiketlerinde yazar zaten... Gerekli Voltajın üzerinde Voltaj vermemeye dikkat edersen Olası Yanma yaralanma Tehlikelerine mahal vermemiş olursun.

Bataryadan Şarj Takip devresi var, Onu Sökeceksin Onunla bir işimiz yok. Modeminin Adaptörünü bağlayacaksın, Ve Adaptörü bağladığın yerden de Modemine Bağlantı Vereceksin. Resimlerde Aynen olduğu gibi...

Dikkat et, Laptoptan Çıkardığın Pillerin oluşturduğu Batarya 12v. Üzeri olmamalıdır. Şayet üzeri ise, Pillerden Eksiltme yaparak İstenen Düzeye İndirmelisin. Yani Pillerin birini ikisini çıkartmalısın Bataryadan.

Pillerin Çıkış Voltajı 11.4 Vol yada benzer aralıklarda olabilir. Bunu önemseme. 12V. Üzeri olmamasına dikkat et yeter.

ShockMan tarafından 16/Mar/13 19:52 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

abü ya ben olayı tam çözemedim yada konuyu anlamadım.
    ilk sunu düşündüm ben, modemi şarjlı yaptık kıra bayıra vurduk kendimizi ,  adsl nasıl olcak dedim :D 
    Kafam mı iyi ne oldu bana :|  Sorunuma açıklık lütfen :) 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

abü ya ben olayı tam çözemedim yada konuyu anlamadım.
    ilk sunu düşündüm ben, modemi şarjlı yaptık kıra bayıra vurduk kendimizi ,  adsl nasıl olcak dedim :D 
    Kafam mı iyi ne oldu bana :|  Sorunuma açıklık lütfen :) 

Allah iyiliğini versin. Sesli gülmeme neden oldun. :)

Yahu bu kırlar bayırlar için değil... Elektrikler gidince İnternetin kesilmesin diye. :))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

geçen dükkana geldiğimde masanın üstünde duruyordu bende bu ne diyordum :D bilsem alırdım yanımda :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

geçen dükkana geldiğimde masanın üstünde duruyordu bende bu ne diyordum :D bilsem alırdım yanımda :D

Ehhem Gizli Projeydi o zamanlar. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

abi diğer dükkana geldiğimde masanın üstünde görürsem çizik atarım haberin olsun :D Böyle aletleri ortalıkta bırakmamakta fayda var :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    ibrahimeren bunu yazdı

abi diğer dükkana geldiğimde masanın üstünde görürsem çizik atarım haberin olsun :D Böyle aletleri ortalıkta bırakmamakta fayda var :D

Kurban olsun ciğerime yahu, Senden Gıymetlimi. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Güzel iş ShockMan baba :) benimde aklıma gelmişti ama batarya olmadığından yapmadım eline sağlık ;)

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    R3D bunu yazdı

Güzel iş ShockMan baba :) benimde aklıma gelmişti ama batarya olmadığından yapmadım eline sağlık ;)

Eyvallah Teşekkür ederim, Cep Telefonlarının Kullanılmış Ömrü az kalmış Bataryalarından 3 Adette Bağlasan İşini Görür Haberin olsun. ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Emek verip birseyler yapmak gayet güzel.:)

Eline saglik.

...
Toplam Hit: 8341 Toplam Mesaj: 57